kyriaki1980
Νεοφερμένο μέλος

Εδώ και μια εβδομάδα περίπου, ο Καισαράκος έρχεται εκει που κοιμάμαι στο κρεββάτι και μου δαγκώνει και τραβάει τα μαλλιά. Το κάνει με τόση μανία που δεν μπορώ να τον τραβήξω να τον βγάλω (κάνει πίσω τα αυτιά του και γατζώνεται)
Το κάνει και όταν ειμαι ξύπνια, και όταν τα έχω πιασμένα πανω. Παρόλο που του φωνάζω ΑΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ και του λέω ΜΗ εκείνος σε κάθε ευκαιρία το κανει. Κοιμάμαι με κλειστη την πόρτα της κραββατοκάμαρας πια, αφού το βράδυ τρομάζω πάρα πολύ.
Καμιά ιδέα??
Μήπως αν όταν τον στειρώσω τουλάχιστον θα ηρεμίσει??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Καλημέρα
Εδώ και μια εβδομάδα περίπου, ο Καισαράκος έρχεται εκει που κοιμάμαι στο κρεββάτι και μου δαγκώνει και τραβάει τα μαλλιά. Το κάνει με τόση μανία που δεν μπορώ να τον τραβήξω να τον βγάλω (κάνει πίσω τα αυτιά του και γατζώνεται)
Το κάνει και όταν ειμαι ξύπνια, και όταν τα έχω πιασμένα πανω. Παρόλο που του φωνάζω ΑΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ και του λέω ΜΗ εκείνος σε κάθε ευκαιρία το κανει. Κοιμάμαι με κλειστη την πόρτα της κραββατοκάμαρας πια, αφού το βράδυ τρομάζω πάρα πολύ.
Καμιά ιδέα??
Μήπως αν όταν τον στειρώσω τουλάχιστον θα ηρεμίσει??
με την στειρωση θα ηρεμισει ουτως η αλλως..

και μενα ο Λουκουμας μου τραβαει τα μαλλια οταν θελει να με ξυπνησει..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kyriaki1980
Νεοφερμένο μέλος
Χαχαχαχαχαχα θα φωνάζω ΞΥΠΝΙΑ ΕΙΜΑΙ ΞΥΠΝΙΑ ΕΙΜΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑ όπως έκανα όταν ημουν μικρή με την μανα μου

Η θα πηγαίνω και θα του τραβάω και εγώ τα μαλλιά όταν κοιμάται να δει τι ωραία που ειναι.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Χαχαχαχαχαχα θα φωνάζω ΞΥΠΝΙΑ ΕΙΜΑΙ ΞΥΠΝΙΑ ΕΙΜΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑ όπως έκανα όταν ημουν μικρή με την μανα μου
Η θα πηγαίνω και θα του τραβάω και εγώ τα μαλλιά όταν κοιμάται να δει τι ωραία που ειναι.
ριξ του και καμια ξυλια!

πλακα κανω!

Cloud and Snow
Δραστήριο μέλος

Ειναι στα πλαίσια του κλασσικού "ζυμώματος" που είναι κατάλειπο όλων των γάτων από μωρά.
Ανεβαίνει στο μαξιλάρι και μου ανακατευει τα μαλλιά γουργουρίζοντας. Του βγαίνουν και νυχάκια καμια φορά.
Μολις ανακατώσει όσο χρειαστεί, ξαπλάρει στην κεφάλα μου και είμαστε ενα θέαμα....σαν το φέσι της Μπουμπουλίνας....
Hlianna
Διάσημο μέλος
Το κάνει και ο Kumo μου αυτό.
Ειναι στα πλαίσια του κλασσικού "ζυμώματος" που είναι κατάλειπο όλων των γάτων από μωρά.
Ανεβαίνει στο μαξιλάρι και μου ανακατευει τα μαλλιά γουργουρίζοντας. Του βγαίνουν και νυχάκια καμια φορά.
Μολις ανακατώσει όσο χρειαστεί, ξαπλάρει στην κεφάλα μου και είμαστε ενα θέαμα....σαν το φέσι της Μπουμπουλίνας....
ναι αλλα της κοπελας το κανει με μανια..οχι στα πλαισια του ζυμωματος..

μου το κανει και ο γατος του αγοριου μου αυτο οταν κοιμαμαι και με ξυπναει..λογικα το κανουν για παιχνιδι..εγω του φυσαω την μουρη του..μια δυο τρεις στο τελος το καταλαβαινει και βρισκει κατι αλλο να παιξει..πχ τα ποδια

ruko
Διάσημο μέλος
Μόλις αρχίσει να σε πειράζει, πες του μια φορά "μη" (ή ό,τι του λες) σαν προειδοποίηση και αν το επαναλάβει, τον βγάζεις έξω. Έτσι θα μάθει ότι αν θέλει να κοιμάται μαζί σου, πρέπει να κάθεται φρόνιμα.
Φυσικά, θα ηρεμήσει μεγαλώνοντας, απ' όσο θυμάμαι είναι μικρούλης ακόμα.
kyriaki1980
Νεοφερμένο μέλος
Και όταν δεν του ανοίγω, κατά τις 7μιση το πρωί, ακούγεται ένα σιγανό μίιιιιουουουουο????
μίιιιιιουουουουου???????? (αντε θα μπώ? θα βγείτε? τι θα γίνει?????)
Αλλά τα μαλλιά, μαλλιά με το που θα του τραβήξουν την προσοχη..... βουρρρρρ
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki