κριστυ
Νεοφερμένο μέλος
Η μικρουλα μου η Selket, εχει βρει τροπο να ακονιζει τα δοντακια της... δαγκωνοντας οτι βρει!
hands free, usb, φορτιστες και γενικα οτι της φαινεται μαλακο και νοστιμο. Μεχρι και ενα σωλιναριο fenistil 'εφαγε'.
Παντου βλεπω τρυπιτσες απο το μικρο βαμπιρ
Μηπως πρεπει να της παρω τιποτα να βγαζει το αχτι της?
να το μαλωνηςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία82
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ξέρει κάποιος με τί μπορώ να καλύψω αποτελεσματικά καλώδια από πολύμπριζα στο πάτωμα?
Πήραμε ένα λάστιχο 15 μέτρα,να το κόψουμε κομμάτια και να τα περάσουμε ένα ένα από μέσα και να το κολλήσουμε με μονωτική γύρω από το φις για να έχει κάποιο αποτέλεσμα...
Ψάχναμε με το φίλο μου ώρες σήμερα για κάτι ειδικο για την περίπτωση σε μαγαζιά με ηλεκτρονικά και σχεδόν σε όλη την Αθηνάς... αλλά τίποτα...
Σε ένα σάιτ είχε δει ο φίλος μου ένα ειδικό μαραφέτι, αλλά είναι στην Αυστραλία...

Ξέρει κανείς κάποιο συγκεκριμένο μαγαζί που να έχει κατάλληλο εξοπλισμό?
Έπειτα έχουμε και το θέμα της βεράντας:
Πώς να την καλύψουμε? Και από πού να πάρουμε αυτό με το οποίο θα την καλύψουμε?
Ανυπομονώ για τις ιδέες σας, να τα λύσουμε τα προβλήματα, να έρθει ο Μέλας Μάνο Νέγκρα το συντομότερο στο σπίτι του

Ευχαριστώ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Αν δέχονται παραγγελίες μέσω ίντερνετ, δεν χάνεις τίποτα να τους κάνεις μια ερώτηση, να δεις πόσο βγαίνει κι αν σε συμφέρει.Σε ένα σάιτ είχε δει ο φίλος μου ένα ειδικό μαραφέτι, αλλά είναι στην Αυστραλία...![]()
Αλλιώς, δείξε μια φωτό σε έναν εφευρετικό ηλεκτρολόγο.
Για τη βεράντα, δεν κατάλαβα ακριβώς τι θέλεις. Υπάρχει ένα σχετικό θέμα: "Ελευθερία στο μπαλκόνι". Βάλ' το στην αναζήτηση και δες μήπως σε καλύπτουν τα όσα γράφτηκαν εκεί. Έχει αρκετές σελίδες πάντως...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
Τωρα το μπαλκονι για μενα ειναι μια πονεμενη ιστορία, καλή δουλεια γινεται με καλαμωτές,(στα πλεγματα συνήθως σκαρφαλώνουν τα ζουζουνια) αλλα τωρα και παλι τις πρωτες μερες καλο ειναι να μην τον πολυαφηνετε να βγαίνει μεχρι να συνηθισει εσας και το χωρο του σπιτιου, να βρει τον χωρο του κλπ κατοπιν καλο θα ειναι να βγαίνει με επιβλεψη (δηλαδη να μην εχει προσβαση μονος του στο μπαλκονι οταν απουσιαζετε).
Τωρα που ειναι μικρος και δεν ξερει ακομα χρειαζεται περισσοτερη προσοχη, βεβαια το καλο ειναι οτι ειναι χειμωνας σε λιγο οποτε θα ειναι και τα παραθυρα κλειστα...
moukelis
Επιφανές μέλος
Μαρία82
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα...

Για το μπαλκόνι μου αρέσει η ιδέα της καλαμωτής, θα δούμε...
Ευχαριστώ για την ανταπόκριση

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Κριμα εδω που ειμαι τωρα ,δεν μπορω να παραθεσω φωτο.

Για το μπαλκονι σιγουρα υπαρχει η λυση του πλεγματος η καλυτερα της καλαμωτης για να μην σκαρφαλωνει. Επισης μπορεις εναλακτικα να στερεωσεις το πλεγμα απο την εξωτερικη πλευρα του καγκελου για να μην μπορει να σκαρφαλωνει. Τελος μια και ειναι ακομη μικρο, καλη ιδεα ειναι να μαθει το σαμαρακι για το μπαλκονι.

kostas221
Νεοφερμένο μέλος

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Fouskas
Νεοφερμένο μέλος
Το περιβάλλον τους φαινόταν πολύ ξένο και ήταν πολύ ύσηχες δεν πέιραζαν τίποτα, ούτε ανεβαιναν πουθενά.
Υ.Γ.
Τους άρεζε να πηγαίνουν κάτω απο την τραπεζαρία και να κάθονται μαζεμένες στις καρέκλες και να κοιμούνται.
Ήταν ξύλινες καρέκλες με εκείνα τα πάνινα καλύματα και γυρο-γυρο καλύπτνονταν απο το τραπεζομάντιλο. Θα τους άρεζε να κάθονται μαλακά και σκοτεινά.
Μαρία82
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το αγαπημένο του δε παιχνίδι σήμερα, με το οποίο έχει πραγματικά αφηνιάσει, είναι να "παλεύει" σαν τρελλός με μια χαρτοπετσέτα μπαλάκι που έπεσε από το μπαμπά του κατά λάθος... Άβυσσος η ψυχή κάθε γάτας 

moukelis
Επιφανές μέλος
Μαρίνα16704
Νεοφερμένο μέλος
Και που να δεις τι γινεται με τις μπαλες απο αλουμινοχαρτο...Φτιαξε του μια και θα με θυμηθεις.
Αυτό με την μπάλα από αλουμινόχαρτο το έκανα κι εγω, ξετρελάθηκε μ'αυτό το παιχνίδι. Μάλιστα το έδεσα και με μια μακριά κόκκινη κορδέλα, η οποία καθώς το κυνηγούσε τυλιγόταν στα πόδια της και τρελαινόταν ακόμα περισσότερο!!
χιχιχι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kinezaki
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
μουσταρδούλα
Δραστήριο μέλος
αν και είμαι πολύ νέα στην παρεούλα με μια γατούλα και δεν ξέρω τίποτα, έχω βρει έναν τρόπο για να αποφύγω τα δυσάρεστα με τέτοιες επαφές... κλείνω τον διακόπτη παροχής ρεύματος και όταν επιστρέφω σπίτι το ξανα-ανοίγω. έτσι είμαι σίγουρη ότι δεν θα γίνει τίποτα. βέβαια μετά ελέγχω λίγο τα καλώδια αλλά δεν είχαμε μέχρι τώρα κάποιο πρόβλημα. βέβαια αυτό είναι λύση για όση ώρα διαρκεί η απουσία μου.
στην πορεία θα δούμε αν έχουμε κι εμείς τέτοια δυσκολία
καλημεραααααααα!!!!!!!!!!!σε 3 ημερες θα εχουμε σπιτι το ζουζουνι μας....τα εχουμε αγορασει ολα,αλλα εχουμε ενα θεματακι με τα καλωδια του υπολογιστη,της τηλεορασης κτλ που ειναι απειρα.ειχα βρει ενα θεματακι εδω αλλα τωρα δεν μπορω να το βρω.τι θα κανω....θα τα φαει
λιγη βοηθεια απο τους εμπειρους???
και επισης...δεν μπορω να βαλω φωτο εδω στο κειμενακι....αμαν....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ducati
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και μένα το σπίτι μου είναι πραγματικά ιράκ ναρκοπέδιο με τα καλώδια, αλλα δεν έχεις κάτι να φοβηθείς. Γατί πήρες, όχι ατσούμπαλο και άξεστο σκυλί¨ρ Και αυτά τα αγαπάω, αλλά η γάτα είναι μακράν πιο εκλεπτυσμένο ζώο. Τωρα που είναι μικρό θα παίζει και μαζί τους βέβαια αλλά δεν νομίζω να το κάνει τόσο επίμονα, και αν τα δαγκώσει θα το κάνει για πολύ λίγο, οι γάτες δεν δαγκώνουν πράγματα γενικά. Απλά πρόσεχε μόνο να τα μαζέψεις κάπως σε ασφαλή θέση για να μην σου τραβήξει τίποτα κάτω και το γκρεμίσει. Τώρα που είναι μικρό μπορεί να είναι λίγο άτακτο και αδέξιο, σε λίγους μήνες δεν θα κάνει καμία ζημιά, αυτό έγινε με την δικιά μου τουλάχιστον. Στην ανάγκη, παίρνεις απωθητικό σπρέι και ψεκάζεις τα καλώδια.
Υ.γ. Προσοχή στις κουρτίνες
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Μπορεις να τα αλειψεις με λεμονι,ή να παρεις πλαστικο σπιραλ για να τα βαλεις μεσα σε δεσμιδες.
Φωτογραφια μπορεις να βαλεις ως συννημενη,απο τις περισσοτερες επιλογες μορφοποιησης,ή να την ανεβασεις σε καποιο αλλο site τυπου photobucket και να επικολλησεις εδω τον κωδικο της εικονας.
Ducati
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τα καλωδια είναι το λιγότερο που πρέπει να σε απαχολούν. Κυρίως πρόσεχε μικροαντικείμενα. Ειδικά φλασάκια, πιόνια σκακιέρας, στιλό κλπ. Με αυτά τρελαίνονται και θα τα ψάχνεις κάτω απο τα κρεβάτια μετά.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool