BiGFooT
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Καλησπέρα και καλωσήρθες.
Να χαίρεσαι τη γατούλα σου..είναι σκέτη γλύκα!
Περιμένουμε νεα σας και για όποια απορία εχεις μη διστάσεις να ρωτήσεις.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BiGFooT
Νεοφερμένο μέλος
Γειά σας και πάλι..! τελικα δεν ητανε γατούλα, αλλά γάτος..! μπερδευτηκα γιατί ηταν μικρό.. 2 μήνων ήταν τελικά. Τον πήγα κτηνίατρο και μου είπε οτι είναι μια χαρά στην υγεία του αν και αδέσποτο. Εχει κανει 2 εμβόλια μεχρι τώρα και θα πάω σήμερα για το 3ο.! Έχει μεγαλώσει απίστευτα, μου το είπε και η γιατρός οτι θα γίνει τεράστιος γάτος! Είναι μια τρέλλα! παιχνίδι ολη μέρα.! δεν με αφήνει απο τα μάτια του! θα ανεβάσω και καινούργιες φωτογραφίες του σύντομα!
irinachou
Εκκολαπτόμενο μέλος
να τον χαιρεσαι τον κουκλο!
marina289
Περιβόητο μέλος

speri
Διάσημο μέλος
Κουκλαρος!!!! Να τον χαιρεσαι και να ειστε παντα καλα

marina289
Περιβόητο μέλος

BiGFooT
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum