katerina10
Περιβόητο μέλος
Αχ πολύ χάρηκα που το μωρό δεν είχε τίποτα!! Αντε άντε τζάμπα ανησυχήσαμε (εγώ ειδικά που επέμενα να τον δεί και ο γιατρός κιόλας) Άντε μπράβο όλα καλά
![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
ΚΑλημέρα πήγαμ εστον γιατρό εχθες...εεε τι να σας πω...ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕφαίνεται οτι μπήκε σκουπιδάκι στο μάτι του ή κανα νύχι και απλά δεν υγραινόταν καλά..Δεν του έβαλα όσο τομπρεξ μου ειχε πει..2 με 3 φορες σε τρεις μέρες του έβαλα.Τον κοιταζε τον ξανακοιταζε.Μου λεει "εσύ σημερα παρατήρησεσ κάτι?"όντως χθες τιποτα δεν πήγαινε στραβα!
![]()
Μπραβο στον Μαπουλη ,τιποτα δεν ηταν τελικα!

Και ειναι και πονηρουλης ο ατιμος!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah
Διάσημο μέλος

Καλέ εγώ φταίω αν το ανίψι μου σε χωρέυει στο ταψί?? (Και εμένα μαζί χορέυει αλλά αυτό δεν το φωνάζουμε

)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Πολύ χάρηκα Κατερινάκι για τον Μάπα, ευτυχώς δεν ήταν τίποταΚΑλημέρα πήγαμ εστον γιατρό εχθες...εεε τι να σας πω...ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕφαίνεται οτι μπήκε σκουπιδάκι στο μάτι του ή κανα νύχι και απλά δεν υγραινόταν καλά..Δεν του έβαλα όσο τομπρεξ μου ειχε πει..2 με 3 φορες σε τρεις μέρες του έβαλα.Τον κοιταζε τον ξανακοιταζε.Μου λεει "εσύ σημερα παρατήρησεσ κάτι?"όντως χθες τιποτα δεν πήγαινε στραβα!
Μάλλον το έκανε ο Μάπας για να μην φύγει η μαμά του το ΣΚ αλλά δεν κερδισε...
Τέσπα, τι να πω..εγώ απλά ενοιωσα χαζή!!!Αααα από αύριο ο Μάπας θα τρώει την ειδική τροφη για στειρωμένους αρσενικούς και η Ηλια αυτή για θηλυκες μπας και αφου έχουν μάθει να τρώνε χώρια γίνει και κανα καλό για τον οργανισμό τους..Την πεμπτη αρχιζουμε και γατόχορτο ή αλοιφή ότι βρει η μαμά στο πετ σοπ μας.
![]()
τι εννοείς τη Πέμπτη αρχίζετε γατοχορτο ή αλοιφή για ποιον λόγο;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
όπως προείπα...Μπραβο στον Μαπουλη ,τιποτα δεν ηταν τελικα!
Και ειναι και πονηρουλης ο ατιμος!![]()

θα είναι στο γονίδιο μάλλον
Καλέ εγώ φταίω αν το ανίψι μου σε χωρέυει στο ταψί?? (Και εμένα μαζί χορέυει αλλά αυτό δεν το φωνάζουμε)

εμ επειδη τρώγανε σαν λυσασμένα και ο μαπας έκανε εμετο καθώς και έιχε βγάλει και τίσες με αυτόν τον τρόπό είπα να πάρουμε κάτι να βοηθά στην πέψη του και στις τριχόμπαλες..δεν θελουμε άλλους εμτους!!!Πολύ χάρηκα Κατερινάκι για τον Μάπα, ευτυχώς δεν ήταν τίποτατι εννοείς τη Πέμπτη αρχίζετε γατοχορτο ή αλοιφή για ποιον λόγο;

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

Έτσι έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι

Κάποιος απλός ερεθισμός θα ήταν, άντε σιδερένιος ,και με τους εμετούς το ίδιο γρήγορα να περάσουν
aalyah
Διάσημο μέλος
εμ επειδη τρώγανε σαν λυσασμένα και ο μαπας έκανε εμετο καθώς και έιχε βγάλει και τίσες με αυτόν τον τρόπό είπα να πάρουμε κάτι να βοηθά στην πέψη του και στις τριχόμπαλες..δεν θελουμε άλλους εμτους!!!![]()
Ποιο απ'ολα τα γονίδια? Της Παρθένου? Των ζωδίων της ξηράς? Της βλακείας που μας δέρνει? Ποιο ακριβώς?

Α ναι αυτό με τον εμετό είναι ένα θέμα. Και ο Φρίξος έκανε εμετούς μια στις τόσες και μας έβγαζε πεσκέσι όλες τις τριχόμπαλες. Παρε να χεις εν ολίγοις. Υπομονή και μ'αυτό τι να κάνουμε. Όλα θα στρώσουν θα δεις

elvenstar
Επιφανές μέλος
Για τις τριχόμπαλες υπάρχει κ η ειδική ξηρά τροφή εγώ τέτοια δίνω κ πήρα κ μια κρεμούλα εξτρα αν κ μου είπαν ότι δεν χρειάζεται γιατί η τροφή τα καλύπτει εγω που είμαι άπιστος Θωμάς πηρα κ την κρέμα να έχω το κεφάλι μου ύσηχοόπως προείπα...
εμ επειδη τρώγανε σαν λυσασμένα και ο μαπας έκανε εμετο καθώς και έιχε βγάλει και τίσες με αυτόν τον τρόπό είπα να πάρουμε κάτι να βοηθά στην πέψη του και στις τριχόμπαλες..δεν θελουμε άλλους εμτους!!!![]()
katerina10
Περιβόητο μέλος
Καλά έκανες και πήγες στο γιατρό. "Κάλλιο γαϊδουρόδενε, παρά γαϊδουρογύρευε"!!!Έτσι έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι
Κάποιος απλός ερεθισμός θα ήταν, άντε σιδερένιος ,και με τους εμετούς το ίδιο γρήγορα να περάσουν
![]()

Μωρέ που τα βρίσκεις???

Καλέ της οικογένειας μας...Ποιο απ'ολα τα γονίδια? Της Παρθένου? Των ζωδίων της ξηράς? Της βλακείας που μας δέρνει? Ποιο ακριβώς?
Α ναι αυτό με τον εμετό είναι ένα θέμα. Και ο Φρίξος έκανε εμετούς μια στις τόσες και μας έβγαζε πεσκέσι όλες τις τριχόμπαλες. Παρε να χεις εν ολίγοις. Υπομονή και μ'αυτό τι να κάνουμε. Όλα θα στρώσουν θα δεις![]()

Πήρα το γατόχορτο..ναι...ρε παιδιά σίγουρα φυτρώνει αυτό το πράγμα???Λέει βάλτε 500 μλ νερό...και το έπνιξα..Για τις τριχόμπαλες υπάρχει κ η ειδική ξηρά τροφή εγώ τέτοια δίνω κ πήρα κ μια κρεμούλα εξτρα αν κ μου είπαν ότι δεν χρειάζεται γιατί η τροφή τα καλύπτει εγω που είμαι άπιστος Θωμάς πηρα κ την κρέμα να έχω το κεφάλι μου ύσηχο

Εχω την εντύπωση οτι θα πάρω και αλοιφή..Τροφή δεν αλλάζω πια..μην βρεθούμε προ εκπλήξεως πάλι..αρκετά τραβήξαμε!
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Εγώ, βάζω δε βάζω γατόχορτο, η Μπασσέτ το πλησιάζει μόνο για να το ξεριζώσειΜωρέ που τα βρίσκεις???
Είδες; Είδες; Η σοφία του λαού μας, είναι ατελείωτη!!!
Πήρα το γατόχορτο..ναι...ρε παιδιά σίγουρα φυτρώνει αυτό το πράγμα???Λέει βάλτε 500 μλ νερό...και το έπνιξα..Εχω την εντύπωση οτι θα πάρω και αλοιφή..Τροφή δεν αλλάζω πια..μην βρεθούμε προ εκπλήξεως πάλι..αρκετά τραβήξαμε!
![]()
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Είδες; Είδες; Η σοφία του λαού μας είναι ατελείωτη!!!Μωρέ που τα βρίσκεις???
Πήρα το γατόχορτο..ναι...ρε παιδιά σίγουρα φυτρώνει αυτό το πράγμα???Λέει βάλτε 500 μλ νερό...και το έπνιξα..Εχω την εντύπωση οτι θα πάρω και αλοιφή..Τροφή δεν αλλάζω πια..μην βρεθούμε προ εκπλήξεως πάλι..αρκετά τραβήξαμε!
![]()
Το γατόχορτο φυτρώνει, αλλά, τώρα που κάνει κρύο, βάλτο στην αρχή σε μέρος σκοτεινό και ζεστό, μόλις αρχίσει να πετάει βλαστάρια, βγάλτο στο φως. Η Μπασσέτ δεν νομίζω ότι τρώει, μόνο ξεριζωμένα χορτάρια βρίσκω, γι'αυτό θα πάρω την κρεμούλα που λέτε. Ποιά είναι;
katerina10
Περιβόητο μέλος
Ναι απλά βλαστάρια δεν βλέπω και δεν ξέρω πόσο είναι το μισό λίτρο και νομίζω το επνιξα στο νερό..Σουπίτσα εγινε..αλλά οκ τα νερά χύθηκαν στην εξωτερική λεκανίτσα,πέρα απο το καπάκι του και έτσι κάπως είναι νωπό τώρα..!!!!Είδες; Είδες; Η σοφία του λαού μας είναι ατελείωτη!!!
Το γατόχορτο φυτρώνει, αλλά, τώρα που κάνει κρύο, βάλτο στην αρχή σε μέρος σκοτεινό και ζεστό, μόλις αρχίσει να πετάει βλαστάρια, βγάλτο στο φως. Η Μπασσέτ δεν νομίζω ότι τρώει, μόνο ξεριζωμένα χορτάρια βρίσκω, γι'αυτό θα πάρω την κρεμούλα που λέτε. Ποιά είναι;

Μπαααα τα δικά μου τρώνε τα πάντα αμ αυτά τα κοκαλάκια μου όλο στα κακακια τους τα βλέπω..και ξέρεις μετά λέω.."ααααα εδώ ηταν!!!!"

stellak
Διάσημο μέλος
Η Μπασσέτ δεν νομίζω ότι τρώει, μόνο ξεριζωμένα χορτάρια βρίσκω, γι'αυτό θα πάρω την κρεμούλα που λέτε. Ποιά είναι;
Ελένη, εμείς έχουμε την Malt soft TGOS (μάρκα Gimpet) αλλά φυτεύουμε στις ζαρντινιέρες και χορτάρι, έτσι κι αλλιώς, διότι η φίλη σας η Μέλη την κρέμα δεν την πλησιάζει, είναι της... σαλάτας περισσότερο

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
φαίνεται οτι μπήκε σκουπιδάκι στο μάτι του ή κανα νύχι και απλά δεν υγραινόταν καλά..Δεν του έβαλα όσο τομπρεξ μου ειχε πει..2 με 3 φορες σε τρεις μέρες του έβαλα.Τον κοιταζε τον ξανακοιταζε.Μου λεει "εσύ σημερα παρατήρησεσ κάτι?"όντως χθες τιποτα δεν πήγαινε στραβα!
Τέσπα, τι να πω..εγώ απλά ενοιωσα χαζή!!!Αααα από αύριο ο Μάπας θα τρώει την ειδική τροφη για στειρωμένους αρσενικούς και η Ηλια αυτή για θηλυκες μπας και αφου έχουν μάθει να τρώνε χώρια γίνει και κανα καλό για τον οργανισμό τους..Την πεμπτη αρχιζουμε και γατόχορτο ή αλοιφή ότι βρει η μαμά στο πετ σοπ μας.