Μου έχει φάει όλα τα καλώδια

Λουσυ

Νεοφερμένο μέλος

Η Λουσυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 16 μηνύματα.
Βρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση σπίτι εχω πολλά καλώδια υπολογιστής τηλεόραση κτλ! Ξέρω ότι είναι επικίνδυνο για τον γάτο μου τι μπορώ να κάνω;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπορείς να τα περάσεις μέσα σε ένα εύκαμπτο σωλήνα , ή να τα περάσεις μέσα σε κανάλια σταθερά στον τοίχο.Δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Υπάρχουν σε διάφορα μαγαζιά κάτι σαν σωλήνες, όπου μαζεύεις όλα τα καλώδια και τα περνάς από κει μέσα. Έτσι πχ στον υπολογιστή, που έχει συνήθως άπειρα καλώδια, αντί να κρεμονται, υπάρχει μόνο ένας σωλήνας. Νομίζω έχει και το ΙΚΕΑ. Αλλά μπορείς να το φτιάξεις και μόνη σου. Πάρε ένα λάστιχο, από αυτά του ποτίσματος, αλλά με μεγάλη διάμετρο, χάραξε το κατά μήκος και πέρνα εκεί μέσα όλα τα καλώδια. :)

Η μικρουλα μου η Selket, εχει βρει τροπο να ακονιζει τα δοντακια της... δαγκωνοντας οτι βρει!
hands free, usb, φορτιστες και γενικα οτι της φαινεται μαλακο και νοστιμο. Μεχρι και ενα σωλιναριο fenistil 'εφαγε'.
Παντου βλεπω τρυπιτσες απο το μικρο βαμπιρ :P
Μηπως πρεπει να της παρω τιποτα να βγαζει το αχτι της?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλωδια που ειναι εκτεθιμένα ειναι πειρασμός, ειδικα σε μικρα γατακια. Εγω ακόμη και του φορτιστη το κρυβω πίσω από το κομοδίνο γιατι διαφορετικα το μασανε.....
:( :( :(
Γενικα όλα τα καλώδια φροντιζω να μη πολυφαινονται να μην ειναι προσβάσιμα και βασικα να μη κρέμονται. Θα έλεγα να το πράξεις προς αποφυγη ατυχηματων. Επίσης απομάκρυνε ή κρυψε σε ντουλάπια οτιδήποτε μπορει να μασουλήσει και ειναι επικινδυνο (φάρμακα, απορυπαντικα κλπ)
Κάτι σε παιδάκι φαντάσου.....
:) :) :)
καλή τυχη!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:( λιγο δυσκολο γιατι εχω το pc, το laptop και ενα σωρο αλλα καλουδια που δεν γινεται να κρυψω.

Μαλλον θα της παρω ποιο πολλα παιχνιδακια να εχει να ασχολειτε ή Θα της βαλω φιμωτρο :lol:

Δοκίμασε να "δεσεις" τα καλώδια μεταξύ τους (τουλάχιστον αυτα που δεν κρύβονται) και να τα καλύψεις με πλαστικό (το πουλάνε λογικα στα μαγαζια με ηλεκτρονικα). Αυτο το πλαστικό υπαρχει ακριβως για να μη φαινονται τα καλώδια....

Εκτός από το να καλύψεις τα καλώδια, πάρε της, αν δεν έχεις ήδη, ένα μικρό μασουληχτό κουκλάκι, δες το με ένα σπάγκο και, όταν τη δεις να μασάει καλώδια, βάζε την να το κυνηγάει. Θα δει και μόνη της ότι είναι πολύ πιο ενδιαφέρον από τα καλώδια.:P

Πρόσεξε το αυτό με τα καλώδια!!!
Οταν είχα πάει στον κτηνίατρο είχε ένα μικρό γατάκι που είχε φάει ένα καλώδιο ακουστικών και ένα κρόσι από καναπέ και χρειάστηκε να το ανοίξουν το κακόμοιρο...
Πολύ φαγανή πρέπει να είναι η γατούλα σου!!!:D

Η μικρουλα μου η Selket, εχει βρει τροπο να ακονιζει τα δοντακια της... δαγκωνοντας οτι βρει!
hands free, usb, φορτιστες και γενικα οτι της φαινεται μαλακο και νοστιμο. Μεχρι και ενα σωλιναριο fenistil 'εφαγε'.
Παντου βλεπω τρυπιτσες απο το μικρο βαμπιρ :P
Μηπως πρεπει να της παρω τιποτα να βγαζει το αχτι της?

Έχει γίνει κούκλα.......πολύ χαίρομαι που την βλέπω..!!!!!:up:
Και ο Αmon πάντως δεν πάει πίσω, ε? Παίζουν ακόμα μαζί?????

Δοκίμασε να "δεσεις" τα καλώδια μεταξύ τους (τουλάχιστον αυτα που δεν κρύβονται) και να τα καλύψεις με πλαστικό (το πουλάνε λογικα στα μαγαζια με ηλεκτρονικα). Αυτο το πλαστικό υπαρχει ακριβως για να μη φαινονται τα καλώδια....
Κι εμείς ακριβώς αυτό έχουμε κάνει με το καλωδιομάνι του υπολογιστή, γιατί τα μασουλούσε και η Αρήθα με μεγάλη όρεξη. Το πλαστικό κάλυμμα το βρίσκεις και στο ΙΚΕΑ. Το απόγευμα που θα γυρίσω σπίτι, θα βγάλω φωτο να ανεβάσω ;)
(Λες να είναι κουσούρι των μαύρων γατιών η καλωδιοφαγία; :lol: )

;)
Μπαααα!!!! Το ίδιο ακριβώς κουσούρι έχουν και τα λευκά...;)

Μπαααα!!!! Το ίδιο ακριβώς κουσούρι έχουν και τα λευκά...;)
Και τα γκρι, και τα πορτοκαλί. Αφότου κόψαν το καλώδιο του τηλεφώνου (σε 3 σημεία παρακαλώ) πήραμε ασύρματο και γλυτώσαμε!!!

Μπα οχι! Ο Βαλεντινο δεν τρωει καλωδια. (Μονο λουλουδια).

Μπορεις να ριξεις Get off στα καλωδια για να μην πηγαινει.
Ή να τα αλοιψεις με κατι που σιχαινεται και ταυτοχρονα μυριζει εντονα και την απωθει.

και εμεις εχουμε προβλημα με τα καλωδια,τα οποια δεν ειναι και λιγα.ο φιλος μου ειναι μηχανικος υπολογιστων και εχει ενα σωρο πραγματα με καλωδιο.η λιλα τα μασουλαει και προσπαθω να της αποσπασω την προσοχη αλλα παντα οταν βαρεθει τα αλλα παιχνιδια επιστρεφει στα καλωδια,ειναι κλασικη αξια.πρεπει να τα μαζεψουμε σε σωληνα

Τα καλωδια του υπολογιστη ειναι πολυ μεγαλα για τα μετρα της σαρδελας....Τα λαμπακια ομως...:whistle:

Εμείς και καλώδια τηλεφώνου τρώμε, και λαμπάκια, και καλώδια υπολογιστή και ότι βρούμε σε καλώδιο γενικότερα. Η αδυναμία μας όμως ήταν, είναι και θα είναι το καλώδιο φόρτισης του laptop!!! Εκεί παθαίνουμε παράκρουση...:blink: :blink: :blink:

Ο Ισίδωρος παλιότερα μου είχε κόψει το καλώδιο του φορτιστή του κινητού μου!:down:
Ευτυχώς ήταν η μόνη φορά που ασχολήθηκε με καλώδια. Από τότε φροντίζω πάντα να μην αφήνω τον φορτιστή όπου να'ναι. Βέβαια μετά το έριξε στα κορδόνια ρούχων και παπουτσιών (ο μπαμπάς μου ακόμα το θυμάται:D) αλλά γρήγορα τα βαρέθηκε και αυτά! Ευτυχώς ο Ζαχαρίας δεν έχει δείξει ακόμα τέτοιες προθέσεις! Πάλι καλά γιατί έχει διαλύσει όλο το υπόλοιπο σπίτι, ας μας μείνει σώο και κανα ρούχο ή καλώδιο!

Ορίστε το δικό μας καλωδιομάνι (κάπως) συμμαζεμένο: :redface:

Συνημμένα

• kalwdia.JPG
    kalwdia.JPG
    68,5 KB · Εμφανίσεις: 109
Εμείς είμαστε άρχοντες και δεν ασχολούμαστε με τέτοια.Απλά περιμένει ο μεγάλος μήπως προλάβει το μικρό να τον κουτουπώσει:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back