Μου το έστειλαν

yasmin1gr

Περιβόητο μέλος

Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
οι άνθρωποι χωρίζονται σε 2 κατηγοριες

1. οι λάτρεις των σκύλων
2. οι λάτρεις των γάτων

οι πρώτοι το κάνουν από συνήθεια
οι δεύτεροι γιατί ξέρουν ότι οι gates είναι οι καλύτερες :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Φανατικοποδοσφαιροποίηση των ζώων.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βασικα δεν πολυσυμφωνω με αυτο και τα σκυλακια τελεια ειναι!!!Το κακο ειναι οτι υπαρχουν αλλες κατηγοριες που δεν λατρευουν ουτε τους σκυλους ουτε τις γατες.Μακαρι να υπηρχαν μονο αυτοι...

Δε ξερω αννα αλλα το γατακι στο αβαταρ σου δε παιζεται ειναι α π ι θ α ν ο

Βασικα αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι οι περισσότεροι δε θέλουν γάτες γιατί τις θεωρούν κακές...

Βασικα αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι οι περισσότεροι δε θέλουν γάτες γιατί τις θεωρούν κακές...

τις θεωρούν "κακες" γιατι δεν μπορούν να τις "ελέγξουν" και να τις υποτάξουν όπως μπορούν να κάνουν με τον σκύλο.

τις θεωρούν "κακες" γιατι δεν μπορούν να τις "ελέγξουν" και να τις υποτάξουν όπως μπορούν να κάνουν με τον σκύλο.
Οχι μονο... Εχουν αναπτυξει τεραστιες θεωρειες. Που να ακουσεις...επιχειρηματα ...που σκοτωνουν...:down: :down: :down:
Αλλα αυτοι οι ανθρωποι ουτε τα σκυλια αγαπανε (κι ας ισχυρίζονται το αντιθετο).

αυτό που πάντα σκεφτόμουν είναι πως αν σκεφτεί κανείς οτι η γάτα είναι ίσως το μόνο ζώο που ¨χουρχουρίζει" όταν την χαιδεύεις...:hmm:
ίσως αυτό είναι ένα σημάδι οτι είναι είναι πλασμένη να στέκεται δίπλα στον άνθρωπο, να δέχεται τα χάδια του και να τον ηρεμεί όπως μόνο αυτή ξέρει!!!
που να το ανακαλύψει όμως αυτό κάποιος που φοράει παρωπήδες?? αυτοί χάνουν!!!

Μπορείς να ξαναπείς την λέξη γρήγορα?:P :P
Πως δεν μπορώ να κοίτα ΦανατικοποδοσφαιροποίησηΦανατικοποδοσφαιροποίησηΦανατικοποδοσφαιροποίησηΦανατικοποδοσφαιροποίησηΦανατικοποδοσφαιροποίησηΦανατικοποδοσφαιροποίηση
αυτό που πάντα σκεφτόμουν είναι πως αν σκεφτεί κανείς οτι η γάτα είναι ίσως το μόνο ζώο που ¨χουρχουρίζει" όταν την χαιδεύεις...:hmm:
ίσως αυτό είναι ένα σημάδι οτι είναι είναι πλασμένη να στέκεται δίπλα στον άνθρωπο, να δέχεται τα χάδια του και να τον ηρεμεί όπως μόνο αυτή ξέρει!!!
που να το ανακαλύψει όμως αυτό κάποιος που φοράει παρωπήδες?? αυτοί χάνουν!!!
Μόνο παρωπίδες; Αν ήταν μόνο αυτό δεν θα ήταν πρόβλημα, η πλήρης θωράκιση είναι το πρόβλημα γιατί δεν την περνάει τίποτα.

θα το ξαναπω όπως το λέω σε όλους τους φίλους μου που δεν έχουν γάτα: ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΧΑΝΟΥΝ!!!!!:)

Εγώ πάντως που ήμουνα σκυλόφιλη και δεν συμπαθούσα ιδιαίτερα τις γάτες ένα έχω να πω : ΕΙΔΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ!!!:lol: :lol: :lol:
Δε μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς το γατούλι μου....:P

Εγώ πάντως που ήμουνα σκυλόφιλη και δεν συμπαθούσα ιδιαίτερα τις γάτες ένα έχω να πω : ΕΙΔΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ!!!:lol: :lol: :lol:
μια απο τα ιδια και εγω-οχι οτι δεν τις συμπαθουσα αλλα σαφως στη θεα του σκυλου παθαινα κατι---τωρα τις λατρευω-χωρις βεβαια να μειωνει αυτο την αγαπη μου για τιυς σκυλους

ax καλε το ξερατε οτι η γατες μας γιορταζουν? βρηκα αυτο εδω

θα το ξαναπω όπως το λέω σε όλους τους φίλους μου που δεν έχουν γάτα: ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΧΑΝΟΥΝ!!!!!:)

Αχ βρε να στε καλα πολυ γελασα:D
:lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Τη χρονια που μας ερχεται στη μερα της γάτας,
19 Φεβρ 2008 μπορουμε να οργανώσουμε κατι:hmm: :D

Αγαπώ τους σκύλους δεν αγαπώ τις γάτες , αγαπώ τις γάτες δεν αγαπώ τους σκύλους , αγαπώ τις γάτες αλλά μόνο τις ράτσας , αγαπώ τις ράτσας αλλά μόνο τις Σιάμ ,αγαπώ τα σκυλιά αλλά μόνο τα μεγάλα, αγαπώ τις γάτες αλλά μη δω μαύρη γάτα στο δρόμο μου αυτό φυσικά συνεχίζετε και φτάνει μέχρι αγαπώ τους μαύρους αλλά δε θέλω να μ ακουμπήσουν. Τελικά οι άνθρωποι χαρίζουν απλόχερα τοοοοοοοοοοση αγάπη, αναρωτήθηκε κανείς για ποιο λόγο τον αγαπάει η γάτα του η σκύλος του ?:hmm:

Τις θεωρούν κακές επειδή είναι υπερήφανες και αξιοπρεπείς και θέλουν την αποκλειστικότητα στο πως τις αγαπάς. Όταν κάποτε καίγανε τις μάγισσες έβαζαν στην πυρά και τις γάτες. Και μόνο απ' αυτό φαίνεται ο συσχετισμός.
Έχω ακούσει ιστορίες με μωρά και γάτες.... γιατί βέβαια όταν γενιόταν το μωρό η μάνα του έδινε την προσοχή της μόνο σε αυτό και η γάτα θα αισθανόταν εγκαταλελειμένη. Ε, οπότε κι αυτή τα έβαζε με το με αυτό που της έκλεβε την αγάπη και τη φροντίδα...
όσο για το ποιος είναι καλύτερος, που λέει κι η Jasmin, ε, ας μην γίνουμε και ρατσιστές!

ax καλε το ξερατε οτι η γατες μας γιορταζουν? βρηκα αυτο εδω
Πολύ μ΄άρεσε η ιστοσελίδα που μας πρότεινες. Τελικά όμως πότε είναι η γιορτή της γάτας? ή θα την εγκαινιάσει το mycat?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back