Μικρό σπίτι

DKL

Νεοφερμένο μέλος

Η DKL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
Καλησπέρα και πάλι σε όλους!!

Μένω σε ένα σπίτι πολύ μικρό (δωμάτιο στην ουσία 10 τετραγωνικών) με την περσική γατούλα μου όμως βλέποντας μία αγγελία για μία αδέσποτη γατούλα Σιάμ που φιλοξενείται προσωρινά σε έναν χώρο θέλησα να σας ρωτήσω εάν την πάρω εγώ σε ένα τόσο μικρό μέρος θα υπάρξει πρόβλημα όσον αφορά τη συμβίωση με την άλλη γάτα μου ή το που θα βάζω την άμμο της κλπ;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Στο wc θα μπορούσες να βάλεις την άμμο,αλλά πραγματικά δεν ξέρω πως θα αντιδράσουν τα γατιά μεταξύ τους. Οι περσικές συνήθως δε δίνουν σημασία,αλλά οι σιαμ δεν ξέρω, θα συνηθήσει λογικά!!!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ούτε wc έχω :redface: βλέπεις μένω σε φοιτητική εστία και οι τουαλέτες μας είναι κοινόχρηστες. :/:

Μπορείς να τους έχεις κοινή άμμο, απλά να την καθαρίζεις πιο συχνά.

Πιστεύω ότι ένας χώρος 10m2 για ένα ζώο είναι ήδη μικρός και υποθέτω ότι δεν έχει κάποιο μπαλκόνι. Θα σε συμβούλευα να μην πάρεις άλλη γάτα. Φοβάμαι ότι θα γίνει ο χαμός εκεί μέσα. Ή που θα τα βρουν κ θα τρέχουν πάνω-κάτω συνέχεια κ δεν θα μπορείς να διαβάζεις κ να κοιμηθείς ή που θα πλακώνονται κ το αποτέλεσμα θα είναι πάλι το ίδιο. Κανένας άλλος από την εστία που να την θέλει; Και από περιέργεια, δέχονται ζώα οι εστίες;:greycat:

Συμφωνώ με την Mperr7. Είναι ήδη πολύ μικρός ο χώρος για μία γάτα, πόσο μάλλον 2 γάτες....

Απ'ότι είδα έχεις βάλει αγγελία και για να ζευγαρώσεις την γατούλα σου. Αν ζευγαρώσει και γεννήσει, θα έχεις ήδη αρκετούς μπελάδες στο κεφάλι σου. Για την ακρίβεια 5-6 μικρούς μπελάδες!;) Οπότε είναι πολύύύ μικρός ο χώρος!!!! Φαντάσου να έχεις μια ενήλικη γάτα και πόσα μικρά... Δεν θα ξέρεις που να πατήσεις το πόδι σου....:hmm:

και εγώ συμφωνώ με τα κορίτσια και πιστεύω ότι 2η γάτα σε τόσο μικρό χώρο θα είναι πολύ δύσκολο και για σένα αλλά και για τις γατούλες:/:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back