Μους & Μάνγκο - 2 μωρά 1 1/2 μηνών....

• Thread starter Thread starter kat-cats
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Η κοπέλα που τη φροντίζει θέλει να πάει σε σπιτάκι εσωτερικά να μην διατρέχει κανένα κίνδυνο.....οπότε θέλει να δει όλες τις περιπτώσεις γατογονέων και να επιλέξει το καλύτερο δυνατό!!!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αααααα.

Πόσοι την θέλουν;;;;;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Δεν γνωρίζω λεπτομέρειες.....η κοπέλα βρίσκεται στο Βόλο!

Το ξερω όποτε μάλλον δεν θα καταφέρω να την παρω αφου μένω στην Αθήνα.:(:(:(:(:

Το ξερω όποτε μάλλον δεν θα καταφέρω να την παρω αφου μένω στην Αθήνα.:(:(:(:(:

Δεν ξέρω τι να πω....το σημαντικό είναι σε τέτοιες υιοθεσίες να βρίσκεται λύση για τη μεταφορά τους....ελπίζω να πάνε όλα όπως πρέπει....και εντάξει δεν είναι και τόσο μακριά...ίσως με το ΚΤΕΛ αν πηγαίνατε από εκεί να μπορούσε να γίνει η μεταφορά τους!

Το θέμα ειναι πι γονείς μου δεν νομίζω πως θέλουν να κάνουν τέτοια διαδρομή;

Το θέμα ειναι πι γονείς μου δεν νομίζω πως θέλουν να κάνουν τέτοια διαδρομή;

ααααα είσαι μικρούλα.....τώρα τι να σου πω κοριτσάκι μου...ίσως να βρισκες γατούλα από εδώ την Αθήνα....τι λες;;; θα σου στείλω π.μ.:)

Το θέμα ειναι πως εχω αγαπήσει την Μάνγκο.

Το θέμα ειναι πως εχω αγαπήσει την Μάνγκο.

Πάνω σε αυτό έχω να σου πω πολλά.... δεν την έχεις αγαπήσει, απλά σου αρέσει πολύ....κι αυτό είναι το πρώτο βήμα βεβαίως...υπάρχουν όμως κι άλλα εξίσου όμορφα και ακόμη ωραιότερα!! το σημαντικότερο από όλα φίλη μου είναι να αφήσεις ανοιχτή την καρδιά σου να αγαπήσεις όποιο πλάσμα έρθει κοντά σου και να το προστατέψεις όπως κάθε μανούλα κάνει...όλα έχουν να δώσουν πολλά και διαφορετικά πράγματα.... και επίσης όταν κάποιο γατουδάκι το έχεις στην αγκαλιά σου και γίνεσαι εσύ η μανούλα του για τα επόμενα χρόνια της ζωής του, μαθαίνεις πως να αγαπάς σωστά....έτσι ήρθαν όλες οι γατούλες σπίτι μου...τυχαία....δεν τις επέλεξα εγώ.... ίσως εκείνες, ή ο Θεός, ή η τύχη τι να πω....και όμως τις λατρεύω την καθεμία ξεχωριστά και μοναδικά!!! ακόμη και τη λατρεμένη μου Τζίντζερ που έχει φύγει από τη ζωή μου..... και όμως τη θυμάμαι πάντα με πολλή αγάπη!

Γι' αυτό σου λέω άνοιξε τα μάτια της ψυχής σου και θα βρεις πολλά όμορφα γατάκια να ομορφύνουν τη ζωή σου!!! Δες τις αγγελίες....περιμένουν τόσα πολλά μωράκια ή και ενήλικες γατούλες, άξια όλα να αγαπηθούν!!!

Με παρεξήγησες αγαπώ όλες τις γατες βλέπω γατα στον δρόμο και θέλω να την παρω μαζι μου για να την φροντίζω και να την προστατεύω το εχω κάνει παρά πολλές φορές πίστεψε με περσυ πείρα δυο γατακια αποτ την παιδική χαρά του σχολείου μου(η μητέρα μου έφριξε:P αλλα τα κρατήσαμε)(μένουν έξω και κοιμούνται το βράδυ μεσα) .Απλα δεν ξερω νιώθωκατι προς την Μάνγκο που δεν εχω νιώσει προς άλλη γατα:redface:Και είχα πολλές γατες στην ζωή μου μέχρι τώρα.

Τελευταία επεξεργασία:
Με παρεξήγησες αγαπώ όλες τις γατες βλέπω γατα στον δρόμο και θέλω να την παρω μαζι μου για να την φροντίζω και να την προστατεύω το εχω κάνει παρά πολλές φορές πίστεψε με περσυ πείρα δυο γατακια αποτ την παιδική χαρά του σχολείου μου(η μητέρα μου έφριξε:P αλλα τα κρατήσαμε)(μένουν έξω και κοιμούνται το βράδυ μεσα) .Απλα δεν ξερω νιώθωκατι προς την Μάνγκο που δεν εχω νιώσει προς άλλη γατα:redface:

Αααα έχεις κι άλλες γατούλες;;; μπράβο σου! όμως γιατί μένουν έξω....;; είναι επικίνδυνα

Καταλαβαίνω πως σου αρέσει πολύ η Μάνγκο αλλά ίσως η κοπέλα να μη θέλει να τη δώσει αν είναι για μέσα-έξω.....Οι γονείς σου θα ήθελαν γατούλα μέσα στο σπίτι...;; γιατί σίγουρα η κοπέλα δεν θα θέλει να τη δώσει για μέσα-έξω.... Το έχετε συζητήσει;

ΑΑυτο το εχω ξεκαθαρίσει μόνο μεσα,Τα αλλα μένουν έξω. Γιατι τους αρέσει περισσότερο,εκείνες το αποφασίσανε,αλλα την περισσότερη μέρα μπαινοβγαίνουν.

ΑΑυτο το εχω ξεκαθαρίσει μόνο μεσα,Τα αλλα μένουν έξω. Γιατι τους αρέσει περισσότερο,εκείνες το αποφασίσανε,αλλα την περισσότερη μέρα μπαινοβγαίνουν.

Εντάξει εσείς ξέρετε καλύτερα για τα άλλα γατάκια!! τώρα για τη Μάνγκο δεν ξέρω τι να σου πω...βρίσκεται Βόλο και δεν ξέρω τι δυνατότητα υπάρχει για να έρθει χωρίς να τη συνοδέψετε. Αν ενδιαφέρεσαι θα πρότεινα να μιλήσεις πρώτα με τους γονείς σου να δείτε τη δυνατότητα υπάρχει και μετά με την κοπέλα και να της εξηγήσεις βεβαίως ότι θα είναι μόνο μέσα. (Πόσο χρονών είσαι;)

13.Αν μπορούσε να το φέρει στην Αθήνα το εχουμε συζητήσει ίδη(με τους γονείς μου)Αν η κοπέλα συμφωνήσει να μου το δώσει θα το συζητήσουμε.

13.Αν μπορούσε να το φέρει στην Αθήνα το εχουμε συζητήσει ίδη(με τους γονείς μου)Αν η κοπέλα συμφωνήσει να μου το δώσει θα το συζητήσουμε.

Εχεις την ηλικία της κόρης μου!!! καλή επιτυχία στις εξετάσεις σου!!

Θα στείλω μήνυμα στην κοπέλα και θα δούμε. Δεν μπορώ να υποσχεθώ κάτι. Το μόνο που γνωρίζω σίγουρα είναι ότι θα πρέπει να είστε βέβαιοι με τους γονείς σου ότι η μικρούλα Μάνγκο θα ζήσει μέσα. Τα άλλα θα βρεθούν θεωρώ....δεν ξέρω πως αλλά όταν κάτι είναι να γίνει, συνομωτεί όλο το σύμπαν...Οψόμεθα!!

Ευχαριστώ!Το ότι θα ειναι μεσα ειναι σίγουρο.Σε ότι εχει σχέση με γατες πάντα τους μείνω.Και Ίδη εχουν συμφωνισει.Δεν υπάρχει πρόβλημα.??????

Και μία από τη Μάνγκο μας....η οποία μεγαλώνει και ομορφαίνει.....:inlove::inlove::inlove::inlove:

xc87s.jpg

Αχ αυτό το βλέμμα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back