Μπλιαααχχχχχχ!..

aretha

Περιβόητο μέλος

Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα.
Από το πρωί σήμερα είχε μπει μέσα στο σπίτι μια μεγάλη μύγα. Η Αρήθα έκανε σαν τρελή, την κυνηγούσε, πηδούσε πάνω σε τζάμια και κουρτίνες, φοβερό χάζι... Ώσπου τελικά... την έπιασε... ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΑΓΕ!.. :mpliaks: :mpliaks: Μπλιαχχχχχ. Απίστευτη αηδία και -το χειρότερο- μετά γλειφότανε κιόλας! :lol:
Δεν πιστεύω να είναι κακό, για καμιά δηλητηρίαση ή τίποτα τέτοιο, ε;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τώρα εγώ να σου πω ότι επειδή ο Μαντού δεν μπορούσε να πιάσει τη μύγα έβαλα τον καλό μου να του πιάσει μια και την έφαγε! Το βράδυ δεν ξέρω εάν έφταιγε η μύγα ή ήταν τριχόμπαλα ξέρασε και ησύχασε. Απο τότε πάντως μύγα δεν ξανάφαγε.:rolleyes:
Δεν νομίζω να βοήθησα αλλά για να μην νομίζεις ότι μόνο η γάτα σου κάνει αηδιαστικά πράγματα. Υπάρχουν ιδιοκτήτες γάτας (σαν εμάς) που κάνουν ακριβώς τα ίδια και χειρότερα.:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπα! Τα συνηθίζουν οι γάτες κάτι τέτοια. Εμένα ο Χιόνης είναι μέγας μυγοχάφτης! Επίσης, τρώει και τις ακρίδες που έρχονται καμιά φορά στο μπαλκόνι. Να'ναι καλά το χρυσό μου, γιατί τις τρέμω!!! Πρόσεχε μόνο μην πάει να φάει καμιά σφήκα/μέλισσα. Κάτι τέτοιο είχε γίνει με το Μαντού της Νερίνας αν δεν κάνω λάθος και είχε πρόβλημα...

Α! Να κι η Νερίνα! Ταυτόχρονα απαντήσαμε!!! Νερίνα εσένα δεν είχε φάει μέλισσα κάποτε και είχε πρόβλημα ή κανω λάθος?:hmm:

όχι της Γιώτας και του Χουζούρη νομίζω είχε φάει μέλισσα. Εγώ σιγά μη βάλω τη κολώνα του σπιτιού μου να πιάσει μέλισσα.:rolleyes:

ευχαριστώ για τα λόγια της παρηγοριάς! ;)
κι εγώ θυμάμαι τον γάτο που είχα μικρή, τον Ηρακλή, ο οποίος έπιανε διάφορα (μύγες, ακρίδες, τζιτζίκια) αλλά ποτέ δεν τα έτρωγε. τα βασάνιζε πολλή ώρα, τα ακρωτηρίαζε από πόδια-φτερά και μετά τα παρατούσε...
η Αρήθα όμως όχι μόνο την έκανε μια χαψιά τη μύγα, αλλά έδειξε να το καταφχαριστιέται κιόλας! τώρα κοιμάται μακαρίως και είμαι σίγουρη ότι ονειρεύεται μύγες...

Α μη σε ανησυχει αυτο το γεγονος, αν και ειναι οντως αηδιαστικο...:lol: Και ο Σαββας τρωει μυγες και μαλιστα αμα δει καμια, τον πιανει τρεμουλο για να την φαει και βγαζει ενα πολυ περιεργο νιαουρισμα (μονο με τις μυγες το ακουμε αυτο)! Η κραυγη της μυγας :lol: Και ακριδες τρωνε, και γενικα εντομα...

όχι της Γιώτας και του Χουζούρη νομίζω είχε φάει μέλισσα. Εγώ σιγά μη βάλω τη κολώνα του σπιτιού μου να πιάσει μέλισσα.:rolleyes:

Όντως ο δικός μου ο Παύλας πήγε να φάει μέλισσα και τον τσίμπησε και τρέχαμε διότι πρήστηκε. Δεν έχει βάλει μυαλό όμως από τότε! Εξακολουθεί να τις κυνηγάει....... Αγκρρρρρ!

Και καλά οι μύγες!!!
Πού να τα δείτε να τρώνε ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δεν υπάρχει πιο αηδιαστικό πράγμα!

Και καλά οι μύγες!!!
Πού να τα δείτε να τρώνε ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δεν υπάρχει πιο αηδιαστικό πράγμα!
Υπαρχει νομίζω. Οταν τρωει (απαραιτητο αυτο για το θηλασμό) η γατα τον κάθε πλακουντα μετα τη γεννα. Ε εκει πραγματικα σου ερχεται εμετός.:/:

:blink: :blink: :blink: :sick::sick::sick: :mpliaks::mpliaks::mpliaks:

:redface: Συμφωνώ με την προλαλήσασα!

Αχ ναι το εχω δει και εγω... :P Βεβαια τοτε η χαρα μου απο την γεννηση ηταν τοσο μεγαλη που δεν με αηδιασε αυτο...

Συμφωνώ με την επισήμανση της προλαλήσασας προξεράζουσας:P

;) :up: :up: :up:

Εγω ενα εχω να πω!
Το καλοκαιρι στο χωριο, δεν με τσιμπισε ουτε ενα κουνουπι. Εντομο πετουμενο δεν ειδα οσο ηταν εκει η σαρδελα και τα μωρα της!
Επισης, με τις μυγες καθετε και μιλαει η σαρδελα και μετα τις τρωει!Μαλλον τους πιανει φιλιες για να την προσεγγιζουν πιο ευκολα!:lol:

Και ο Σαββας τρωει μυγες και μαλιστα αμα δει καμια, τον πιανει τρεμουλο για να την φαει και βγαζει ενα πολυ περιεργο νιαουρισμα (μονο με τις μυγες το ακουμε αυτο)! Η κραυγη της μυγας :lol: ...

Και εμένα το κάνει αυτό. :P Έτσι καταλαβαίνω ότι υπάρχει μύγα στο σπίτι αλλά δεν έχει πιάσει καμία Λέτε να του μείνει ψυχολογικό?:confused: Το απίστευτο είναι όταν πατάει πάνω στο σκύλο που κοιμάται συνήθως :whistle:για να φτάσει τη μύγα:lol:

ο δικος μου περαν απο τις μυγες αυτη τη φωνουλα την βγαζει και οταν βλεπει πουλακια, και επεισης οταν βλεπει "το φως":blink: (λειζερ).

Α μη σε ανησυχει αυτο το γεγονος, αν και ειναι οντως αηδιαστικο...:lol: Και ο Σαββας τρωει μυγες και μαλιστα αμα δει καμια, τον πιανει τρεμουλο για να την φαει και βγαζει ενα πολυ περιεργο νιαουρισμα (μονο με τις μυγες το ακουμε αυτο)! Η κραυγη της μυγας :lol: Και ακριδες τρωνε, και γενικα εντομα...
Ακριβώς έτσι κάνουν και τα δικά μου με τις μύγες..... Πολύ χαρακτηριστικό νιαούρισμα!!!!
:D :D :D
Για τις μέλισσες κλπ ειναι θεμα. Αν μπει καμια ξεφωνίζω τόσο που τα καημένα εξαφανίζονται!!!! τα λυπάμαι που τα τρομάζω αλλά το προτιμώ από το να τις φάνε ή να τσιμπηθουν!
Τις μυγες τις καταβροχθίζουν. Μεζές!!!
Το πιο αηδιαστικο, στο παλιο μου σπίτι όταν έμενα μόνη, ένα πρωί ξυπνάω ακουγοντας χρατσ, χράτσ.... Λογικα αναρωτήθηκα για την προέλευση!!!! Σηκωνω το κεφάλι και ΄βλέπω τον Γατο (αυτόν που πέθανε) με μισή κατσαρίδα (τεράστεια) να εξέχει από το στόμα του και να πασχίζει να φύγει.... όση είχε μείνει.....
Το θυμάμαι και ανατριχίαζω!!!!
Μετα ανακάλυψα τη χαρά του ΤΕΖΑ σε δόσεις ελέφαντα!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back