yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
1. οι λάτρεις των σκύλων
2. οι λάτρεις των γάτων
οι πρώτοι το κάνουν από συνήθεια
οι δεύτεροι γιατί ξέρουν ότι οι gates είναι οι καλύτερες

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
myrtos
Δραστήριο μέλος
Φανατικοποδοσφαιροποίηση
Μπορείς να ξαναπείς την λέξη γρήγορα?
ΑΝΝΑ
Εκκολαπτόμενο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Nanaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος
Βασικα αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι οι περισσότεροι δε θέλουν γάτες γιατί τις θεωρούν κακές...
τις θεωρούν "κακες" γιατι δεν μπορούν να τις "ελέγξουν" και να τις υποτάξουν όπως μπορούν να κάνουν με τον σκύλο.
Ismini
Διάσημο μέλος
Οχι μονο... Εχουν αναπτυξει τεραστιες θεωρειες. Που να ακουσεις...επιχειρηματα ...που σκοτωνουν...τις θεωρούν "κακες" γιατι δεν μπορούν να τις "ελέγξουν" και να τις υποτάξουν όπως μπορούν να κάνουν με τον σκύλο.
Αλλα αυτοι οι ανθρωποι ουτε τα σκυλια αγαπανε (κι ας ισχυρίζονται το αντιθετο).
mimikaki
Διάσημο μέλος
ίσως αυτό είναι ένα σημάδι οτι είναι είναι πλασμένη να στέκεται δίπλα στον άνθρωπο, να δέχεται τα χάδια του και να τον ηρεμεί όπως μόνο αυτή ξέρει!!!
που να το ανακαλύψει όμως αυτό κάποιος που φοράει παρωπήδες?? αυτοί χάνουν!!!
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Πως δεν μπορώ να κοίτα ΦανατικοποδοσφαιροποίησηΦανατικοποδοσφαιροποίησηΦανατικοποδοσφαιροποίησηΦανατικοποδοσφαιροποίησηΦανατικοποδοσφαιροποίησηΦανατικοποδοσφαιροποίησηΜπορείς να ξαναπείς την λέξη γρήγορα?![]()
![]()
Μόνο παρωπίδες; Αν ήταν μόνο αυτό δεν θα ήταν πρόβλημα, η πλήρης θωράκιση είναι το πρόβλημα γιατί δεν την περνάει τίποτα.αυτό που πάντα σκεφτόμουν είναι πως αν σκεφτεί κανείς οτι η γάτα είναι ίσως το μόνο ζώο που ¨χουρχουρίζει" όταν την χαιδεύεις...![]()
ίσως αυτό είναι ένα σημάδι οτι είναι είναι πλασμένη να στέκεται δίπλα στον άνθρωπο, να δέχεται τα χάδια του και να τον ηρεμεί όπως μόνο αυτή ξέρει!!!
που να το ανακαλύψει όμως αυτό κάποιος που φοράει παρωπήδες?? αυτοί χάνουν!!!
mimikaki
Διάσημο μέλος

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Δε μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς το γατούλι μου....

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
μια απο τα ιδια και εγω-οχι οτι δεν τις συμπαθουσα αλλα σαφως στη θεα του σκυλου παθαινα κατι---τωρα τις λατρευω-χωρις βεβαια να μειωνει αυτο την αγαπη μου για τιυς σκυλουςΕγώ πάντως που ήμουνα σκυλόφιλη και δεν συμπαθούσα ιδιαίτερα τις γάτες ένα έχω να πω : ΕΙΔΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ!!!![]()
![]()
![]()
Δε μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς το γατούλι μου....![]()
ladycat
Διάσημο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
θα το ξαναπω όπως το λέω σε όλους τους φίλους μου που δεν έχουν γάτα: ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΧΑΝΟΥΝ!!!!!![]()
Εγώ πάντως που ήμουνα σκυλόφιλη και δεν συμπαθούσα ιδιαίτερα τις γάτες ένα έχω να πω : ΕΙΔΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ!!!![]()
![]()
![]()
Δε μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς το γατούλι μου....![]()
Αχ βρε να στε καλα πολυ γελασα

Τη χρονια που μας ερχεται στη μερα της γάτας,
19 Φεβρ 2008 μπορουμε να οργανώσουμε κατι

gristofer
Εκκολαπτόμενο μέλος
Evelia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τις θεωρούν κακές επειδή είναι υπερήφανες και αξιοπρεπείς και θέλουν την αποκλειστικότητα στο πως τις αγαπάς. Όταν κάποτε καίγανε τις μάγισσες έβαζαν στην πυρά και τις γάτες. Και μόνο απ' αυτό φαίνεται ο συσχετισμός.τις θεωρούν "κακες" γιατι δεν μπορούν να τις "ελέγξουν" και να τις υποτάξουν όπως μπορούν να κάνουν με τον σκύλο.
Έχω ακούσει ιστορίες με μωρά και γάτες.... γιατί βέβαια όταν γενιόταν το μωρό η μάνα του έδινε την προσοχή της μόνο σε αυτό και η γάτα θα αισθανόταν εγκαταλελειμένη. Ε, οπότε κι αυτή τα έβαζε με το με αυτό που της έκλεβε την αγάπη και τη φροντίδα...
όσο για το ποιος είναι καλύτερος, που λέει κι η Jasmin, ε, ας μην γίνουμε και ρατσιστές!
Evelia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πολύ μ΄άρεσε η ιστοσελίδα που μας πρότεινες. Τελικά όμως πότε είναι η γιορτή της γάτας? ή θα την εγκαινιάσει το mycat?ax καλε το ξερατε οτι η γατες μας γιορταζουν? βρηκα αυτο εδω
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool