Μπήκε σκουπιδάκι στο μάτι του

Κοιτα σ αυτό που λες δεν έχεις αδικο κ εγω το ιδιο κανω κ ας ειναι κατι απλό, άλλωστε κ ο γιατρος που εχω ειναι της ιδιας αντιληψης αν δεν το δει δεν λεει κ πολλά πραγματα, αλλα επειδή εγω το εχω ζήσει 2 φορες γι αυτο το κατάλαβα φαντάσου αυτή που ειναι γιατρός.

Κοίτα να σου πώ και εγώ δεν θα ανησυχούσα τόσο. Γιατί και ο δικός μου είχε πάθει κάτι παρόμοιο (αν όχι το ίδιο) και γιατρέυτικε πολύ γρήγορα. Απλά αγχώθηκα για αυτό που είπε ο κτηνίατρος εδώ στο φόρουμ γι'αυτό και ρώτησα αν τον είδε πριν κάνει διάγνωση. Αλλιώς να πω την αλήθεια δεν θα ανησυχούσα τόσο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κοίτα να σου πώ και εγώ δεν θα ανησυχούσα τόσο. Γιατί και ο δικός μου είχε πάθει κάτι παρόμοιο (αν όχι το ίδιο) και γιατρέυτικε πολύ γρήγορα. Απλά αγχώθηκα για αυτό που είπε ο κτηνίατρος εδώ στο φόρουμ γι'αυτό και ρώτησα αν τον είδε πριν κάνει διάγνωση. Αλλιώς να πω την αλήθεια δεν θα ανησυχούσα τόσο.
Τι είπε ο γιατρός δεν το διάβασα αυτό το ποστ;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Περαστικά στο Μαπάκο, κάνε του πολλά χαδάκια εκ μέρους της Μπάσσυς. Θα μας πεις όμως, πώς πάει το παιδί, μάτι είναι αυτό, δεν είναι παίξε γέλασε!!!!!

θα πρεπει να το δει αμεσα κτηνιατρος γιατι αν ειναι πληγη του κερατοειδους θελει να αρχισει αμεσως η θεραπεια γιανα μειωθει ο κινδυνος σχηματισμου ουλης:hmm:

την πληγη μαλλον την εκανε η αλλη γατα πανω στο παιχνιδι και αν εχει αρχισει να ασπριζει και να θολωνει εκει γυρω θελει αμεσα θεραπεια για να περιοριστει:hmm:

Τι είπε ο γιατρός δεν το διάβασα αυτό το ποστ;

Αυτά είπε ο γιατρός και επειδή η Κατερίνα συζήτησε κάτι για μόλυνση ε γι'αυτό αγχωθηκα. Αλλιώς δεν θα ρωτούσα αν τον είδε η κτηνίατρος.

Ναι αλλά δεν το είδε το μωρό? Πως κατάλαβε οτι είναι κερατίτιδα και οτι δεν τραυματίστηκε? Αν είναι κερατίτιδα θα περάσει έυκολα. Και ο Φρίξος αυτό νομίζω είχε. (Νομίζω ε δεν ειμαι σιγουρη). Μακάρι να πάνε όλα καλά!
Κι εγώ εκεί κόλλησα...:hmm::hmm::blink:

Περαστικά σας κ από εδώ κ από εδώ κ περα να προσέχεις τα νυχια της κυρίας. Πως παει με το κολλύριο; ειδες καμία βελτίωση; Υπαρχει κ ενα κτηνιατρικό κολλύριο εινα λιγο ακριβουτσικο αλλά κανει θαυματα. Ρωτα την γιατρό σου αν κανει να του το βάλεις (το κολλυριο:D ) . Θενια ειναι ευκολο να το καταλαβει κανεις από την περιγραφη κ εγώ το καταλαβα που δεν ειμαι γιατρος. Αν εχεις ξαναδει τέτοια περιπτωση υποψιάζεσαι τι είναι
Μόνο αν το χεις δει πολλες φορές..:)Ελενα τι συμπτώματα έχει η κερατιτιδα?:hmm:

Περαστικά στο Μαπάκο, κάνε του πολλά χαδάκια εκ μέρους της Μπάσσυς. Θα μας πεις όμως, πώς πάει το παιδί, μάτι είναι αυτό, δεν είναι παίξε γέλασε!!!!!
Ευχαριστούμε του κάναμε του κάναμε..:)Καλά το περίεργο είναι ότι δεν είναι τόσο έντονο όσο ήταν.Πήγα σπίτι εχθές του έβαλα κολλύριο και έφυγα..Αλλά ως εκεί..Πήγα και κοιμήθηκα στον άνδρα..Όταν γυρισω σήμερα σπίτι θα τον πάω μάλλον στην γιατρό..Και λέω μάλλον γιατί έχω τόσα πολλά στο μυαλό μου να κάνω που δεν έχω ίδέα τι θα πρωτο προλάβω αλλά είναι προτεραιότητα ο Μάπας..Ουφ!!!Λίγο να ξαποστάσω βρε παιδί μου!!
Αυτά είπε ο γιατρός και επειδή η Κατερίνα συζήτησε κάτι για μόλυνση ε γι'αυτό αγχωθηκα. Αλλιώς δεν θα ρωτούσα αν τον είδε η κτηνίατρος.
Κι εγώ εκεί κόλλησα(πάλι):blink::blink:

Τελικά πάει καλύτερα το μάτι του Κατερίνα?

Σήμερα θα τον δει και η κτηνίατρος.Εγώ εχθες που τον είδα όταν γυρισα για να του βάλω φαρμακάκι, μου φάνηκε καλύτερα..Αλλά δεν ξέρω..:hmm:Να μας πει και η γιατρός μας..:)

Αντε άντε μακάρι όλα να πάνε καλά εύχομαι και να μην είναι τελικά τίποτα. :)

Ευχαριστούμε Θένια μου!!!!!ΘΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!???????

Ευχαριστούμε Θένια μου!!!!!ΘΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!???????

Καλέ που?? Αφού απάντησα :confused:

Περαστικά κ από μένα στο Μαπάκι σου. Εύχομαι να μην μείνει πληγή στο ματάκι. Κοιτά η κερατίτιδα όπως την παρατήρησα εγώ είναι σαν φλεγμονή με πύον κ τσίμπλες κ έπειτα εμφανίζεται μία μεμβράνη σε υπόλευκο χρώμα κ καλύπτει τον βολβό του ματιού. Βέβαια οι όροι δεν είναι δόκιμη αλλά έκανα την καλύτερη περιγραφή που μπορούσα:lol:

Περαστικά κ από μένα στο Μαπάκι σου. Εύχομαι να μην μείνει πληγή στο ματάκι. Κοιτά η κερατίτιδα όπως την παρατήρησα εγώ είναι σαν φλεγμονή με πύον κ τσίμπλες κ έπειτα εμφανίζεται μία μεμβράνη σε υπόλευκο χρώμα κ καλύπτει τον βολβό του ματιού. Βέβαια οι όροι δεν είναι δόκιμη αλλά έκανα την καλύτερη περιγραφή που μπορούσα:lol:
Ευχαριστούμε Ελενα..Απλά εμένα δεν παρουσίασε τίποτα απο τα υπολοιπα μονο την μεμβρανούλα.Αντίθετα η Ήλια είχε λίγο φτέρνισμα και μία τσιμπλιτσα πριν κάτι μέρες....:hmm::hmm:

Περαστικά στον Μάπα :)

ΚΑλημέρα πήγαμ εστον γιατρό εχθες...εεε τι να σας πω...ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ :confused:φαίνεται οτι μπήκε σκουπιδάκι στο μάτι του ή κανα νύχι και απλά δεν υγραινόταν καλά..Δεν του έβαλα όσο τομπρεξ μου ειχε πει..2 με 3 φορες σε τρεις μέρες του έβαλα.Τον κοιταζε τον ξανακοιταζε.Μου λεει "εσύ σημερα παρατήρησεσ κάτι?"όντως χθες τιποτα δεν πήγαινε στραβα!:hmm:Μάλλον το έκανε ο Μάπας για να μην φύγει η μαμά του το ΣΚ αλλά δεν κερδισε...:|Τέσπα, τι να πω..εγώ απλά ενοιωσα χαζή!!!Αααα από αύριο ο Μάπας θα τρώει την ειδική τροφη για στειρωμένους αρσενικούς και η Ηλια αυτή για θηλυκες μπας και αφου έχουν μάθει να τρώνε χώρια γίνει και κανα καλό για τον οργανισμό τους..Την πεμπτη αρχιζουμε και γατόχορτο ή αλοιφή ότι βρει η μαμά στο πετ σοπ μας.:)

Ουφ ευτιχώς που δεν ήταν κάτι παθολογικό:).

Μπραβο του τού Μάπα. Βρηκε σπουδαίο κολπακι για να μένει η μαμά σπίτι τα Σαββατοκύριακα. :D

Ουφ ευτιχώς που δεν ήταν κάτι παθολογικό:).
:DΝαι πάλι καλα..
Μπραβο του τού Μάπα. Βρηκε σπουδαίο κολπακι για να μένει η μαμά σπίτι τα Σαββατοκύριακα. :D
:mad::mad:Ο μπαγάσας μου...:lol::up:

Χαίρομαι που ο Μαπούλης τελικά δεν είχε τίποτα!! Πάντως παίρνει χρύσο στην πονηριά ο γατούλης σου εεε???:bleh:

Χαίρομαι που ο Μαπούλης τελικά δεν είχε τίποτα!! Πάντως παίρνει χρύσο στην πονηριά ο γατούλης σου εεε???:bleh:
Ναι το χαμένο...εκεί να γίνει το δικό του..από παράπονο άλλο τίποτε..:lol::lol::confused::lol::lol:

Αχ πολύ χάρηκα που το μωρό δεν είχε τίποτα!! Αντε άντε τζάμπα ανησυχήσαμε (εγώ ειδικά που επέμενα να τον δεί και ο γιατρός κιόλας :redface:) Άντε μπράβο όλα καλά :up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back