georgia-odysseas
Εκκολαπτόμενο μέλος
......καπου εγραψες προηγουμενως οτι ειχαν γατες στην Αγγλια
αυτες τι γιναν;;;;;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marigo173
Δραστήριο μέλος
Να σου πω την αλήθεια δεν ρώτησα για τις γάτες γιατί μου είπαν ότι τις είχαν παλιότερα. Είναι και πενήντα χρονών άνθρωποι... δεν μου φαίνεται για την περίπτωση ανθρώπων που θα μετακόμιζαν κάπου και θα άφηναν τη γατούλα τους πίσω. Βέβαια όπως μας δίδαξε η πείρα ποτέ δεν ξέρεις!!!
Άλλο θετικό σημάδι ήταν ότι μία από τις τελευταίες της ερωτήσεις ήταν τι χρώμα είναι η γατούλα όχι κάτι άλλοι που τους έδειχνα φωτογραφίες αυτή της κούκλας και μου λέγανε δεν είναι αρκετά όμορφη ή έχει πολύ μακριά μύτη... Μ αφού μία με νευρίασε τόσο που της είπα (είναι και γνωστή από το Πανεπιστήμιο) αν θέλεις στολίδι για το σαλόνι αγόρασε μπιμπελό που θα ναι και στο σχέδιο που προτιμάς και δεν θα έχουμε και την έννοια του μια ζωή!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
georgia-odysseas
Εκκολαπτόμενο μέλος
ακου μακρυα μυτη;;;;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
Μα αν είναι δυνατόν μερικοί άνθρωποι
!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
??ευχομαι ολα να πανε καλα απο'δω και περα για τη γατουλα
!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
μα τι είναι η μακριά μύτη στις μέρες μας; Η ιατρική έχει προχωρήσει πάρα πολύ. Με μια απλή επέμβαση όλα διορθώνονται.!
Eγώ έχω μια φίλη που τρελένεται γαι μακριες μυτες στις γάτες!!!!! Πάντως τι καλά για τι γατούλα...
Πολύ χάρηκα!!!!! Tη Pόξυ να βοηθήσουμε τώρα πριν σκάσουν μύτη τα νέα γατάκια και δεν την πάρει κανένας 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος

Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
marigo173
Δραστήριο μέλος
Καλέ είναι μια θεά η γατούλα, πολύ αριστοκρατική γάτα. Και η μακρία μυτούλα της μου θυμίζει αλεπού. Θα της βγάλω καινούριες φώτο να σας δείξω![]()
![]()
Eγώ έχω μια φίλη που τρελένεται γαι μακριες μυτες στις γάτες!!!!!
[/quote] Πάντως τι καλά για τι γατούλα...
Πολύ χάρηκα!!!!! Tη Pόξυ να βοηθήσουμε τώρα πριν σκάσουν μύτη τα νέα γατάκια και δεν την πάρει κανένας
[/quote]Λοιπόν, Όλγα τελικά αποδείχτηκε ότι υπάρχουν και πολλοί άνθρωποι που προτιμούν μια μεγαλύτερη γατούλα, ήρεμη που έχει μάθει να ζει σε σπίτι κτλ. Γιατί εξακολουθούν να με παίρνουν τηλέφωνο (τρελό σουξέ η γατούλα, δεν το πίστευα!) και τους λέω ότι η γατούλα βρήκε σπίτι αλλά αν θέλετε ο σύλλογος προστασίας γάτας έχει μικρά γατάκια που χαρίζει και οι περισσότεροι μου απαντούν ότι τους άρεσε η ιδέα μιας γάτας μεγαλύτερης που έχει μάθει ήδη να ζει μέσα στο σπίτι κτλ Βέβαια οι περισσότεροι που με παίρνουν τηλέφωνο είναι συνταξιούχοι Εγγλέζοι που έχουν εγκατασταθεί μόνιμα στην Κύπρο οπότε ίσως έτσι εξηγείται γιατί δεν μπαίνουν στη διαδικασία να πάρουν ένα μικρο διαβολάκι. Γιατί δεν δοκιμάζετε να βάλετε καμιά αγγέλια σε ξενόγλωσσο έντυπο της Αθήνας;;
marigo173
Δραστήριο μέλος
Γύρισα χτες από Πάφο αλλά δεν είχα χρόνο να σας ενημερώσω.
Παρέδωσα τη γατούλα στο καινούριο της σπίτι το Σάββατο το πρωί. Οι άνθρωποι μου φάνηκαν αρκετά εντάξει (αν και λίγο γεροπαράξενοι
) και έδειξαν ότι ξέρουν αρκετά από γάτες. Της είχαν χώμα, φαγητό και μια γωνίτσα με κουβερτούλα για να κρυφτεί αν θέλει. Περίμεναν να τους πλησιάσει αυτή πρώτα και εντυπωσιάστηκαν με το πόσο γρήγορα ήρθε και τρίφτηκε πάνω της παρόλα όσα έχει περάσει.Μου είπαν ότι θα μετακομίσουν στη βίλα σε κανένα μήνα και αν η γατούλα αποφασίσει
ότι θέλει να βγαίνει και έξω θα είναι ιδανικό το περιβάλλον γι αυτή. Πήρα και χτες τηλέφωνο και μου είπαν ότι τα πάνε μια χαρά
. Τους είπα βέβαια ότι όποτε πηγαίνω στην Πάφο θα πηγαίνω να τη βλέπω και δεν φέρανε αντίρρηση (θα δω και τη βίλα
).Αχ, μακάρι να πάνε όλα καλά αυτή τη φορά

"Να εύχεσαι να μην σου επιστρέψουν και το σκυλάκι"
aretha
Περιβόητο μέλος
Το εύχομαι ολόψυχα!Αχ, μακάρι να πάνε όλα καλά αυτή τη φορά

mimikaki
Διάσημο μέλος

χριστινα
Διάσημο μέλος

marigo173
Δραστήριο μέλος
"Να εύχεσαι να μην σου επιστρέψουν και το σκυλάκι"![]()
![]()

Αν και το άμοιρο το σκυλάκι έκανε την τύχη του κι αυτό

marigo173
Δραστήριο μέλος
).Μου είπε βέβαια ότι μια φορά δραπέτευσε από το μπαλκόνι και τρέχαν να την βρουν (ευτυχώς μένουν στον πρώτο και έχει σκάλα δίπλα, δεν έπεσε στο κενό) αλλά τώρα έχουν βάλει περίφραξη και σύντομα θα μετακομίσουν έξω από την πόλη οπότε θα είναι καλύτερα.
Γενικά μου είπε ότι "δεν είναι πια μια ήσυχη γάτα..." και είναι πολύ κοινωνική και παιχνιδιάρα. Την ρώτησα και τι όνομα της δώσαν και μου λέει ψιλο-γελώντας Lady , "το διάλεξε ο άντρας μου γιατί έτσι (σαν Lady) φερόταν τον πρώτο καιρό...". Μου είπε και πολλά ευχαριστώ και να περάσω να τους δω όταν πάω στην Πάφο...
Αααχχχ, ανακούφιση

mimikaki
Διάσημο μέλος

Ireth
Νεοφερμένο μέλος
Καλά...τί "αστέρια" ήταν οι προηγούμενοι?! Πραγματικά δεν το έχω ξανακούσει αυτό το πράγμα! Ακους εκεί να γυρίσουν το γατί πίσω...Έλα Παναγία μου...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool