Μισιέλ,το νέο μου γατάκι

BiGFooT

Νεοφερμένο μέλος

Ο BiGFooT αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 9 μηνύματα.
Γεία σας. Είμαι ο Κωνσταντίνος και μόλις υοθέτησα μια ημίαιμη γατούλα περίπου 4 μηνών απο όσο υπολογίζω. Είναι μαύρη με άσπρο και έχει κάτι γουρλοτά ματάκια που σε τρελένουν. Το όνομα της ΜΙΣΙΕΛ. Την βρήκα εξω στο δρόμο. Την έφερα σπίτι αλλα ήταν πολύ φοβισμένη. Δεν κατέβενε απο πάνω μου.. ουτε στον καναπέ ουτε στο πάτωμα δεχότανε να την αφήσω. Της έδωσα γάλα και νερό και της έφτιαξα και ενα καλάθι με μαξιλαράκια. Επίσης της έφτιαξα και μια αμμοδόχο αλλα προς το παρόν της έβαλα χώμα απο την αυλή γιατί είναι όλα τα καταστήματα κλειστά λόγω αργίας. Προσπαθέι να προσαρμοστεί στο νέο της περιβάλλον. Αύριο το πρωί θα την πάω στο κτηνίατρο να την εξετάσει και να της κάνει τα απαραίτητα εμβόλια. Έχω μεγάλη τρέλλα για τα ζώα και έχω αρκετές γνώσεις για αυτά. Οτι άλλο χρειαστώ πιστευω θα το βρω στην ιστοσελίδα σας. Σας ευχαριστώ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• SDC12242 (Large).JPG
    SDC12242 (Large).JPG
    153,5 KB · Εμφανίσεις: 37
  • SDC12211 (Large).JPG
    SDC12211 (Large).JPG
    123,7 KB · Εμφανίσεις: 42
  • SDC12244 (Large).JPG
    SDC12244 (Large).JPG
    103,1 KB · Εμφανίσεις: 49
Απάντηση: Μισιέλ,το νεο μου γατάκι

Καλησπέρα και καλωσήρθες.:)Να χαίρεσαι τη γατούλα σου..είναι σκέτη γλύκα!:D
Περιμένουμε νεα σας και για όποια απορία εχεις μη διστάσεις να ρωτήσεις.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γειά σας και πάλι..! τελικα δεν ητανε γατούλα, αλλά γάτος..! μπερδευτηκα γιατί ηταν μικρό.. 2 μήνων ήταν τελικά. Τον πήγα κτηνίατρο και μου είπε οτι είναι μια χαρά στην υγεία του αν και αδέσποτο. Εχει κανει 2 εμβόλια μεχρι τώρα και θα πάω σήμερα για το 3ο.! Έχει μεγαλώσει απίστευτα, μου το είπε και η γιατρός οτι θα γίνει τεράστιος γάτος! Είναι μια τρέλλα! παιχνίδι ολη μέρα.! δεν με αφήνει απο τα μάτια του! θα ανεβάσω και καινούργιες φωτογραφίες του σύντομα!

να τον χαιρεσαι τον κουκλο!

Καλώς ήρθατε!! Πολύ μούτρο ο μικρός!!:)

Κουκλαρος!!!! Να τον χαιρεσαι και να ειστε παντα καλα :D

όντως πολύ όμορφος!:)

Γειά σας και πάλι! Ο γατούλης έχει μεγαλώωωσει! Ανέβασα καινούργιες φωτογραφίες του! Τα πάμε τέλεια! Είναι μια τρέλλα και δεν με αφήνει απο τα μάτια του! Μέχρι και τουαλέτα να πάω έρχετε πίσω μου και γρατσουνάει την πόρτα και κλαίει να του ανοίξω! θα τον πάω σε 2 μέρες για στείρωση, ήδη το έχω καθυστερήσει..! Κλείνει 8 μηνών την Πέμπτη!! Μετά την στείρωση τι θα πρέπει να προσέξω? θα μου πει και η κτινιατρος μου, απλά ρωτάω και απο δική σας πείρα..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back