moukelis
Επιφανές μέλος
Τι κάνει μια Μπαλινέζα τόσο υπέροχη; Τα πάντα! Ρωτήστε οποιονδήποτε είχε την τύχη να υιοθετηθεί από ένα από αυτά τα υπέροχα αιλουροειδή, τι κάνει αυτή τη φυλή τόσο ιδιαίτερη, και προετοιμαστείτε για έναν εκθειαστικό μονόλογο που θα σταματήσει μόνο όταν ο συνομιλητής σας εξαντληθεί. Πήρε το όνομά της από τη Helen Smith, που θεώρησε ότι η χάρη που επιδεικνύουν αυτές οι γάτες θυμίζει αυτή των χορευτριών στο Μπαλί.
Τα μόνα χρώματα που αναγνωρίζονται από το CFA,πάντα σε χρωματισμό ιμαλαΐων, είναι αυτά που αναγνωρίζονται και για τις γάτες του Σιάμ: seal,chocolate,μπλε και λιλά. Τα μάτια είναι αμυγδαλωτά στο σχήμα,και φυσικά μόνο το μπλε χρώμα είναι αποδεκτό,σε διάφορες αποχρώσεις.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
ev@
Νεοφερμένο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Νομιζω οτι οι Μπαλινεζες ειναι λιγο πιο ηρεμες και λιγοτερο ομιλητικες απο οτι οι σιαμ.Εξαρταται βεβαια κι απο το καθε ζωο,κι εγω εχω μια Thai που ουδεμία σχέση έχει με το πρότυπο που περιγράφει το χαρακτηρα της φυλης.
Εγω προτιμω εκτροφεια που αφοσιωνονται σε μια φυλη.Εχοντας η ιδια ασχοληθει με την εκτροφη,το βλεπω πολυ δυσκολο να ασχοληθεις με μια φυλη,ποσο μαλλον με περισσοτερες.Παρολα αυτα,εχω δει αρκετους εκτροφεις ανατολιτικων φυλων να εχουν περισσοτερες απο μια φυλες στο προγραμμα τους.Μαλλον εχει σχεση με τις διασταυρωσεις των φυλων αυτων,και την ομοιοτητα τους.Τι να σου πω,ειναι δικο σου θεμα αν αποφασισεις να παρεις μια γατουλα φυλης ποιο εκτροφειο θα προτιμησεις και με τι κριτηρια.Ριξε αν θες μια ματια εδω για να εχεις μια γενικη ιδεα.

ev@
Νεοφερμένο μέλος
!) να παρω "αδερφακι" στην μελινα μου..
σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες

moukelis
Επιφανές μέλος
ev@
Νεοφερμένο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool