Μπαμπάς ζητά βοήθεια!

decadence

Νεοφερμένο μέλος

Ο decadence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 88 μηνύματα.
:) αντε καλη μου αρχη και εμενα! εδω και 4 ωρες ειναι μπαμπας ενος πολυ ομορφου γατουλη!
τον πηρα το πρωι απο την κυρια που τον ειχε, και μετα τον πηγα αμεσωσ στον γιατρο να δουμε τι θα γινει με το θεμα της ευκοιλιας. ο γιατρος συνεστησε να του σταματησω το αμοξιλ και το ερσεφουρυλ που του εδινε η ιδιοκτητρια του οπωσ και εκανα.
τον εφερα λοιπον σπιτι,και δεν ηθελε με τιποτα να βγει απο την τσαντα μεταφορας. ασε που στην διαδρομη αρχισενα νιαουριζει σαν τρελο και να γρατζουναει με μανια την τσαντα!
τον εχω βαλει μεσα στην τουαλετα. εχω στρωσει στο δαπεδο μπλουζιτσες, του εχω φαγητο και νερακι, την αμμο του. ο γιατρος συνεστησε να μην χρησιμοποιω σκεπαστη τουαλετα γιατι κραταει μυρωδιες και η γατουλα δεν εχει διαθεση μετα να πηγαινει. εχετε να πειτε κατι γι αυτο?

απο την ωρα που τον εβαλα στην τουαλετα εχει τρυπωσει πισω απο ενα επιπλακι που εχω και δεν βγαινει ουτε να περπατησει λιγακι.παηγαινω εκι το χαιδευω και το σκεπασα με κατι μπλουζιτσεσ για να ειναι ζεστο (ειναι και μικρουλι 4 μηνων)
μου εκανε εντυπωση ποσο ευκολα καθοταν να το χαιδεψω, το χαιδευα και γουργουριζε, ασε που σε καποιο σημειο τριβοταν και πανω μου.. οποτυε μπαινω τουαλετα να δω τι κανει το ακουωνα γουργουριζει...ωσ τωρα δεν εχει βγαλει νυχια (ευτυχως) και φενεται πολυ ησυχο.
ομωσ δεν εχει φαει καθολου.μονο λιγο νερακι ηπιε.ποτε θα αρχισει αν τρωει?
σας παρακαλω πειτε μου πωσ θα το κανω να νιωσει καλα. το ξερω πωσ νιωθει αβολα.καθεται σε μια γωνιτσα κουρνιασμενο με τα ματια μισοκλειστα και δεν κινειται.το βραδυ θα το παρω να κοιμηθουμε μαζι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τι ακριβως ειπε ο γιατρος?? τι εχει ? πες μας λεπτομερειες μοπορει να εχει κατι και γιαυτο εχει μισοκλειστα ματια η μπορει απλα να κοιμαται αν δεν τρεμει παραλληλα πχ. Γενικα κανονικα φερεται για πρωτη μερα, δες αμν πινει πολυ νερο, και για το φαγητο πρεπει να δοκιμασεις να δεις αν του αρεσει η κονσερβα συνηθως οσο φοβισμενα κι αν ειναι την τρωνε το θεμα ειναι ομως τι ειπε ιο γιατρος γιατι αλλα τρωει ενα γατι με διαρποια περαστικη κι αλλα αν εχει κατι πιο σοβαρο . στην αρχη καλο ειναι η ανοιχτη τουαλετα για να μαθει να τη βρισκει αλλα μετα μη σε νοιαζει θα πηγαινει στην αλλη εμενα ολα μια χαρα πηγαινουν στη σκεπαστη ειναι οπως το μαθεις. βαλε μια φωτο να το δουμε τι ειναι θυληκο? αρσενικο?? ειναι πολυ καλο που γουργουριζει να το εχεις στα ζεστα και δωστου και κανενα παιχνιδακι παρτο μαζι σου καλη ιδεα για το βραδυ. Προσεχε ομως και τι και πως τρωει και τα κοπρανα του ετσι θα βλεπεις αν βελτιωνεται αυτο με τη διαροια. σιγα σιγα θα δεθειτε ειναι φσικο να χει παθει σοκ το καημενο πρωτη μερα μερα με τη μερα μια και σε συμπαθει θα προσαρμοστει αλλα φροντισε την υγεια του πολυ και βεβαιωσου για τον γιατρο αν ειναι καλος πραγματικα, γιατι ειπε να τα σταματησεις τα αντιβιωτικα? δεν τα θεωρει καλα? επειδη σταματησαν τα αμψου και η καταροη στα ματια?? γιατι?τι ειπε για εμβολια και αποπαρασιτωσεις σου εδωσε οδηγιες διατροφης??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ισχυριστηκε πωσ το ερσεφουρυλ προκαλει διαρροια στα γατια αντι να την σταματαει.επισησ μου ειπε πωσ εαν συνεχισει να εχει διαρροια να τον παρω τηλ να το δει για να του δωσει κατι με ανθρακα που θα αποβαλλει με τα κοπρανα του τα φαρμακα που εχει ηδη παρει..ειπε το αλλο σαββατο εαν δεν κανει διαρροιεσ να το παω για το 1 του εμβολιο..αποπαρασιτωση δεν του εκανε γιατι επαιρνε φαρμακα (μια ωρα πριν το παω στον γιατρο η ιδιοκτητρια του ειχε δωσει ερσεφουρυλ) και δεν ηθελε να επιβαρυνει και αλλο τον οργανισμο του..ειπε επισησ πωσ πρεπει να προσεχουμε τα φαρμακα που τουσ δινουμε γιατι ακομα και ενα ντεπον μπορει να σκοτωσει μια γατουλα.
πριν 10 λεπτα ο γατουλησ μου εφαγε λιγη ξηρη τροφη! του εδωσα αρχικα λιγη με το χερι μου και μετα πηγε ο ιδιοσ στο μπολακι αφου το πηγα διπλα του.μετα ξαναπηγε πισω απο το επιπλο και εκατσε. γουργουριζει συνεχεια.τι σημαινει αυτο?
επισησ παρατηρησα οτι τρωει την αμμο που του εχω βαλει! μασαει λιγακι και μετα φευγει..τι να κανω? δεν μπορω να μην την εχω στο ιδιο δωματιο την αμμο του.

ειναι αρσενικος ο γατουλησ μου! 4 μηνων!

συμφωνησε να του δινω την baby royal μεχρι να γινει 5 μηνων!

ςραια που τρωει οι γιατροι τοθ σαιτ θα πουν περισοτερα για το τι ειπε ο γιατρος αν θελουν αλλα περιεργο ναμη του βαλει φροντλινε εξωτερικο σπει πχ η αμπουλα που ειναι εξωτερικα για να μην επιβαρυνει τον οργανισμο που ειναι εσωτερικο...καλη και η τροφη οταν γουργουριζει του αρεσεις γουσταρει αυτο σημεαινει εξισου διαβασα καπου οτι αναπτυσονται καποια πραγματα με το γουργουρητο αυτο με την αμμο δεν το χερω αλλα τα δικα μου παιζουν μ αυτην ισως ειναι κατι καινουργιο γι αυτον κ το δοκιμαζει δωστου να παιξει με πωματα μπουκαλιοων κ μπιλιτσα κα θα δεις αν συνεχιζει

καλημερα!
χθες το βραδυ αποφασισα να κοιμηθει μαζι μου ο γατουλης για να μην φοβαται μιας και ηταν το πρωτο του βραδυ στο σπιτι. τον εβαλα σε ενα κουτακι στο δωματιο διπλα απο το κρεβατι μου τον χαιδευα απαλα και βλεπαμε τηελοραση.(εβλεπε και εκινοσ!) σε καποια στιγμη διαπιστωσα πωσ εκλεισε τα ματια του οποτε ειπα ωρα υπνου! κοιμηθηκα και εγω λοιπον!μετα απο 40 λεπτα ενιωσα κατι να περπαταει πανω στο παπλωμα.ειχε ανεβει πανω και γρατζουνουσε το παπλωμα με τα νυχια του.τον χαιδεψα και τον σκεπασα με μια μπλουζα να μην κρυωνει αλλα αυτοσ τιποτα.δεν καθοταν με τιποτα να κοιμηθει.:)
σημερα το πρωι του ανοιξα τισ πορτεσ στο σαλονι.δεν αντεχα να τον βλεπω μεσα σε μια τουαλετα μια σταλια. εκανα καλα?τι γιενται με τον βραδυνο υπνο?φοβαμαι μην με γρατζουνισει ενω κοιμαμαι αθελα του γιατι ερχεται στο προσωπο μου.μονο του εαν το αφησω νιαουριζει.τι να κανω? ακομα και ρολοι του εβαλα στην τουαλετα να ακουει αλλα τιποτα.πως πρεπει να το μαθω για τον βραδυνο υπνο?

Χωρίς να είμαι η πιο έμπειρη γατομμά, κάθε άλλο, νομίζω ότι οι γάτες δεν πολυκοιμούντε το βράδυ. Εμένα για παράδειγμα μπορεί να κοιμάται την περισσότερη ώρα της ημερας και το βράδυ να λυσσομανάει στο παιχνίδι. Δεν είναι κάτι αφύσικο αυτό που κάνει το γατούλι σου, ούτε είναι κάτι που μπορείς ν'αλλάξεις.:hmm: :hmm: :hmm:

Θα συμφωνησω και εγω το πρωι εχει τυχη το ντινακι να το εχει ριξει στον υπνο μαλλον παιζουν πολι το βραδι αντι να κοιμουνται.

Αν ήξερες τη συμπεριφορά της κυρίας από την οποία το πήρες, ίσως να καταλάβαινες για τη συμπεριφορά του γατούλη. Μήπως το ανάγκαζε να είναι έτσι μαζεμένο;

deacdence να χάιρεσαι το νέο σου γατούνι! :)
Εμένα όλα φυσιολογικά μου φαίνονται. Και το ότι κρύβεται, δεν έχει συνηθίσει το νέο χώρο, σιγά σιγά θα ξεψαρώσει και θα αλωνίζει όλο το σπίτι.
Και το ότι δεν κοιμάται το βράδυ. Τα δικά μου θυμούνται να λυσαξουν μόλις παμε εμείς για ύπνο. Φαντάσου 2 γατια να κυνηγιούνται και να παίζουν πάνω σου ενω προσπαθείς να κοιμηθείς!!! :mad:
Αντε ανεβασε και καμια φωτο!

decadence
ειχε ανεβει πανω και γρατζουνουσε το παπλωμα με τα νυχια του.τον χαιδεψα και τον σκεπασα με μια μπλουζα να μην κρυωνει αλλα αυτοσ τιποτα.δεν καθοταν με τιποτα να κοιμηθει.:)

Λοιπον νεε γατομπαμπα, οντως παιζουν το βραδυ αλλα ειναι οπως τα μαθεις, εγω παρατηρω ενα πικ δραστηριοτητας στις 4 τα χαραματα, αλλα εδω ειναι ενα μικρο γατακι γατουλης που μολις τωρα βρηκε την ελευθυρια του και περιμενες να κοιμηθει??

Ακου τι θα κανεις θα παρεις απο το πετσοπ ενα παιχνιδακι με φτερα και γουνακι κι ενα καλαμι ψαρεματος με παιχνιδακι στην ακρη ειναι πολυ φτηνα.
Με αυτα θα τον παιζεις πριν κοιμηθει αρκετα να φυγει η ενεργεια του στο παιχνιδι κα να δεθειτε μαζι και μετα θα τον παιρνεις αγγαλια και θα τον χαιδευεις, θα τον εξερευνεις και θα σε εξερευνει.
Εξισου για αρχη εγω παντα λεω να κοψεις τα νυχακια του στο ειδικο σημειο οποτε και να γρατσουνισει δε θαγινει και τιποτα, αν λοιπον δεν τον φοβασαι θα τον χαιδευεις αφοβα κι αυτο θα του μεταδωσει σιγουρια.

Σε πλησιαζει στο προσωπο για δυο λογους καταρχας θελει να σε μυρισει και να κανετε μυτουλες ( οπως οι εσκιμωοι τριβετε μαζι τις μυτουλες) γιατι ετσι αναγνωριζει τη μαμα του κι εσυ εισαι μαμα του τωρα (χωρις παρεξηγηση) αρα θα θελει να σου δαγωσει απαλα τη μυτουλα και να τριφτει εκει και γενικα στο προσωπο σου.
Το δευτερο και παρατηρησε το, ειναι τα ματια αν σε κοιταει επιμονα καθως ανοιγοκλεινεις τα ματια ( πρωτη φορα βλεπει δεν ξερει τι κ πως) πιθανον να θελει να τ'ακουμπησει με το πατουσακι πραγμα επικυνδυνο. Οποτε εσυ θα τον κρατας κοντα στο προσωπο σου αγγαλια με κλειστα τα ματια μεχρι να δεις τις προθεσεις του, και θα κανετε μυτουλες και ενω τον εχεις στην αγγαλια θα κρατας αγγαλιασμενα τα χερακια του απαλα κι ετσι θα καταλαβει τις επομενες μερες οτι καλο ειναι να τα κραταει μαζεμενα. Αν παλι τα απλωσει για να τεντωθει μη δειξεις φοβισμενος, δεν επιτιθεται τοτε.
Μοναχα οταν σε κοιταξει επιμονα η καταλαθος θα το κανει, κι αυτο τωρα που δεν εινα ακομη εκπαιδευμενος.

Με πολλη αγαπη, τρυφεροτητα κα απαλες κινησεις θα το κανεις ηρεμο και θα το βοηθησεις να καναλιζαρει την ενεργεια του σε παιχνιδια που θα παιζετε μαζι και μονο του κι αυτο θα σας δεσει πολυ μεταξυ σας κι ετσι οταν θα λες αυστηρα ΜΗ! θα σε ακουει οχι απο φοβο αλλα απο αγαπη και θα γλυτωσεις πολλες ζημιες ετσι:) ;)

Εγώ όταν το παρακάνει δεν τον αφήνω να κοιμηθεί την μέρα (όταν τον βλέπω ότι πάει να κοιμηθεί τον ξυπνάω) και μετά στις 9-10 κλεινουν τα μάτια του.

οι γατες λατρευουν την νυχτα οιν αρσενικοι μου ολη την μερα ροχαλιζουν κ το βραδυ αλλωνιζουν εκτος απο το πατουνι που εχει μαθει κ κοιματε μαζι μου οποτε μολις με δει κ την πεσω για υπνο τσουκου τσουκου ερχετε στο κρεββατι κ περνει θεση πανω απο το κεφαλι μου η διπλα στο μαγουλο μου κ να ξερεις δεν σε γρατζουναει μασαζ κανει για να χαλαρωση κ να κοιμηθει

θα κανω ολα οσα μου ειπατε.ακομα δεν ξερω τι θα κανω σημερα το βραδυ. με το που το αφηνω μονο 5 δευτερολεπτα (κυριολεκτικα το εχω χρονομετρησει) νιαουριζει!:)
δεν κοιμαται το βραδυ παρα θελει να ανεβει στο κρεβατι μου να κανει βολτες! φοβαμαι εαν το αφησω μηπωσ με γραντζουνισει καταλαθος. τι να κανω? να το αφησω μονο του σε αλλο δωματιο?

βαλτο να κοιμηθει μαζι σου δεν θα σε γρατζουνισει καλε το μωρο εγω κοιμαμαι μαζι τους εδω κ 3 χρονια το μονο που μπορει να κανει ειναι να διαμαρτυρηθει οταν κουνιεσε το βραδυ αστο κ θα δεις θα ροχαλισει

βαλτο να κοιμηθει μαζι σου και μη φοβασαι διαβασε εχω στειλει ενα εαρθρο θα βγει σε λιγες μερες γι αυτα εδω. Εχει συνηθισει με τα αδερφακια του γι αυτο φωναζει αν ειχες αλλη γατα ακομα κι αν δε τα πηγαιναν καλα θα ενιωθε ασφαλεια η μονη λυση ειναιννα το αφηνεια παντου να σε συνοδευει καινα αντεχεις να μενει και μονο του θα πρεπει να μαθει κι ετσι θα φωναξει μετα θα του περασει ιδιως αν του βαλεις παιχνιδακια ενω αν καθε φορα πηγαινεις θα το κακομαθεις. Σκεψου και την ιδεα του δευτερου γατιου

χθες το βραδυ κοιμηθηκαμε μαζι..τον πηρα μαζι μου στο κρεβατι εκατσε πανω στο στηθος μου τον χαιδεψα και κοιμηθηκε αμεσως!μετα απο μια ωρα ξυπνησε και εκατσε στα ποδια μου και εβλεπε τηελοραση:P μετα αρχισε να περπαταει περα δωθε στο παπλωμα. τι να τον χαιδευω τι να τον σκεπαζω να τον βαζω κατω απο τα στρωματα, ο μικρουλης μου δεν καθοταν σε ησυχια.πηδουσε κατω και μετα πηδουσε πανω στο παπλωμα! :P
δεν ξερω τι θα γινει με το θεμα υπνου...στο λουτρο δεν μπορω να τον κλεισω!..απο την αλλη εαν ερθει μαζι μου, που το θελω πολυ, κοιμαμαι 2 ωρες καθε βραδυ...τι να κανω?θελω να κοιμαται μαζι μου, τον εβαλα διπλα μου (ημιδιπλο κρεβατι) αλλα δεν καθοταν σε ησυχια.

Προσπαθησε να τον εξαντλης πριν πεσετε για νανι.παιξτε σινεχεια οσο μπορεις.

Θα σου πρότεινα να κοιμάστε αρχικά μαζί το βράδυ κ μετά όταν ξυπνάει κ αρχίζει τις αταξίες του να τον βγάζεις από το υπνοδωμάτιό σου. Δεν υπάρχει περίπτωση να ηρεμήσει, τα μικρά με τίποτα δεν κοιμούνται όλο το βράδυ. Όταν μεγαλώσει μπορεί κ να συνηθίσει να το κάνει, ή απλά να μην σ’ ενοχλεί. Όλοι μας έχουμε περάσει ξάγρυπνες νύχτες όταν τα γατιά είναι μικρά. Εγώ είχα δύο αρχικά κ μέχρι να κλείσουν τον 1 με 1,5 χρόνο, κοιμόμουν με παύσεις κάθε βράδυ. Πολλές φορές τις έβγαζα έξω από το δωμάτιο εν τέλει.
Όσο για να σε γρατσουνίσει δεν πρόκειται να κάνει κάτι τέτοιο, δεν γρατζουνάνε χωρίς λόγο. Όμως, εφόσον δεν έχεις συνηθίσει να κοιμάσαι με γάτα, πρόσεχε μήπως το πλακώσεις κατά λάθος. Ό,τι θέλεις να μάθει κ το πώς να φέρεται, πρέπει να το προσπαθήσεις από τώρα. Αν, π.χ., δεν θέλεις να κοιμάται στο κρεβάτι σου το βράδυ, πρέπει να του το μάθεις από τώρα, αλλιώς δεν υπάρχει περίπτωση να τα καταφέρεις.

πηρα τηλ τον γιατρο και μου προτεινε να τον βαλω σε ενα μεγαλο χαρτοκουτο τηλεορασης , ωστε να μην μπορει να βγει, μεσα στο δωματιο μου..επισης, να το βαλω διπλα στο κρεβατι μου και να ανοιξω ενα ανοιγμα για να με βλεπει. .οσο και να νιαουριζει να μην του δωσω σημασια και να το χαιδεψω μολις σταματησει..θα το δοκιμασω σημερα το βραδυ..
p.s μολις εκανε κακακια του το κουτσικο μου (πηαγινει μονο στην αμμο του και με εχει σκλαβωσει αυτο):redface:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back