vasoula84
Νεοφερμένο μέλος
δεν ξερω που αλλου να το γραψω,ειμαι σε τρομερη συγχυση, ειχα βγαλει τον σκυλο μου βολτα σε χωριο της κεφαλονιας και ενω ηταν ακινητος στην ακρη του δρομου ενα αυτοκινητο σχολης οδηγων περασε απο πανω του και τον σκοτωσε γιατι λενε νομιζαν οτι θα κουνηθει και θα παει πιο περα..δηλαδη αν ηταν παιδι θα εκαναν το ιδιο?!τι μπορω να κανω για να διωχθουν ποινικα αυτοι οι ανθρωποι-τερατα και να τιμωρηθουν παραδειγματικα?μια μηνυση αρκει η μπορω να κανω και κατι παραπανω?
ευχαριστω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aser
Νεοφερμένο μέλος
καλησπερα σας,
ενα αυτοκινητο σχολης οδηγων περασε απο πανω του και τον σκοτωσε γιατι λενε νομιζαν οτι θα κουνηθει και θα παει πιο περα..

Το πρωτο ερωτημα ειναι γιατι δεν πηγες των σκυλο στον γιατρο μηπως και το προλαβεις; γιατι δεν ενημερωσες της αρχες για το περιστατικο; Λιγο περιεργη η ιστορια σου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vasoula84
Νεοφερμένο μέλος
aser
Νεοφερμένο μέλος
vasoula84
Νεοφερμένο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
vasoula84
Νεοφερμένο μέλος
ΑΝΝΑ
Εκκολαπτόμενο μέλος
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
billio
Πολύ δραστήριο μέλος
vasoula84
Νεοφερμένο μέλος
drf
Δραστήριο μέλος
εάν ήταν άνθρωπος το ίδιο θα κάνανε οι αστυνομικοί; στείλε το περιστατικό σε media , τοπικές εφημερίδες μη το αφήσεις έτσι αυτό είναι καθαρή δολοφονία που έγινε!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fru_fru
Δραστήριο μέλος
Παιδι μου το μονο βεβαιο ειναι πως δεν πρεπει να τους αφησεις ατιμωρητους!!!!!
Δεν ειμαστε καλα.... Αν εχεις και μαρτυρες ακομα καλυτερα. Και κτηνιατρος μπορει να καταθεσει!!!!
Απευθυνσου και στις σκυλοφορουμιες στο dogforum h sto www.ourdogs.gr στην ενοτητα καταγγελιες.
Δε το πιστευω βρε παιδια...... αν ειναι δυνατον..
saloniCAT
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έλλειψη οδιγικής παιδείας είναι να μη βγάζεις φλας όταν πρέπει!Αυτο ειναι ελληψη οδιγικης παιδιας....
Αυτό δεν περιγράφεται!

Είναι... εν ψυχρώ δολοφονία!

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
billio
Πολύ δραστήριο μέλος
Έλλειψη οδιγικής παιδείας είναι να μη βγάζεις φλας όταν πρέπει!
Αυτό δεν περιγράφεται!
Είναι... εν ψυχρώ δολοφονία!![]()
Συμφωνω μαζι σου. Αλλα και η ελλειψη οδηγικης παιδιας ειναι δολοφονικη. Ξερεις ποσοι κινουμενοι δολοφονοι κυκλοφορουν στο δρομο; Ειναι και αδεσποτοι τρομαρα τους.
Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
2. Με γάτο δικηγόρο μέχρι και αναστολή άδειας άσκησης επαγγέλματος πετυχαίνεις.
Φαντάζομαι πινακίδες κλπ τα έχεις σωστά; Δεν ειναι απλώς ενα αυτοκίνητο ταδε της σχολής τάδε του τάδε...ε;
Ελεος με τον κρετινισμό

drf
Δραστήριο μέλος

Μαρίνα16704
Νεοφερμένο μέλος
καλησπερα σας,
δεν ξερω που αλλου να το γραψω,ειμαι σε τρομερη συγχυση, ειχα βγαλει τον σκυλο μου βολτα σε χωριο της κεφαλονιας και ενω ηταν ακινητος στην ακρη του δρομου ενα αυτοκινητο σχολης οδηγων περασε απο πανω του και τον σκοτωσε γιατι λενε νομιζαν οτι θα κουνηθει και θα παει πιο περα..δηλαδη αν ηταν παιδι θα εκαναν το ιδιο?!τι μπορω να κανω για να διωχθουν ποινικα αυτοι οι ανθρωποι-τερατα και να τιμωρηθουν παραδειγματικα?μια μηνυση αρκει η μπορω να κανω και κατι παραπανω?
ευχαριστω
Έλεος, πραγματικά δεν ξέρω τί να πω...απαράδεκτος ο οδηγός και ο δάσκαλος μαζί!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool