zoulicious
Νεοφερμένο μέλος
Η zoulicious αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 18 μηνύματα.
13-04-10
16:56
Γειας παιδια, τι κανουμε, τι κανουν τα γατακια σας?
Λοιπον θελω να σας πω τν ιστορια μου. Πριν 4-5 μερουλες μπηκαν στν φαμιλια γατιων που φροντιζω στον κηπο της γειτονισσας, 4 μικρα ορφανα γατακια, συνολικα τωρα ειναι 10 γατες, κ περιμενω και μια γεννα τωρα οποτε καταλαβαινετε!Τελοσπαντων, μολισ ειχαν ανοιξει τ ματακια τους οποτε πρεπει να'ναι τωρα τουλαχιστν 2βδομαδων. Τα ειχαν βρει διπλα σε σκουπιδια, κ επειδη δεν ηταν ασφαλες μερος για να τα κρατησουν αυτοι, δεχτηκα να τα παρω εγω, γιατι σκεφτηκα οτι θα τα υιοθετουσε μια γατα που εχω, που γεννησε πριν κανα μηνα . Και ετσι εγινε, ολε
! Με το που τα ειδε μπηκε στο χαρτοκουτο που τα ειχα, τα γλειψε και τα θηλασε. Τι γλυκεια γατουλα
και τωρα κοιμουνται ολα μαζι 7 γατουνια! Το προβλημα ειναι οτι δεν τα ταιζει τοσο συχνα οσο θα πρεπε, γιατι ηδη τα δικα της μικρα εχουν μεγαλωσει και σιγα σιγα αρχιζουν κ τρωνε στερεα τροφη. Να ταιζω κ εγω ξεχωριστα με τ μπιμπερο λετε? Αλλα εχω δοκιμασει ηδη και δεν πολυτρωνε. Και νομιζω οτι ειναι αρκετα αδυναμα, γτ δεν κλαινε πολυ εκτος απο ενα γατακι,και κοιμουνται πολυ.και το αλλο που θελω ν ρωτησω ειναι για ποσο καιρο θα χει η γατα γαλα ακομη. Ακομη κ τωρα δεν νομιζω να χει κ πολυ, γτ προσπαθησα να πιεσω την θηλη τσ ν δω αν εχει, αλλα τιποτα, μπορει βεβαια κ να μν το παταω σωστα. Τι μου προτεινετε να κανω??
Λοιπον θελω να σας πω τν ιστορια μου. Πριν 4-5 μερουλες μπηκαν στν φαμιλια γατιων που φροντιζω στον κηπο της γειτονισσας, 4 μικρα ορφανα γατακια, συνολικα τωρα ειναι 10 γατες, κ περιμενω και μια γεννα τωρα οποτε καταλαβαινετε!Τελοσπαντων, μολισ ειχαν ανοιξει τ ματακια τους οποτε πρεπει να'ναι τωρα τουλαχιστν 2βδομαδων. Τα ειχαν βρει διπλα σε σκουπιδια, κ επειδη δεν ηταν ασφαλες μερος για να τα κρατησουν αυτοι, δεχτηκα να τα παρω εγω, γιατι σκεφτηκα οτι θα τα υιοθετουσε μια γατα που εχω, που γεννησε πριν κανα μηνα . Και ετσι εγινε, ολε
! Με το που τα ειδε μπηκε στο χαρτοκουτο που τα ειχα, τα γλειψε και τα θηλασε. Τι γλυκεια γατουλα
και τωρα κοιμουνται ολα μαζι 7 γατουνια! Το προβλημα ειναι οτι δεν τα ταιζει τοσο συχνα οσο θα πρεπε, γιατι ηδη τα δικα της μικρα εχουν μεγαλωσει και σιγα σιγα αρχιζουν κ τρωνε στερεα τροφη. Να ταιζω κ εγω ξεχωριστα με τ μπιμπερο λετε? Αλλα εχω δοκιμασει ηδη και δεν πολυτρωνε. Και νομιζω οτι ειναι αρκετα αδυναμα, γτ δεν κλαινε πολυ εκτος απο ενα γατακι,και κοιμουνται πολυ.και το αλλο που θελω ν ρωτησω ειναι για ποσο καιρο θα χει η γατα γαλα ακομη. Ακομη κ τωρα δεν νομιζω να χει κ πολυ, γτ προσπαθησα να πιεσω την θηλη τσ ν δω αν εχει, αλλα τιποτα, μπορει βεβαια κ να μν το παταω σωστα. Τι μου προτεινετε να κανω??Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool