RINIO
Νεοφερμένο μέλος
Η RINIO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 53 μηνύματα.
18-02-13
14:08
Παιδια, εχω ενα κωμικοτραγικο προβλημα!!!
Η σκατοφατσα μας, μπλέκεται συνέχεια στα πόδια μας!!!
Δεν τολμάμε να σηκωθούμε απο καρέκλες, καναπέδες ή γραφεία και τσουπ έρχεται και μπαίνει ανάμεσα στα πόδια μας, με αποτέλεσμα ή να την πατάμε ή να μας βάζει τρικλοποδιές!!!! Ή που θα πέσουμε κατω εμεις ή που θα την λιώσουμε απο το πάτημα!!
Ελεγα πως το κανει στην αρχή και σιγά σιγά θα το κόψει αλλα το κακό έχει παραγίνει. Αφήστε που φοβάμαι μην της σπάσουμε και κανενα πόδι έτσι που την πατάμε!!!
Τι κάνουμε σε αυτές τις περιπτώσεις ???? Καμια ιδέα????
Η σκατοφατσα μας, μπλέκεται συνέχεια στα πόδια μας!!!
Δεν τολμάμε να σηκωθούμε απο καρέκλες, καναπέδες ή γραφεία και τσουπ έρχεται και μπαίνει ανάμεσα στα πόδια μας, με αποτέλεσμα ή να την πατάμε ή να μας βάζει τρικλοποδιές!!!! Ή που θα πέσουμε κατω εμεις ή που θα την λιώσουμε απο το πάτημα!!
Ελεγα πως το κανει στην αρχή και σιγά σιγά θα το κόψει αλλα το κακό έχει παραγίνει. Αφήστε που φοβάμαι μην της σπάσουμε και κανενα πόδι έτσι που την πατάμε!!!
Τι κάνουμε σε αυτές τις περιπτώσεις ???? Καμια ιδέα????
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
Η le chat noir αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.429 μηνύματα.
18-02-13
14:36
Σας βλέπει αρκετές ώρες την ημέρα;
Παίζετε μαζί της;
Γιατί συνήθως αυτό το κάνουν γατούλες που θέλουν να σου τραβηξουν την προσοχή.
Πόσο χρονών είναι;
Παίζετε μαζί της;
Γιατί συνήθως αυτό το κάνουν γατούλες που θέλουν να σου τραβηξουν την προσοχή.
Πόσο χρονών είναι;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RINIO
Νεοφερμένο μέλος
Η RINIO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 53 μηνύματα.
18-02-13
20:12
Ισα ισα θα έλεγα πως περναμε παρα πολλες ωρες μαζί.
Ειναι 10 μηνων περιπου.
Ειναι 10 μηνων περιπου.
Backdrop
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Backdrop είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 986 μηνύματα.
19-02-13
09:30
Και η δικιά μου το κάνει , ειδικά όταν βλέπει τον πατέρα μου να έρχεται στο σπίτι! Από τη βιασύνη να περάσει λίγο χρόνο με τον "έρωτα" της
, δεν βλέπει που πατάει και που βρίσκεται (άγαρμπη στο φουλ) .
Επίσης το κάνει όταν είμαστε στην κουζίνα και περιμένει να τσιμπήσει φαγητό ή όταν εκεί που νομίζει πως θα παίξουμε παίρνει φόρα!
Για παρατηρησέ την , μήπως το κάνει σε συγκεκριμένες στιγμές?? Μήπως το κάνει σε συγκεκριμένα άτομα?? Μπορεί εκείνη τη στιγμή να έχει ζηλέψει, και να θέλει με κάποιον τρόπο να τραβήξει την προσοχή σας! Ή μπορεί και απλά να είναι ψιλοάγαρμπη και να της αρέσει να χώνεται!

, δεν βλέπει που πατάει και που βρίσκεται (άγαρμπη στο φουλ) .Επίσης το κάνει όταν είμαστε στην κουζίνα και περιμένει να τσιμπήσει φαγητό ή όταν εκεί που νομίζει πως θα παίξουμε παίρνει φόρα!
Για παρατηρησέ την , μήπως το κάνει σε συγκεκριμένες στιγμές?? Μήπως το κάνει σε συγκεκριμένα άτομα?? Μπορεί εκείνη τη στιγμή να έχει ζηλέψει, και να θέλει με κάποιον τρόπο να τραβήξει την προσοχή σας! Ή μπορεί και απλά να είναι ψιλοάγαρμπη και να της αρέσει να χώνεται!

19-02-13
09:45
Και η δικιά μου το κάνει (και όσο σκέφτομαι ότι αγχωνόμουνα στην αρχή, μήπως και δεν με συνηθίσει...
).
Και, από ότι βλέπω, φαίνεται να θέλει να ασχολούμαι μαζί της πάρα πολλή ώρα και, δυστυχώς, δεν έχω τόσο χρόνο και νιώθω και τύψεις, γαμώτο... Προσπαθώ να διακόπτω για να παίζουμε λίγο, αλλά και πάλι φοβάμαι ότι δεν της φτάνει...
).Και, από ότι βλέπω, φαίνεται να θέλει να ασχολούμαι μαζί της πάρα πολλή ώρα και, δυστυχώς, δεν έχω τόσο χρόνο και νιώθω και τύψεις, γαμώτο... Προσπαθώ να διακόπτω για να παίζουμε λίγο, αλλά και πάλι φοβάμαι ότι δεν της φτάνει...
Milve
Νεοφερμένο μέλος
Η Ήβη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 62 μηνύματα.
19-02-13
10:32
Και η δική μου το ίδιο μας έκανε. Το σταμάτησε όμως μόλις μεγάλωσε λίγο. Ευτυχώς δηλαδή, γιατί δεν την έβλεπα να επιζεί από τα πόδια μας
... Τώρα είναι 6 μηνών και σπάνια το κάνει. Δεν ξέρω όμως, ούτε γιατί το έκανε, αλλά ούτε και γιατί το σταμάτησε! Νομίζω ότι το κάνει όταν είναι περίεργη να δει τι κάνουμε
...
... Τώρα είναι 6 μηνών και σπάνια το κάνει. Δεν ξέρω όμως, ούτε γιατί το έκανε, αλλά ούτε και γιατί το σταμάτησε! Νομίζω ότι το κάνει όταν είναι περίεργη να δει τι κάνουμε
...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RINIO
Νεοφερμένο μέλος
19-02-13
11:44
Τουλαχιστον μου δινετε ελπιδες πως μπορει και να το σταματησει!!! Παλι καλα, γιατι δεν μας βλεπω καλα!!!
Νομιζω παντως πως τις περισσοτερες φορες που το κανει, το κανει για να ικετεψει φαγητο γιατι ναι μεν μπλεκεται στα ποδια μας, αλλα την βλεπω πως προσπαθει να με οδηγησει προς το μπωλακι της!!
Νομιζω παντως πως τις περισσοτερες φορες που το κανει, το κανει για να ικετεψει φαγητο γιατι ναι μεν μπλεκεται στα ποδια μας, αλλα την βλεπω πως προσπαθει να με οδηγησει προς το μπωλακι της!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum