decadence
Νεοφερμένο μέλος
αντε καλη μου αρχη και εμενα! εδω και 4 ωρες ειναι μπαμπας ενος πολυ ομορφου γατουλη!τον πηρα το πρωι απο την κυρια που τον ειχε, και μετα τον πηγα αμεσωσ στον γιατρο να δουμε τι θα γινει με το θεμα της ευκοιλιας. ο γιατρος συνεστησε να του σταματησω το αμοξιλ και το ερσεφουρυλ που του εδινε η ιδιοκτητρια του οπωσ και εκανα.
τον εφερα λοιπον σπιτι,και δεν ηθελε με τιποτα να βγει απο την τσαντα μεταφορας. ασε που στην διαδρομη αρχισενα νιαουριζει σαν τρελο και να γρατζουναει με μανια την τσαντα!
τον εχω βαλει μεσα στην τουαλετα. εχω στρωσει στο δαπεδο μπλουζιτσες, του εχω φαγητο και νερακι, την αμμο του. ο γιατρος συνεστησε να μην χρησιμοποιω σκεπαστη τουαλετα γιατι κραταει μυρωδιες και η γατουλα δεν εχει διαθεση μετα να πηγαινει. εχετε να πειτε κατι γι αυτο?
απο την ωρα που τον εβαλα στην τουαλετα εχει τρυπωσει πισω απο ενα επιπλακι που εχω και δεν βγαινει ουτε να περπατησει λιγακι.παηγαινω εκι το χαιδευω και το σκεπασα με κατι μπλουζιτσεσ για να ειναι ζεστο (ειναι και μικρουλι 4 μηνων)
μου εκανε εντυπωση ποσο ευκολα καθοταν να το χαιδεψω, το χαιδευα και γουργουριζε, ασε που σε καποιο σημειο τριβοταν και πανω μου.. οποτυε μπαινω τουαλετα να δω τι κανει το ακουωνα γουργουριζει...ωσ τωρα δεν εχει βγαλει νυχια (ευτυχως) και φενεται πολυ ησυχο.
ομωσ δεν εχει φαει καθολου.μονο λιγο νερακι ηπιε.ποτε θα αρχισει αν τρωει?
σας παρακαλω πειτε μου πωσ θα το κανω να νιωσει καλα. το ξερω πωσ νιωθει αβολα.καθεται σε μια γωνιτσα κουρνιασμενο με τα ματια μισοκλειστα και δεν κινειται.το βραδυ θα το παρω να κοιμηθουμε μαζι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
decadence
Νεοφερμένο μέλος
πριν 10 λεπτα ο γατουλησ μου εφαγε λιγη ξηρη τροφη! του εδωσα αρχικα λιγη με το χερι μου και μετα πηγε ο ιδιοσ στο μπολακι αφου το πηγα διπλα του.μετα ξαναπηγε πισω απο το επιπλο και εκατσε. γουργουριζει συνεχεια.τι σημαινει αυτο?
επισησ παρατηρησα οτι τρωει την αμμο που του εχω βαλει! μασαει λιγακι και μετα φευγει..τι να κανω? δεν μπορω να μην την εχω στο ιδιο δωματιο την αμμο του.
decadence
Νεοφερμένο μέλος
συμφωνησε να του δινω την baby royal μεχρι να γινει 5 μηνων!
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
decadence
Νεοφερμένο μέλος
χθες το βραδυ αποφασισα να κοιμηθει μαζι μου ο γατουλης για να μην φοβαται μιας και ηταν το πρωτο του βραδυ στο σπιτι. τον εβαλα σε ενα κουτακι στο δωματιο διπλα απο το κρεβατι μου τον χαιδευα απαλα και βλεπαμε τηελοραση.(εβλεπε και εκινοσ!) σε καποια στιγμη διαπιστωσα πωσ εκλεισε τα ματια του οποτε ειπα ωρα υπνου! κοιμηθηκα και εγω λοιπον!μετα απο 40 λεπτα ενιωσα κατι να περπαταει πανω στο παπλωμα.ειχε ανεβει πανω και γρατζουνουσε το παπλωμα με τα νυχια του.τον χαιδεψα και τον σκεπασα με μια μπλουζα να μην κρυωνει αλλα αυτοσ τιποτα.δεν καθοταν με τιποτα να κοιμηθει.
σημερα το πρωι του ανοιξα τισ πορτεσ στο σαλονι.δεν αντεχα να τον βλεπω μεσα σε μια τουαλετα μια σταλια. εκανα καλα?τι γιενται με τον βραδυνο υπνο?φοβαμαι μην με γρατζουνισει ενω κοιμαμαι αθελα του γιατι ερχεται στο προσωπο μου.μονο του εαν το αφησω νιαουριζει.τι να κανω? ακομα και ρολοι του εβαλα στην τουαλετα να ακουει αλλα τιποτα.πως πρεπει να το μαθω για τον βραδυνο υπνο?
aspasiapef
Διάσημο μέλος

purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Εμένα όλα φυσιολογικά μου φαίνονται. Και το ότι κρύβεται, δεν έχει συνηθίσει το νέο χώρο, σιγά σιγά θα ξεψαρώσει και θα αλωνίζει όλο το σπίτι.
Και το ότι δεν κοιμάται το βράδυ. Τα δικά μου θυμούνται να λυσαξουν μόλις παμε εμείς για ύπνο. Φαντάσου 2 γατια να κυνηγιούνται και να παίζουν πάνω σου ενω προσπαθείς να κοιμηθείς!!!
Αντε ανεβασε και καμια φωτο!
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
ειχε ανεβει πανω και γρατζουνουσε το παπλωμα με τα νυχια του.τον χαιδεψα και τον σκεπασα με μια μπλουζα να μην κρυωνει αλλα αυτοσ τιποτα.δεν καθοταν με τιποτα να κοιμηθει.
Λοιπον νεε γατομπαμπα, οντως παιζουν το βραδυ αλλα ειναι οπως τα μαθεις, εγω παρατηρω ενα πικ δραστηριοτητας στις 4 τα χαραματα, αλλα εδω ειναι ενα μικρο γατακι γατουλης που μολις τωρα βρηκε την ελευθυρια του και περιμενες να κοιμηθει??
Ακου τι θα κανεις θα παρεις απο το πετσοπ ενα παιχνιδακι με φτερα και γουνακι κι ενα καλαμι ψαρεματος με παιχνιδακι στην ακρη ειναι πολυ φτηνα.
Με αυτα θα τον παιζεις πριν κοιμηθει αρκετα να φυγει η ενεργεια του στο παιχνιδι κα να δεθειτε μαζι και μετα θα τον παιρνεις αγγαλια και θα τον χαιδευεις, θα τον εξερευνεις και θα σε εξερευνει.
Εξισου για αρχη εγω παντα λεω να κοψεις τα νυχακια του στο ειδικο σημειο οποτε και να γρατσουνισει δε θαγινει και τιποτα, αν λοιπον δεν τον φοβασαι θα τον χαιδευεις αφοβα κι αυτο θα του μεταδωσει σιγουρια.
Σε πλησιαζει στο προσωπο για δυο λογους καταρχας θελει να σε μυρισει και να κανετε μυτουλες ( οπως οι εσκιμωοι τριβετε μαζι τις μυτουλες) γιατι ετσι αναγνωριζει τη μαμα του κι εσυ εισαι μαμα του τωρα (χωρις παρεξηγηση) αρα θα θελει να σου δαγωσει απαλα τη μυτουλα και να τριφτει εκει και γενικα στο προσωπο σου.
Το δευτερο και παρατηρησε το, ειναι τα ματια αν σε κοιταει επιμονα καθως ανοιγοκλεινεις τα ματια ( πρωτη φορα βλεπει δεν ξερει τι κ πως) πιθανον να θελει να τ'ακουμπησει με το πατουσακι πραγμα επικυνδυνο. Οποτε εσυ θα τον κρατας κοντα στο προσωπο σου αγγαλια με κλειστα τα ματια μεχρι να δεις τις προθεσεις του, και θα κανετε μυτουλες και ενω τον εχεις στην αγγαλια θα κρατας αγγαλιασμενα τα χερακια του απαλα κι ετσι θα καταλαβει τις επομενες μερες οτι καλο ειναι να τα κραταει μαζεμενα. Αν παλι τα απλωσει για να τεντωθει μη δειξεις φοβισμενος, δεν επιτιθεται τοτε.
Μοναχα οταν σε κοιταξει επιμονα η καταλαθος θα το κανει, κι αυτο τωρα που δεν εινα ακομη εκπαιδευμενος.
Με πολλη αγαπη, τρυφεροτητα κα απαλες κινησεις θα το κανεις ηρεμο και θα το βοηθησεις να καναλιζαρει την ενεργεια του σε παιχνιδια που θα παιζετε μαζι και μονο του κι αυτο θα σας δεσει πολυ μεταξυ σας κι ετσι οταν θα λες αυστηρα ΜΗ! θα σε ακουει οχι απο φοβο αλλα απο αγαπη και θα γλυτωσεις πολλες ζημιες ετσι

anabou
Διάσημο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
decadence
Νεοφερμένο μέλος
δεν κοιμαται το βραδυ παρα θελει να ανεβει στο κρεβατι μου να κανει βολτες! φοβαμαι εαν το αφησω μηπωσ με γραντζουνισει καταλαθος. τι να κανω? να το αφησω μονο του σε αλλο δωματιο?
ladycat
Διάσημο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
decadence
Νεοφερμένο μέλος
μετα αρχισε να περπαταει περα δωθε στο παπλωμα. τι να τον χαιδευω τι να τον σκεπαζω να τον βαζω κατω απο τα στρωματα, ο μικρουλης μου δεν καθοταν σε ησυχια.πηδουσε κατω και μετα πηδουσε πανω στο παπλωμα!
δεν ξερω τι θα γινει με το θεμα υπνου...στο λουτρο δεν μπορω να τον κλεισω!..απο την αλλη εαν ερθει μαζι μου, που το θελω πολυ, κοιμαμαι 2 ωρες καθε βραδυ...τι να κανω?θελω να κοιμαται μαζι μου, τον εβαλα διπλα μου (ημιδιπλο κρεβατι) αλλα δεν καθοταν σε ησυχια.
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Elrik
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όσο για να σε γρατσουνίσει δεν πρόκειται να κάνει κάτι τέτοιο, δεν γρατζουνάνε χωρίς λόγο. Όμως, εφόσον δεν έχεις συνηθίσει να κοιμάσαι με γάτα, πρόσεχε μήπως το πλακώσεις κατά λάθος. Ό,τι θέλεις να μάθει κ το πώς να φέρεται, πρέπει να το προσπαθήσεις από τώρα. Αν, π.χ., δεν θέλεις να κοιμάται στο κρεβάτι σου το βράδυ, πρέπει να του το μάθεις από τώρα, αλλιώς δεν υπάρχει περίπτωση να τα καταφέρεις.
decadence
Νεοφερμένο μέλος
p.s μολις εκανε κακακια του το κουτσικο μου (πηαγινει μονο στην αμμο του και με εχει σκλαβωσει αυτο)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool