Μου αρέσει να ακονίζω τα νυχάκια μου παντού!!!

Αντα

Διακεκριμένο μέλος

Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα.
Καλημέρα!! μπορεί κάποιος να μου δώσει μια λύση για ακόνισμα των νυχιών ? της κόβω τα νύχια τακτικά, αλλά πάλι τα ακονίζει..και συνήθως το κάνει σε μέρη που δεν την αφήνω.Νομίζω οτι το κανει επιτηδες για να μου τραβήξει τη προσοχή:mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πάρε ένα ονυχοδρόμιο (αν δεν έχεις ήδη), τρίψε πάνω του ή ψέκασε λίγο catnip, πάρε το γατάκι σου και κανε με το ποδαράκι του ελαφρά την κίνηση που κάνουν για να ξύσουν τα νύχια τους:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι είναι το catnip?:/: έχω πάρει...ειδικά το πρωί το κάνει στην άκρη του κρεβατιού, που ξέρει οτι θα με νευριάσει...έχω κάνει κοιλιακους κάθε μέρα που πετάγομαι απο το κρεβάτι!!:blink:

Το catnip είναι φυτό σε αποξηραμένη μορφή ή σε σπρέι (το βρίσκεις σε καλά pet shops) που προσελκύει πολύ τις γάτες -αν και οι απόψεις διίστανται για την αποτελεσματικότητά του. Το σίγουρο είναι ότι είναι ακίνδυνο γι'αυτές και δε χάνεις τίποτα να προσπαθήσεις.
Επίσης οι κοιλιακοί είναι ευπρόσδεκτοι, απ'όποια άσκηση κι αν προέρχονται;)

Άντα, διάβασε κι εδώ ένα πολύ καλό άρθρο σχετικά (είναι σε δύο σελίδες, στο τέλος της πρώτης θα βρεις το link για τη δεύτερη) :)

Axxx...βρήκα σένα site www.esmartcat.com ενα τέλειο ονυχοδρόμιο. Αλλά ειναι ακριβό ακι δεν ξέρω αν μπορούν να μου το στείλουν στην Ελλάδα - το κατάστημα είναι στην αμερική....σκέφτομαι να φτιάξω ενα μόνη μου.:cool:

Έχει δοκιμάσει καποιος αυτές τις πλαστικές θήκες που υπάρχουν στο εμπόριο? κάνουν δουλειά, η ξεκολλάνε?:hmm:

Αυτά λες; Μόνο στο internet τα έχω δει, δεν ξέρω καθόλου αν κυκλοφορούν στην Ελλάδα...:hmm:
Εδώ πάντως έχει κάποια σχόλια αυτών που τα αγόρασαν.

OUAU ...ειναι πολυ ευχαριστημένοι πελάτες...λες να πάρω και εγώ ? τώρα που σκεφτομαι να πάρω καινούριο καναπέ, είμαι έτοιμη να δοκιμάσω τα πάντα!!!!

Άντα μου, καλύτερα φτιάξε ένα γερό κάλυμμα για τον καινούργιο καναπέ. Δε βλέπω να έχουν χρήση τα ονυχοδρόμια:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back