Μουκελοσυνάντηση!

moukelis

Επιφανές μέλος

Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
Ε ε ερχομαι!:clapup::clapup::clapup:
Τη Δευτερα 19 Ιουλίου θα σας κάνω την τιμή να επισκεφθώ την πρωτεύουσα.:P:P:PΚανονίσαμε με το Αναστασώ να πάμε για φαγητό σε ένα μεξικάνικο στη γειτονιά της,και είπα να διοργανώσουμε μια συνάντηση να σας δω.:DΤο μαγαζί λέγεται Vamos Amigos ,παίζει ζωντανή μουσική,βρίσκεται στη Νέα Σμύρνη και μπορείτε να το δείτε στο χάρτη εδω.Είπαμε να βρεθούμε κατά της 9 το βράδυ,μόνο θα σας παρακαλούσα όσοι σκοπεύετε να έρθετε να ενημερώσετε εγκαίρως γιατί δεν κάνουν κράτηση και πρέπει να ξέρουμε όταν πάμε νωρίτερα για πόσα άτομα να ενημερώσουμε.
Όσοι πιστοί προσέλθετε!:clapup:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ζηλευωωωωωωωωωωωωωωωω..............:mad::mad::mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πάλι σε έξοδα θα μας βάλεις κυρία μου:P.
Θα κάτσεις μέρες;:hmm:

Ε ε ερχομαι!:clapup::clapup::clapup:
Τη Δευτερα 19 Ιουλίου θα σας κάνω την τιμή να επισκεφθώ την πρωτεύουσα.:P:P:PΚανονίσαμε με το Αναστασώ να πάμε για φαγητό σε ένα μεξικάνικο στη γειτονιά της,και είπα να διοργανώσουμε μια συνάντηση να σας δω.:DΤο μαγαζί λέγεται Vamos Amigos ,παίζει ζωντανή μουσική,βρίσκεται στη Νέα Σμύρνη και μπορείτε να το δείτε στο χάρτη εδω.Είπαμε να βρεθούμε κατά της 9 το βράδυ,μόνο θα σας παρακαλούσα όσοι σκοπεύετε να έρθετε να ενημερώσετε εγκαίρως γιατί δεν κάνουν κράτηση και πρέπει να ξέρουμε όταν πάμε νωρίτερα για πόσα άτομα να ενημερώσουμε.
Όσοι πιστοί προσέλθετε!:clapup:

καλε αυτο ειναι σχεδον διπλα απο το σπιτι μου!!!:clapup::clapup::clapup::clapup:
θα ερθωωωω!!!:D:D:D:D:D

αξιζει βεβαια να πω οτι εχει τελειο φαγητο!!:P:P
Δεν περνατε πρωτα απο μενα για μια επισκεψη?? στο δρομο για το μαγαζι ειναι!! ενα στενο πιο πριν για την ακριβεια!:D

Α ρε Μουκέλω θα την χάσω την συνάντηση. Να μου φιλήσεις και την Αναστασάκο μου. Και όποια άλλη κοπέλα έρθει.:)

Κωνστανς παιδι μου δεν αξιζω να ξοδευτεις;;;:mad:Κανονισε γιατι θα σου κρατησω καρεκλα απεναντι μου,και ξερεις τι σημαινει αυτο.:mad::PΔε θα κατσω μερες,γιατι ακομα δε βγηκε η αποσπαση μου και δεν μπορω να χρησιμοποιησω την αδεια μου.
Σιμωνη μου δεν ξερω αν θα μπορεσουμε να περασουμε κι απο σενα,γιατι Δευτερα πρωι θα ταξιδεψω,και φοβαμαι οτι θα ειμαι λιγο πτωμα.Θα ενημερωσω ομως.;)
Ρανουκο θα κανω μια προσπαθεια να στη φιλησω,αν και ειναι αντιπαθεστατη,:Pεχεις τις αγκαλιες μας και τα φιλια μας!

Κωνστανς παιδι μου δεν αξιζω να ξοδευτεις;;;:mad:Κανονισε γιατι θα σου κρατησω καρεκλα απεναντι μου,και ξερεις τι σημαινει αυτο.:mad::PΔε θα κατσω μερες,γιατι ακομα δε βγηκε η αποσπαση μου και δεν μπορω να χρησιμοποιησω την αδεια μου.
Σιμωνη μου δεν ξερω αν θα μπορεσουμε να περασουμε κι απο σενα,γιατι Δευτερα πρωι θα ταξιδεψω,και φοβαμαι οτι θα ειμαι λιγο πτωμα.Θα ενημερωσω ομως.;)
Ρανουκο θα κανω μια προσπαθεια να στη φιλησω,αν και ειναι αντιπαθεστατη,:Pεχεις τις αγκαλιες μας και τα φιλια μας!

καλα εσυ ξερεις!:) το βραδυ ομως θα ερθω!:P

Να μην ερθεις,δε σε θελουμε.:P

Α ρε Μουκέλω θα την χάσω την συνάντηση. Να μου φιλήσεις και την Αναστασάκο μου. Και όποια άλλη κοπέλα έρθει.:)
Πιστεύω οτι εγώ δεν συγκαταλέγομαι στις κοπέλλες:hmm:
Γιατί όμως να μην έρθεις.:P:P

Σιγάααα ένα τσιγάρο δρόμος είναι:worry:

Άντε έλα έλα.:D

:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:...θα μεινει στην ιστορια αυτη η ατακα..:crazy:

:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:...θα μεινει στην ιστορια αυτη η ατακα..:crazy:
Ναι πραγματικά, Έφη μου. Αν θυμάμαι δε την είχες πεί εσύ ή η Εβελύν για την Φινλανδία, που θα έφερνα τον Ορφέα.:P
ΠωΠω τι θυμήθηκα τώρα:hmm: σε ένα μήνα απο σήμερα κλείνει ένας χρόνος απο τότε που η φίλη μου, μου έστειλε το link για τον Γεδεών.:D

Απιστευτο ε;Σε δυο μερες κλεινει ενας χρονος απο τοτε που περιμεναμε ενα εξαωρο στο αεροδρομιο με την Αναστασια και τη Βασιλικουλα για να παραλαβουμε τα αλεπουδάκια μας...

Απιστευτο ε;Σε δυο μερες κλεινει ενας χρονος απο τοτε που περιμεναμε ενα εξαωρο στο αεροδρομιο με την Αναστασια και τη Βασιλικουλα για να παραλαβουμε τα αλεπουδάκια μας...

Πραγματικά Δώρα μου και θυμάμαι οτι ήρθατε κατάκοπες στο σπίτι μετά την ταλαιπωρία του αεροδρομίου, με τους ανεγκέφαλους γραφειοκράτες. Άντε σε ένα τρίμηνο αν θα φέρεις γατιά απο το εξωτερικό, θα έρχονται πιο εύκολα.

Γιατι;:hmm:

Ε. όταν φθάσει ο καιρός θα σου πώ.:D:D
By the way, Δώρα μου, έχεις φιλιά απο την Έλενα.

Οκεικ.;)
Ανταποδιδω.

κι εγω κι εγω κι εγωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

;):D:clapup:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back