Pocahontas
Δραστήριο μέλος
Η Pocahontas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 521 μηνύματα.
13-09-10
20:36
την παρασκευη το βραδυ, μου αφησαν εξω απο την πορτα μου "δωρακι" ενα γατακι χτυπημενο παντου...σπασμενη γναθος,εσωτερικη αιμορραγια στο κεφαλι,αιμορραγια απο τα ματια και χωρις να επικοινωνει με το περιβαλλον... ο γιατρος στην αρχη ηταν πολυ επιφυλακτικος αλλα σημερα ολα αλλαξαν!!!! ειπε οτι ο μικρος εχει τρελη θεληση για ζωη, του εκανε λοιπον χειρουργειο και του εφτιαξε την γναθο και τωρα αναρρωνει ταχιστα.μου ειπε οτι την παρασκευη θα ειναι ετοιμος προς αναχωρηση! δυστυχως ομως ο γατουλης δεν θα μπορεσει να δει ποτε ξανα (ισως βεβαια να ηταν απο πριν η' να προκληθηκε απο την εσωτερικη αιμμοραγια στο κεφαλι - δεν ξερουμε)
υπαρχει κανεις με μεγαλη ψυχη να υιοθετησει αυτο το ιδιαιτερο πλασμα που θελει απεγνωσμενα να ζησει?τηλ 6937466030 βικη
ενημερωση 9-9-10: ο γατουλης (γκαρφιλντ) ηταν γεματος σκουληκια, εκανε συνεχεια εμετους και εβγαζε μονο σκουληκια, εκανε αγωγη και γι αυτο! ειναι λιγο καλυτερα τρωει με συριγγα αλεσμενο φαγητακι γιατι ακομα ποναει η γναθος του (λογω του χειρουργειου). λογικα αυριο 'η σημερα θα βγει απο την κλινικη και θα το παρω σπιτι μου
πρέπει να τον χαρίσουνε σε κάποιον εξαιρετικά φιλόζωο
https://www.facebook.com/note.php?note_id=154179577941140&id=751541102)
προωθήστε
υπαρχει κανεις με μεγαλη ψυχη να υιοθετησει αυτο το ιδιαιτερο πλασμα που θελει απεγνωσμενα να ζησει?τηλ 6937466030 βικη
ενημερωση 9-9-10: ο γατουλης (γκαρφιλντ) ηταν γεματος σκουληκια, εκανε συνεχεια εμετους και εβγαζε μονο σκουληκια, εκανε αγωγη και γι αυτο! ειναι λιγο καλυτερα τρωει με συριγγα αλεσμενο φαγητακι γιατι ακομα ποναει η γναθος του (λογω του χειρουργειου). λογικα αυριο 'η σημερα θα βγει απο την κλινικη και θα το παρω σπιτι μου
πρέπει να τον χαρίσουνε σε κάποιον εξαιρετικά φιλόζωο
https://www.facebook.com/note.php?note_id=154179577941140&id=751541102)
προωθήστε
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
RedCat
Διάσημο μέλος
Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα.
14-09-10
12:54
ευχομαι να πάνε όλα καλά για τον γατούλη. Ο γιατρός τι σου είπε για την όραση; Αν έχει προκληθει από αιμορραγία και απορροφηθεί είναι δυνατόν να επανέλθει τουλαχιστον μέρος της;; Πραγματικά ο γατούλης θα πρεπει να δωθεί σε καποιον που να τον αγαπαει και να τον φροντίζει. Οχι φυσικα οτι θα χρειαζεται καμμια ιδιαιτερη φροντίδα αν ειναι μόνο για "εσωτερική" χρήση...
Μόλις συνηθισει στο σπίτι σου,και παρει και λιγο τα πανω του βγαλτον και μερικές φωτό καλύτερες να δουμε και τη βελτιωση του που ειμαι σιγουρη οτι θα φαινεται μέρα με τη μέρα. Ευχομαι και παλι τα καλυτερα και περιμενουμε νεοτερά σας...
Μόλις συνηθισει στο σπίτι σου,και παρει και λιγο τα πανω του βγαλτον και μερικές φωτό καλύτερες να δουμε και τη βελτιωση του που ειμαι σιγουρη οτι θα φαινεται μέρα με τη μέρα. Ευχομαι και παλι τα καλυτερα και περιμενουμε νεοτερά σας...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mickey mouse
Διάσημο μέλος
Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα.
14-09-10
13:02
Μπράβο σου κορίτσι για τον αγώνα που έκανες και κάνεις για τον γατούλη
βάλε νέες φωτό όπως σου είπε και η Νότα
και θα προσπαθήσουμε όλοι για το καλύτερο
βάλε νέες φωτό όπως σου είπε και η Νότα
και θα προσπαθήσουμε όλοι για το καλύτερο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pocahontas
Δραστήριο μέλος
Η Pocahontas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 521 μηνύματα.
14-09-10
15:02
κορίτσια όχι δεν το μάζεψα εγώ το γατάκι
απλά μια κοπέλα από το facebook βικτώρια οικονόμου τη λένε
της το άφησαν στον κήπο χτυπημένο
και το πήγε στον κτηνίατρο
και έγραψε όλα τα παραπάνω που έγραψα και γω σε ένα group στ facebook.
σε αυτήν πάνε τα μπράβο
https://www.facebook.com/note.php?note_id=154179577941140&id=751541102#!/profile.php?id=751541102
απλά μια κοπέλα από το facebook βικτώρια οικονόμου τη λένε
της το άφησαν στον κήπο χτυπημένο
και το πήγε στον κτηνίατρο
και έγραψε όλα τα παραπάνω που έγραψα και γω σε ένα group στ facebook.
σε αυτήν πάνε τα μπράβο

https://www.facebook.com/note.php?note_id=154179577941140&id=751541102#!/profile.php?id=751541102
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα.
14-09-10
17:05
Μπράβο στην Βικτώρια το διάβασα και εγώ και συγκινήθηκα. 

Psika
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Psika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 252 μηνύματα.
18-09-10
13:32
Δεν ξέρω τι να πω μακάρι να πάνε όλα καλά!Μήπως τον ζήτησε κανείς;
staman2
Περιβόητο μέλος
Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα.
19-09-10
00:52
Ευχομαι πραγματικά μέσα απ΄την ψυχή μου να πάνε ΟΛΑ καλά με αυτό το πλασματάκι!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum