Μπανάκι και νυχάκια

• Thread starter Thread starter Juliana
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Juliana

Νεοφερμένο μέλος

Η Juliana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 64 μηνύματα.
Γεια σας...
Θα ήθελα να ρωτησω απο ποσο μηνων μπορουν να κανουν μπανιο τα γατακια?
Και ποσο μηνων πρέπει να πανε για να κοψω τα νυχακια τους?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα!
Καλό θα ήταν να είναι τουλάχιστον δύο μηνών το γατάκι για να το κάνεις μπάνιο,κι αν δεν είναι απολυτη ανάγκη(να έχει λερωθεί με λάδια ή με κάποιο χημικο που δεν κάνει να γλύψει,να μην το κάνεις καθόλου.Όσον αφορά το κόψιμο νυχιών,θα πρέπει να φαίνεται καθαρά το ροζ κομμάτι και να ξεχωρίζει απο το διαψανές άκρο του νυχιού,για να αποφύγεις τον τραυματισμό του.Επίσης,θα σου συνιστούσα την πρώτη φορά να σου δείξει ο κτηνίατρος πως να το κάνεις.:)
Συμβουλές σχετικά με το μπάνιο και το κόψιμο νυχιών μπορείς να βρεις εδω κι εδω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η αγαπήτή moukelis με κάλυψε πληρως και έτσι δεν έχω να σου πω παρά να ακολουθήσεις τις συμβουλές της:lol::lol:

Η αγαπήτή moukelis με κάλυψε πληρως και έτσι δεν έχω να σου πω παρά να ακολουθήσεις τις συμβουλές της:lol::lol:
:redface::redface::redface:Ευχαριστώ αγαπητή Μάγισσα...:P:lol:

Ευχαριστω Πολυ!!! :)
Καθαρα ειναι αλλα θελω να τα μαθω να κανουν μπανακι απο μικρα...:P
για να μην φοβουνται οταν μεγαλωσουν!:happy:

Να σου τονίσω ξανά ότι δεν υπάρχει λόγος να τα κάνεις μπάνιο συχνά,επειδή υπάρχει κίνδυνος για κρυώματα και τριχόφυτα.Εκτός αν είναι πολύ μακρύτριχα και λερώνουν τόσο πια...:hmm:

μονο τον ασπρουλη ισως τν κανω μπανιο καθε 1 ή 2 μηνες τα αλλα θα τα κανω πιο σπανια η οποτε χρειαστεί.:P

Εντάξει.Πάρε πάντως και τη συμβουλή του κτηνιάτρου σου,δεν είμαστε ειδικοι,απλα συμβουλές δίνουμε.:)

Δεν εχω κτηνιατρο ακομα...ευχαριστω για τις συμβουλες σας!!!

Τόσο μικρούλια είναι;Άνοιξέ τους ένα θεματακι να μας τα δείξεις να τα θαυμάσουμε κι εμείς!:)

Εχω 4 γατακια...Τα 3 ειναι 2 μηνων περιπου και η μητερα τους 1 χρονων και κατι.
Οταν θα εχω λιγο χρονο θα ανοιξω ενα θεματακι για τα γατακια μου!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back