Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα.
28-08-11
13:13
Καρδούλα μου χαίρομαι για το μικρό αλλά αύριο Δευτέρα με το καλό πάρε τηλέφωνο ένα καλό κτηνίατρο αν δεν έχεις ακόμα ένα και κλείσε ένα ραντεβού. Πάρε τον μικρό σου για τσεκ απ και για να αρχίσει ένας ειδικός να το παρακολουθεί. Να του κάνει τα εμβόλια του, τις αποπαρασιτώσεις του και γενικά για να υπάρχει εκεί σε περίπτωση ανάγκης. 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα.
28-08-11
14:23
Απάντηση: SOS!! Σήμερα, Κυριακή σας παρακαλώ διαβάστε το!
Χαίρομαι που πήγαν όλα καλά με το μικρό, Λόλα.τώματα
Εύχομαι να μην ξανασυμβεί κάτι ανάλογο.
Θεωρώ όμως απαραίτητο να το δει κι ένας κτηνίατρος για έναν έλεγχο, περιέγραψε του με όδο το δυνατόν μεγαλύτερη ακρίβεια τα συμπτώματα που είχε σήμερα κι όλα θα πάνε καλά.
Χαίρομαι που πήγαν όλα καλά με το μικρό, Λόλα.τώματα
Εύχομαι να μην ξανασυμβεί κάτι ανάλογο.

Θεωρώ όμως απαραίτητο να το δει κι ένας κτηνίατρος για έναν έλεγχο, περιέγραψε του με όδο το δυνατόν μεγαλύτερη ακρίβεια τα συμπτώματα που είχε σήμερα κι όλα θα πάνε καλά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα.
28-08-11
14:43
χαίρομαι πολύ για το γατάκι σου!
χαίρομαι πολύ για το γατάκι σου!

Maria Flori
Νεοφερμένο μέλος
Η Maria Flori αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα.
29-08-11
12:31
τί εγινε με το μικρουλι τελικα??
τί εγινε με το μικρουλι τελικα??
chatte_blanche
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Ραφαέλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 230 μηνύματα.
29-08-11
19:14
Ευτυχός το γατάκι τώρα ξαναβρήκε τον ευατό του και είναι και πάλι χαρούμενο και τρέχει! Μάλλος έπαθε εγκεφαλικό αφού από ότι είδα και σε άλλα βίντεο και άλλες γάτες έχουν πάθει κάτι παρόμοιο. Ευχαριστώ το Θεό για το θαύμα του αλλά και την βοηθεια σας. Να είστε καλά. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο χαρούμενη είμαι τώρα
Τώρα είδα τα μηνυματα σας... δεν ξέρω να έπαθε καμμία κρίση; Πάντως τώρα είναι περδίκη και κάνει παρέα με τον μεγαλο χοντρο μου γάτο. Και πάλι ευχαριστώ.
Χαίρομαι για το γατάκι που δείχνει καλά πλέον.. αλλά ένα δε μπορώ να καταλάβω..γιατί τόσες υποθέσεις??
Γιατί δεν τον πηγαίνατε στον κτηνίατρο να σας πει με σιγουριά τι μπορεί να είχε ή τι μπορεί ΑΚΟΜΑ να έχει?? Έστω να πάρετε κάποιο τηλέφωνο,να σας δώσει οδηγίες,τι πάει να πει ΠΡΕΠΕΙ να έπαθε εγκεφαλικό ή κρίση???
Ο καλύτερος ''θεός'' σε τέτοιες περιπτώσεις είναι ο κτηνίατρος.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki