Γιάννης 7
Νεοφερμένο μέλος
Ο Γιάννης 7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 30 μηνύματα.
22-07-10
22:27
https://www.mplogk.com/2009/09/07/pos-na-skotosete-tin-gata-sas
Τα σχόλια περιτά η ο τύπος κανεί φάρσα η είναι τρέλος

Πάντως λέει δίαφορα όπως οτι κάνει πειράματα αλλά μακάρι να ναι φαρσα.............................
Τα σχόλια περιτά η ο τύπος κανεί φάρσα η είναι τρέλος

Πάντως λέει δίαφορα όπως οτι κάνει πειράματα αλλά μακάρι να ναι φαρσα.............................
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.223 μηνύματα.
22-07-10
22:36
Απάντηση: SOS Μπλογκ που δίνει οδηγείες πως να σκοτώαεις μια γάτα
το ειδα...παιδια..δεν αντεξα και απαντησα...ναι..μπορεις να απαντησεις,μαλιστα ειχε απαντησει και αλλος ανωνυμος(γιατι ετσι απαντησα,καθοτι δεν ειναι και πολυ κομψη η απαντηση μου)..οχι οτι εχει κανενα νοημα...αλλα δεν αντεξα βρε παιδια...
το κακο ειναι οτι ειχαν απαντησει και αλλοι2..η μια πρεπει να ηταν κυπρια,και ο αλλος βασικα εννοουσε οτι ο πιο απλος τροπος ειναι...να γκαζωσεις,και να πατησεις εννοειται
ποσο κομπλεξαρες ειναι...
λαθος εκανα..η κυπρια,μαλλον δεν συμφωνει μαζι του..
το ειδα...παιδια..δεν αντεξα και απαντησα...ναι..μπορεις να απαντησεις,μαλιστα ειχε απαντησει και αλλος ανωνυμος(γιατι ετσι απαντησα,καθοτι δεν ειναι και πολυ κομψη η απαντηση μου)..οχι οτι εχει κανενα νοημα...αλλα δεν αντεξα βρε παιδια...
το κακο ειναι οτι ειχαν απαντησει και αλλοι2..η μια πρεπει να ηταν κυπρια,και ο αλλος βασικα εννοουσε οτι ο πιο απλος τροπος ειναι...να γκαζωσεις,και να πατησεις εννοειται
ποσο κομπλεξαρες ειναι...
λαθος εκανα..η κυπρια,μαλλον δεν συμφωνει μαζι του..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιάννης 7
Νεοφερμένο μέλος
Ο Γιάννης 7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 30 μηνύματα.
22-07-10
23:50
μου αρεσε που ελεγε δεν λεω αυτο το απο το θερμοτερο στο ψυχροτερο για να μην μας κανει μηνυση καμια φιλοζωικη οχι οτι για τα αλλα δεν μπορουσαν να του κανουν μηνυση λεμε τωρα........................παντως για να λεει να βαλουμε γατα στο φουρνο πρεπει να ναι μεγαλος μ.........ς η μαλλον ψυχακιας εκτος κ αν ειναι κινεζος που αυτοι τρωνε γατες
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki