ELENIP
Διάσημο μέλος
Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα.
18-05-08
18:32
Μπερδεψα τα θεματα, συγνωμη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avrilio
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η avrilio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 397 μηνύματα.
18-05-08
18:51
τι ρουντυ, τι μπλακυ....για μενα ειναι τα παλικαρια μου, το καθενα...μοναδικο κ ξεχωριστο....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana
Διάσημο μέλος
Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα.
18-05-08
20:50
ο ρουντυ δεν υιοθετηθηκε τελικα?????

avrilio
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η avrilio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 397 μηνύματα.
20-05-08
00:50
τοσες επισκεψεις οργανωνετε...περαστε μια βολτα να δειτε κι εμενα τον μαυρο πριγκηπα της κυρα αβριλος.....εχει τοοοοοσα σκυλακια εδω που διψανε για ενα χαδι......
Voula
Διάσημο μέλος
Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα.
03-11-08
19:37
Ο γλυκύτατος Μπλάκυ έχει υιοθετηθεί από αρχές Αυγούστου. Έχει ένα φοβερό μπαμπά, από ότι μου λέει η φίλη Avrilio και περνάει υπέροχα.
Ο Ρουντάκος δυστυχώς ακόμα περιμένει..
Νομίζω ότι το συγκεκριμένο θέμα μπορεί να κλειδωθεί.
Ο Ρουντάκος δυστυχώς ακόμα περιμένει..
Νομίζω ότι το συγκεκριμένο θέμα μπορεί να κλειδωθεί.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum