tsukoyomi
Νεοφερμένο μέλος
κακοι γειτονες ? ξερω πως ηταν εσκεμενο αυτο που εγινε.. και αμα σιγουρευτω ποιος,θα κινηθω νομικα!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

Έχω βρεθεί στη θέση σου, όπως κι αρκετοί από εμάς εδώ, οπότε καταλαβαίνω απόλυτα πως νιώθεις...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsukoyomi
Νεοφερμένο μέλος
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Νομίζουν ότι με το να ξεσπάσουν σε ένα ζώο θα ξεχάσουν τα αληθινά τους προβλήματα και θα νιώσουν πιο σπουδαίοι;
Ειλικρινά, δεν ξέρω.
Ξέρω πως είναι απλά αρρωστημένοι "άνθρωποι"...
tsukoyomi
Νεοφερμένο μέλος
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Και παλι ζηταω συγνωμη που σας ρωτησα και σας εκφραζω και παλι τη λυπη μου για την γατουλα σας. Και βεβαια εφοσον ειστε σιγουροι γι' αυτο, πολυ καλα θα κανετε και θα κινηθειτε νομικα. Κανεις δεν εχει το δικαιωμα να σου στερει ενα πλασμα που σημαινει τοσα για σενα και μαλιστα μ' αυτον τον σκληρο και βαναυσο τροπο.
tsukoyomi
Νεοφερμένο μέλος

Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Μα να μην μπορουμε να βγαζουμε τα ζωντανα μας, ουτε στο ιδιο μας το μπαλκονι, αυτο ειναι δικτατορια.
Δυστυχώς όμως είναι ο μόνος τρόπος για να τα προστατεύσουμε όταν κινδυνεύουν τόσο...

VoiceOfTheSoul
Νεοφερμένο μέλος
Ναι να προμηθευτεις αντιδοτα.Και εγω το ιδιο εχω κανει.
tsukoyomi
Νεοφερμένο μέλος
αυτο θα κανω αυριο πρωι πρωι Αλεξανδρε...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
koukimanster
Πολύ δραστήριο μέλος
εύχομαι να μην ξανασυμβεί ποτέ κάτι τέτοιο σε κανέναν 
να ρωτήσω κάτι σχετικό με το θέμα. τα απαραίτητα που πρέπει να έχουμε είναι η ένεση ατροπίνης, νερό, αλάτι και χάπι ενεργού άνθρακα; είχα διαβάσει παλιότερα το αντίστοιχο θέμα και έχω συγκρατήσει αυτά.
tsukoyomi
Νεοφερμένο μέλος
και εγω αυτα ξερω,αλλα θα παω στον κτηνιατρο και θα μαθω αν υπαρχει κατι αλλο και θα σας ενημερωσω!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
goth
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ελενα.v
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τώρα δηλαδή τους ενοχλούν και τα ζώα των άλλων;
Και σε μια φίλη μου συνέβη. Τους σκότωσαν δύο σκυλάκια παρά την προσπάθειά τους να τα σώσουν.
Ναι, διεστραμμένοι είναι. Και η κακοποίηση ζώου είναι ένα στάδιο πριν την κακοποίηση ανθρώπου. Όποιος είναι ικανός να πληγώσει ζώο, μπορεί να βλάψει και άνθρωπο. Θα έπρεπε όσοι γνωρίζουν να τους τιμωρούν, όχι να τους καλύπτουν..!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool