evitouli
Νεοφερμένο μέλος
Η evitouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
15-07-10
14:59
kalispera se olous ;-)
oso anafora to thema mpalkoni pragmatika einai kati pou fovamai para polu!!i gatoula mu tin paraskevi epese apo ton 3 orofo
espase ola ta mprosta dontakia tis,strampoulikse ola tis ta podarakia kai eixe ugro sto thwraka pou eutixws upoxwrei me tis meres!! nosileutike se kliniki me oro kathws den mporei na faei akoma i kaimenoula!! i empeiria itan polu oduniri toso gia mena pou tin evlepa na upoferei oso kai gia tin idia vevea!! prospathiste na tis kratate mesa sto spiti.Egw tha valw sites stin mpalkonoporta wste na min mporei na vgei eksw,einai oti pio asfales exw skeftei!!
oso anafora to thema mpalkoni pragmatika einai kati pou fovamai para polu!!i gatoula mu tin paraskevi epese apo ton 3 orofo
espase ola ta mprosta dontakia tis,strampoulikse ola tis ta podarakia kai eixe ugro sto thwraka pou eutixws upoxwrei me tis meres!! nosileutike se kliniki me oro kathws den mporei na faei akoma i kaimenoula!! i empeiria itan polu oduniri toso gia mena pou tin evlepa na upoferei oso kai gia tin idia vevea!! prospathiste na tis kratate mesa sto spiti.Egw tha valw sites stin mpalkonoporta wste na min mporei na vgei eksw,einai oti pio asfales exw skeftei!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.234 μηνύματα.
15-07-10
15:05
ευχομαι πολλα περαστικα για τη γατουλα σου,μεσα απο την καρδια μου...
...ναι..και εγω σιτες εχω...η μονη περιπτωση που θεωρω ασφαλη,ειναι οταν γινονται οχειρωματικα εργα..παρα πολυ καλη περιφραξη δηλαδη,διοτι αν θελουν να βγουν..το καταφερνουν...
εχω και εγω 2 γατες,απο τις οποιες η θυληκια..ειναι διαολακι σκετο...οταν βλεπει πουλακι..τρελλαινεται..οποτε ουτε και εγω εμπιστευομαι να την αφησω εξω..ειναι 100/100 σιγουρο,οτι και στο διπλανο μπαλκονι θα παει..και ειναι ικανη να ανεβει στη σκεπη αμα δει πουλακι..θα εκανα οχυρωματικα εργα..αλλα δυστυχως δεν ειναι δικο μου το σπιτι..και ο ιδιοκτητης ειναι ¨καπως¨¨ με την εμφανιση του σπιτιου..και παλι σου ευχομαι οτι καλυτερο για τη γατουλα σου.,,και πολυ προσοχη απο εδω και περα..γιατι 2η φορα...αστα να πανε..
ΥΓ..μην γραφεις γκρικλις..διοτι απαγορευεται..
...ναι..και εγω σιτες εχω...η μονη περιπτωση που θεωρω ασφαλη,ειναι οταν γινονται οχειρωματικα εργα..παρα πολυ καλη περιφραξη δηλαδη,διοτι αν θελουν να βγουν..το καταφερνουν...εχω και εγω 2 γατες,απο τις οποιες η θυληκια..ειναι διαολακι σκετο...οταν βλεπει πουλακι..τρελλαινεται..οποτε ουτε και εγω εμπιστευομαι να την αφησω εξω..ειναι 100/100 σιγουρο,οτι και στο διπλανο μπαλκονι θα παει..και ειναι ικανη να ανεβει στη σκεπη αμα δει πουλακι..θα εκανα οχυρωματικα εργα..αλλα δυστυχως δεν ειναι δικο μου το σπιτι..και ο ιδιοκτητης ειναι ¨καπως¨¨ με την εμφανιση του σπιτιου..και παλι σου ευχομαι οτι καλυτερο για τη γατουλα σου.,,και πολυ προσοχη απο εδω και περα..γιατι 2η φορα...αστα να πανε..
ΥΓ..μην γραφεις γκρικλις..διοτι απαγορευεται..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool