Μου σκότωσαν το σκύλο μου

vasoula84

Νεοφερμένο μέλος

Ο vasoula84 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα.
καλησπερα σας,
δεν ξερω που αλλου να το γραψω,ειμαι σε τρομερη συγχυση, ειχα βγαλει τον σκυλο μου βολτα σε χωριο της κεφαλονιας και ενω ηταν ακινητος στην ακρη του δρομου ενα αυτοκινητο σχολης οδηγων περασε απο πανω του και τον σκοτωσε γιατι λενε νομιζαν οτι θα κουνηθει και θα παει πιο περα..δηλαδη αν ηταν παιδι θα εκαναν το ιδιο?!τι μπορω να κανω για να διωχθουν ποινικα αυτοι οι ανθρωποι-τερατα και να τιμωρηθουν παραδειγματικα?μια μηνυση αρκει η μπορω να κανω και κατι παραπανω?
ευχαριστω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλησπερα σας,
ενα αυτοκινητο σχολης οδηγων περασε απο πανω του και τον σκοτωσε γιατι λενε νομιζαν οτι θα κουνηθει και θα παει πιο περα..
:confused::eek:
Το πρωτο ερωτημα ειναι γιατι δεν πηγες των σκυλο στον γιατρο μηπως και το προλαβεις; γιατι δεν ενημερωσες της αρχες για το περιστατικο; Λιγο περιεργη η ιστορια σου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ηρθε ο γιατρος και τι να κανει,μικρο χωριο ειναι..της ειχε σπασει η ραχοκοκαλια απο την μεση και κατωκαι αιμοραγουσε απο το στομα.ειναι η μητερα αυτη την στιγμη στο λιμεναρχιο για να κανει μηνυση.δεν με νοιαζει το χρηματικο προστιμο.θελω να πληρωσουν αλλιως.το εκαναν εσκεμενα.τι μπορει να γινει?

Δεν ξερω για να σε βοηθησω για το τι μπορεις να κανεις εχω χασει 2 σκυλους απο φολα αλλα δεν το πηγα νομικα γιατι δεν ηξερα τους δραστες, πιστευω ομως οτι στο https://www.dogforum.gr θα βρεις περισσοτερες απαντησεις

ευχαριστω πολυ

Νομιζω μπορειτε να τους πατε αυτοφωρο( αν εγινε σημερα η χτες) αν ξερετε ποιοι ειναι δικαζεται αμεσα. Πληροφοριες σε δικηγορο κα αστυνομια

ναι το ξερω με ενημερωσε δικηγορος..πηρα και το λιμεναρχειο και τους ξεχεσα..το παιζαν κινεζοι για να γλιτωσουν τον κυριο και να μην περασει απο αυτοφωρο.

Ελεος ρε παιδια!!!Πως εγινε αυτο???Μακαρι να καταφερεις κατι να μη το ξανακανουν τουλαχιστον!Λυπαμαι πολυ για το σκυλακι σου.Ενημερωσε μας αν εχεις νεα!

Ελπιζω να βρεις ποιοι ηταν και να τους αστραψεις και καμια μπουφλα αν μπορεις.Λυπαμαι πολυ για το σκυλακι,δε μπορω να φανταστω πως νιωθεις...

Αυτο ειναι ελληψη οδιγικης παιδιας...Περναω καντε στη μπαντα κι ετσι....Ακου νομιζανε οτι το σκυλι θα σηκωθει και θα κανει στην ακρη...Κριμα το καημενο το σκυλι ευχομαι να βγαλετε ακρη με την ελληνικη νομοθεσια και να τιμωρηθει...

ακρη τελικα δεν βγαινει..ολοι ειναι μια κλικα

.... πάρε έναν δικό σου μάρτυρα! τι δε βγαίνει; δε δέχονται μήνυση ; :mad: εάν ήταν άνθρωπος το ίδιο θα κάνανε οι αστυνομικοί; στείλε το περιστατικό σε media , τοπικές εφημερίδες μη το αφήσεις έτσι αυτό είναι καθαρή δολοφονία που έγινε!

Τι εκαναν λεει?? Δεν το πιστευω....Νομιζα πως τα εχω ακουσει ολα, αλλα.....

Παιδι μου το μονο βεβαιο ειναι πως δεν πρεπει να τους αφησεις ατιμωρητους!!!!!

Δεν ειμαστε καλα.... Αν εχεις και μαρτυρες ακομα καλυτερα. Και κτηνιατρος μπορει να καταθεσει!!!!

Απευθυνσου και στις σκυλοφορουμιες στο dogforum h sto www.ourdogs.gr στην ενοτητα καταγγελιες.

Δε το πιστευω βρε παιδια...... αν ειναι δυνατον..

Αυτο ειναι ελληψη οδιγικης παιδιας....
Έλλειψη οδιγικής παιδείας είναι να μη βγάζεις φλας όταν πρέπει!
Αυτό δεν περιγράφεται! :mad:
Είναι... εν ψυχρώ δολοφονία! :(

Οι κύριοι είδαν το σκυλάκι, πίστεψαν ότι είνα αδέσποτο και ,είπαν να "καθαρίσουν" το δρόμο. Πίστευαν ότι κανείς δεν θα τους έβλεπε , κι αν τους έβλεπε ότι δεν θα αντιδρούσε! Όρμα τους!!!Δεν αξίζει τέτοια μοίρα σε κανένα ζωάκι. Νομίζω,ότι ο ιδιοκτήτης της σχολής οδηγών ,αν εμπλακεί σε ατύχημα έχει επίπτωση και στην εργασία του, γιατί τί σόι μαθήματα κάνει , αν σκοτώνει έτσι σκύλους; Για κάνε και μια αναφορά στο Σωματείο ιδιοκτητών Σχολών Οδήγησης, με κοινοποίηση στο Υπουργείο Συγκοινωνιών για να μην τη θάψουν οι δικοί του, ή και με αντίστροφη προτεραιότητα.

Έλλειψη οδιγικής παιδείας είναι να μη βγάζεις φλας όταν πρέπει!
Αυτό δεν περιγράφεται! :mad:
Είναι... εν ψυχρώ δολοφονία! :(

Συμφωνω μαζι σου. Αλλα και η ελλειψη οδηγικης παιδιας ειναι δολοφονικη. Ξερεις ποσοι κινουμενοι δολοφονοι κυκλοφορουν στο δρομο; Ειναι και αδεσποτοι τρομαρα τους.

1. Κάνεις μύνηση (περνάει ποινικό)
2. Με γάτο δικηγόρο μέχρι και αναστολή άδειας άσκησης επαγγέλματος πετυχαίνεις.
Φαντάζομαι πινακίδες κλπ τα έχεις σωστά; Δεν ειναι απλώς ενα αυτοκίνητο ταδε της σχολής τάδε του τάδε...ε;

Ελεος με τον κρετινισμό :mad:

Βάσω προχώρα το !! Μη τους αφήσεις έτσι , αύριο θα σκοτώσουν και άλλα ζωάκια χωρίς κανένα δισταγμό θα να ειναι αυτό το επόμενο δικό σου; :blink:

Έλεος

καλησπερα σας,
δεν ξερω που αλλου να το γραψω,ειμαι σε τρομερη συγχυση, ειχα βγαλει τον σκυλο μου βολτα σε χωριο της κεφαλονιας και ενω ηταν ακινητος στην ακρη του δρομου ενα αυτοκινητο σχολης οδηγων περασε απο πανω του και τον σκοτωσε γιατι λενε νομιζαν οτι θα κουνηθει και θα παει πιο περα..δηλαδη αν ηταν παιδι θα εκαναν το ιδιο?!τι μπορω να κανω για να διωχθουν ποινικα αυτοι οι ανθρωποι-τερατα και να τιμωρηθουν παραδειγματικα?μια μηνυση αρκει η μπορω να κανω και κατι παραπανω?
ευχαριστω

Έλεος, πραγματικά δεν ξέρω τί να πω...απαράδεκτος ο οδηγός και ο δάσκαλος μαζί!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back