anesperos13
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο anesperos13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 146 μηνύματα.
07-05-08
00:05
Η γάτα μου γέννησε πριν 14 μερες..
Δυστυχως με καισαρικη!
Η ομορφη πλενεται αλλα δυστυχως κανει χωρισματα το τριχωμα της.. Δειγμα του οτι ακομα δεν ειναι καθαρη τελειως.. Θελω να την κανω ενα μπανιο.. Μπεντατιν αιματα και τα διαφορα την εχουν λερωσει..
Ποτε μπορω να της κανω? Η πληγη μπορει να εχει προβλημα? Εχω ειδικο σαμπουαν για γατες..
Παιζει ρολο στο θηλασμο??
Δυστυχως με καισαρικη!
Η ομορφη πλενεται αλλα δυστυχως κανει χωρισματα το τριχωμα της.. Δειγμα του οτι ακομα δεν ειναι καθαρη τελειως.. Θελω να την κανω ενα μπανιο.. Μπεντατιν αιματα και τα διαφορα την εχουν λερωσει..
Ποτε μπορω να της κανω? Η πληγη μπορει να εχει προβλημα? Εχω ειδικο σαμπουαν για γατες..
Παιζει ρολο στο θηλασμο??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα.
07-05-08
00:23
Έχω την αίσθηση ότι πρέπει να περάσει περίπου 1 εβδομάδα για να κλείσουν τα ράμματα κ μετά να της κάνεις μπάνιο. Μην αγχώνεσαι καλύτερα λίγο βρόμική παρά πάθει ζημιά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anesperos13
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο anesperos13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 146 μηνύματα.
07-05-08
00:24
μια εβδομαδα μου πε να προσεχω μην πειραξει τα ραμματα.. Τωρα εχουν περασει δυο βδομαδες.. Ραμματα δεν διακρινονται.. παρα μονο ενα.. Και η πληγη παει καλα... Ηθελα να τη πλεινω να νιωσει καλυτερα παντως.. Δε ξερω!
elvenstar
Επιφανές μέλος
Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα.
07-05-08
00:31
Τι να σου πω καλύτερα να ρωτήσεις το γιατρό σου. Εγώ πάντως όταν είχα στειρώσει την Κάντυ αφού έκλεισε η πληγή την καθάρισα με ένα σφουγγαράκι κ με νερό όχι σαπούνι γιτί φοβόμουν ΄μήπως είναι ακόμα νωπό το τράυμα κ την πονέσω. όταν βγάλαμε τα ράμματα μετά της έκανα μπάνιο κανονικό. Όσο για το σαμπουαν που λες ειδικό για γάτες όντως μου φαίνεται λίγο νωρίς για τα μωρά. Διάβασε καλύτερα τη σύνθεση κ ρώτα τον γιατρό σου.
Raisa
Περιβόητο μέλος
Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα.
07-05-08
07:40
Δε ρωτάς καλύτερα το γιατρό σας πρώτα....έτσι για σιγουριά, μην πάθει τίποτε η μανούλα!

julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
07-05-08
10:21
Πέρα απο το θέμα με τα ράμματα..
πιστεύω οτι αν πλυθεί η μαμά θα αλλάξει η προσωπική της μυρωδιά, και μπορεί τα μικρά να μην την πλησιάζουν ....Είναι πολύ ευαίσθητο το όλο δέσιμο μαμά - παιδιά......
Επίσης οτι σαπούνι χρησιμοποιήσεις, αν τελικά την πλύνεις θα πρέπει να ξεπλυθεί ΠΟΛΥ καλά....
τα μωρά είναι πολύ ευαίσθητα ....
Εγώ στην θέση σου ΔΕΝ......
Αν την ενοχλεί η βρωμιά της θα πλυθεί μόνη.....
πιστεύω οτι αν πλυθεί η μαμά θα αλλάξει η προσωπική της μυρωδιά, και μπορεί τα μικρά να μην την πλησιάζουν ....Είναι πολύ ευαίσθητο το όλο δέσιμο μαμά - παιδιά......
Επίσης οτι σαπούνι χρησιμοποιήσεις, αν τελικά την πλύνεις θα πρέπει να ξεπλυθεί ΠΟΛΥ καλά....
τα μωρά είναι πολύ ευαίσθητα ....
Εγώ στην θέση σου ΔΕΝ......

Αν την ενοχλεί η βρωμιά της θα πλυθεί μόνη.....
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum