Μπλιαααχχχχχχ!..

αυτος ο ηχος δειχνει την απιστευτη ικανοποιηση τους για το θηραμα που προκειται να πιασουν:lol: η Τσικι ενω ειναι "μουγκη" μονο τοτε ακουμε τη φωνη της κι εχει πολλη πλακα!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτή η φωνούλα που βγάζουν είναι πολύ χαρακτηριστική. Θαρρείς και μιλάνε λίγο τρεμουλιαστά...
Ναι, τρελός μεζές οι μύγες αλλά έχω να προσθέσω ότι η δική μου τουλάχιστον τις καταβροχθίζει μόνο ζωντανές. Αν παίξει πρώτα λίγο μαζί τους κι εκείνες κλατάρουν, μου τις παρατάει όπου λάχει και αδιαφορεί εντελώς στη συνέχεια.
Οπότε και μαζεύω ψόφιες μύγες από το πάτωμα -στην καλύτερη περίπτωση...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι, τρελός μεζές οι μύγες αλλά έχω να προσθέσω ότι η δική μου τουλάχιστον τις καταβροχθίζει μόνο ζωντανές. Αν παίξει πρώτα λίγο μαζί τους κι εκείνες κλατάρουν, μου τις παρατάει όπου λάχει και αδιαφορεί εντελώς στη συνέχεια.
Οπότε και μαζεύω ψόφιες μύγες από το πάτωμα -στην καλύτερη περίπτωση...

Και εμένα έτσι κάνει με ΟΛΑ τα έντομα :mad: :(....

Και εμάς οι γάτοι τρώνε μύγες ( κατσαρίδες ευτυχώς δεν έχω προσέξει σπίτι μου ακόμα ) και όταν τους βλέπω να τρίζουν τα σαγόνια τους κάνω σαν παλαβή να τους τραβήξω βίντεο και τρελαίνομαι στα γέλια . Είναι αστείο και αξιολάτρευτο ! :lol::P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back