Μου τρώει όλα τα φυτά!!!

Αντα

Διακεκριμένο μέλος

Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα.
Καλημέρα!! Ο Αλφι μου τρώει ολα τα φυτά. Δεν εχει καμία προτίμηση...απλα να ειναι πράσινο και να έχει φύλλα. Ολα θέλει να τα δαγκώσει...αλλα δεν τα δαγκώνει απλά, τα κόβει. Μονο τα φύλλα του ιουγκα που ειναι λεπτά τα ψιλομασάει! Δεν τον ξεγελάς με χόρτο για γάτες και άλλα σπόρια..ειναι κολλημένος σε αυτά! Περιμένει πως και πως να ανοίξω τη μπαλκονόρτα και με ενα σάλτο πάνω απο το πόδι μου ( βάζω το πόδι μπροστά για να μην βγει) βρίσκεται έξω. :mad:
Εχω βάλει ολα τα φυτά μου σε ενα δωμάτιο, αλλα δεν ειναι λύση αυτή. Ασε που κάθεται έξω απο το δωμάτιο και κλαίει! Στο μπαλκόνι τα ίδια, πρέπει να ειμαι συνέχεια απο πίσω του..Το χειμώνα δεν με πείραζε, αλλα τωρα που ανοίγει και ο καιρός, θέλω να βγαίνω και εγω στο μπαλκόνι , αλλά και αυτα...:/:
Τι να κάνω? καμιά ιδέα?:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ, βρε Άντα μου με τον Άλφι... Του αρέσει η χλωρίδα, τι να κάνουμε; Αν έβαζες τις γλάστες στα κάγκελα του μπαλκονιού για να μην της φτάνει; Ή να ψεκάσεις τα φύλλα με χυμό πορτοκαλιού ή κάτι άλλο που να τον κάνει να αηδιάσει;:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν μπορώ να τις ανεβάσω στα κάγκελα γιατι το κάγκελο ειναι λεπτό και το μπαλκόνι στρογγυλό!!
Δοκίμασα το πορτοκάλι στα καλώδια, που επίσης εχει αδυναμία να μασάει...δεν έπιασε!! Λεσ να μην εχει καλη οσφρηση?:/:

Αποκλείεται! Γάτα χωρίς καλή όσφρηση γίνεται; Εκτός αν έχει κάποιο πρόβλημα υγείας... Πάντως δεν ξέρω τι μπορείς να κάνεις, δεν μου έχει τύχει. Ο Άλφι είναι μαθημένος να τρώει απ' όλα, και πορτοκάλι...:( Λυπάμαι που δεν μπορώ να βοηθήσω. Πρόσεξε, πάντως, να μην είναι κανένα τοξικό φυτό στη συλλογή σου και μετά τον κλαις τον ομορφούλη!

για αρχή δες το link που έδωσε η Fotini εδώ

https://www.mypetz.gr/threads/Όλα-για-τον-κήπο.221177/

και μη στερείς την χαρά των φυτών, του γατούλη σου και την δική σου:P

Χα,χα,δεν το πιστευω οτι βρηκα ομοιοπαθουσα σ'αυτο το θεμα!!:lol:Κι εμενα ο Robertουλης εχει αδυναμια στα φυλλα και τα λουλουδια,ειδικα στην γαρδενια..Οσο για το πορτοκαλι,προσφατα ανακαλυψα οτι τρελαινεται να τρωει πορτοκαλοφλουδες και να γλυφει τον χυμο απ'τα πορτοκαλια...:PΜηπως δεν ειναι γατος τελικα;;:blink:

Γεια σου Γεωργία!! αχχ ειναι παντως πολυ σπαστικό μερικές φορές..συνέχεια απο πίσω του ειμαι οταν βγαίνει στο μπαλκόνι :(

Γεια σου Αντα!Εγω,παντως,καταργησα τα φυτα και ησυχασα...:/:

Επιμένω εγω... δεν μπορει να με κάνει οτι θελει ο χονδρούλης!! Που ηδη με κανουν,αλλα λεμε τώρα....;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back