Μπεζές, αξιολάτρευτος γατούλης για σπίτι

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Fideloudi

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.664 μηνύματα.
Ο υπέροχος αφράτος γλυκύτατος νεαρός γατούλης βρέθηκε μόνος του στο κέντρο της Αθήνας ζητώντας προσοχή και χάδια. Ο Μπεζεδάκος είναι περίπου 7 μηνών, όμορφος, με καλό χαρακτήρα και βελούδινη γουνίτσα, λίγο ντροπαλός στην αρχή που όταν ξεκινήσει τα χάδια δεν σταματάει! Είναι αποπαρασιτωμένος, στειρωμένος κι εμβολιασμένος και ψάχνει μόνιμο σπιτάκι. Του κάνουμε δώρο και το μικροτσιπ.
Πληροφορίες στο 6942067197, ragia.lia@gmail.com
Nine Lives 2157/08

Η αγγελία του εδώ https://www.facebook.com/NineLivesAdoptions/posts/1071612579575500
bezes1-jpg.184828

bezes2-jpg.184829

bezes4-jpg.184830

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• bezes1.JPG
    bezes1.JPG
    80 KB · Εμφανίσεις: 227
  • bezes2.JPG
    bezes2.JPG
    69,5 KB · Εμφανίσεις: 220
  • bezes4.JPG
    bezes4.JPG
    87,7 KB · Εμφανίσεις: 224
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Υπέροχος και πανέμορφος γατούλης, μου θυμίζει λίγο και έναν γατούλη που είχα δώσει εγώ παλιότερα.:inlove:
Εύχομαι να έχει την ίδια χρυσή τύχη και να βρει σύντομα τον άνθρωπο που θα τον κάνει να ξεπεράσει τις ντροπαλοσύνες και να ξεδιπλώσει τις χάρες του.:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γλυκύτατος ο κούκλος, μου θυμίζει λίγο τη δική μου στα χρώματα και τη χωρίστρα στη μέση στο όμορφό του κεφάλι με τα εκφραστικά ματάκια:inlove: Καλότυχος να είναι ο ζουζούνος :)

Ο γλυκούλης περιμένει ακόμη να βρει σπιτάκι...στο μεταξύ είναι τρομερός νηπιαγωγός για τα μικρά γατάκια με τα οποία φιλοξενείται! ;)
bezes12-jpg.184878

bezes14-jpg.184879

Συνημμένα

• bezes12.JPG
    bezes12.JPG
    70,6 KB · Εμφανίσεις: 173
  • bezes14.JPG
    bezes14.JPG
    65,7 KB · Εμφανίσεις: 179
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Πανεμορφε Μπεζεδακο, ευχομαι πολυ συντομα να βρεθεις σε μια δικη σου οικογενεια που θα σε αγαπουν πολυ πολυ!!:inlove::inlove::inlove:

Ονομα και πράμα δηλαδή....επιτέλους ένας γάτος νηπιαγωγός!!:D Εύχομαι να βρει γρήγορα την δική του οικογένεια που θα την βάλει σε τάξη!!! είναι και όμορφος τι άλλο να θέλει κανείς;;;;;) :D

Ο Μπεζεδακος ειναι πια με τη νεα του μαμα! Κλειδωστε παρακαλω

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back