Μπλουζάκια για τα αδέσποτα;

Άιντε να φτιάξουμε τα μπλουζάκια! Καλοκαίριασε!!!!:up: :up: :up:
P.S. Ναι και λαχανί!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

παιδια ωραια η ιδεα με το μπλουζακι!!! και συμφωνω και εγω να εχει και λαχανι το μπλουζακι ειναι και της μοδας:redface: :) :rolleyes: αλλα μου αρεσει και το γκρι:hmm: μην ειναι ομως και πολυ χρωμα και τραβαει ολλα τα ματια πανω μας!!:redface: :lol: :up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

και πορτοκαλι θα ηταν ωραιο

Πολύ ωραία ιδέα. Κι εγώ είμαι μέσα να συνεισφέρω (στο οικονομικό, γιατί στο καλλιτεχνικό άστα βράστα).
Έχω μόνο μια πρόταση: αν είναι να διοχετευτούν τα μπλουζάκια μέσω φιλοζωϊκών οργανώσεων και μπαζάρ, νομίζω ότι θα είναι καλύτερα να έχουν ένα χαριτωμένο αλλά πιο γενικό θέμα από το λογότυπο του σάιτ, για να πιάσουμε μεγαλύτερο κοινό. Το λογότυπο μπορεί να μπει σαν μικρότερη στάμπα στο πίσω μέρος. Απ' όσο ξέρω υπάρχουν εδώ άτομα που ζωγραφίζουν.
Τι λέτε;

σωστο αυτο που λες ruko:redface: :happy: :up:

Σωστα!
Απότι θυμαμαι εχουμε μερικους καλλιτεχνες στο σαιτ!:up:

Πολύ ωραία ιδέα!!! Θα αναγνωριζόμαστε και στο δρόμο:D.
Μια ιδέα: έχω ένα φίλο που έχει μαγαζί με σταμπες και φιάχνει μπλουζάκια με το λογότυπο που του πας. Αν συμφωνείτε μπορώ να ρωτήσω για τιμή να έχουμε και μια πρώτη εικόνα του πιθανού κόστους;

Πολύ ωραία ιδέα!!! Θα αναγνωριζόμαστε και στο δρόμο:D.
Μια ιδέα: έχω ένα φίλο που έχει μαγαζί με σταμπες και φιάχνει μπλουζάκια με το λογότυπο που του πας. Αν συμφωνείτε μπορώ να ρωτήσω για τιμή να έχουμε και μια πρώτη εικόνα του πιθανού κόστους;

Ναι ναι ναι :happy:

:up: :up: :up: Φανταστικά!Να βγάλουμε μπλουζάκια παιδιά,αλλά όταν λέμε XL να είναι μην Μ και είναι σαν κορσές το θέλω άνετο συν κάποιες κοιλίτσες από τα παιδάκια μου:lol: :lol: :lol: :lol:

Τι θα γίνει με τα μπλουζάκια;;;;;; Εδώ υπάρχει ένα εργοστάσιο με πολύ καλό μακό, τα Μακοζέρς, όποιος το έχει ακουστά!

κοριτσια μια αλλη ωραια ιδεα για τωρα που ερχεται και το καλοκαιρι ειναι πετσετα θαλασσης...:hmm: φανταστειτε το: πορτοκαλι ολη με το λογοτυπο γκρι...:)

Παιδια εγω το εχω πει μου αρέσει η ιδέα. Αν καταλήξετε σε κατι να συμβάλλω κι εγω όπως μπορω, αλλά στο καλλιτεχνικό επισης μη με υπολογίζετε....
Εκτος κι αν μιλάμε για αφηρημενη τέχνη!!!!
:lol: :lol: :lol:

τι βρίσκο πολύ καλή ιδέα μιμικάκι:D ..το θέμα όμως..μήπως είναι λιγότερο οικονομική από τα μπλουζάκια?

Αφού συμφωνούμε, ας πούμε και για το πρακτικό μέρος.

Πρώτα πρέπει να βρούμε πόσα κομμάτια θα φτιάξουμε. Ξέρουμε πού θα διοχετεύσουμε τα μπλουζάκια; Αν έχετε υπ 'οψη σας φιλοζωϊκές που οργανώνουν μπαζάρ ή πουλάνε πράγματα στο σάιτ τους, μπορείτε να τις ρωτήσετε αν ενδιαφέρονται; Εγώ μπορώ από Δευτέρα να κάνω κάποια τηλέφωνα στον αέρα, έχω και τη λίστα με τις φιλοζωϊκές, αλλά οποιαδήποτε βοήθεια από κάποιον πιο έμπειρο είναι καλοδεχούμενη. :)

τι βρίσκο πολύ καλή ιδέα μιμικάκι:D ..το θέμα όμως..μήπως είναι λιγότερο οικονομική από τα μπλουζάκια?

μπορω να ρωτησω για τις πετσετες τον πατερα μου και για τα μπλουζακια γιατι λογο της δουλειας του ερχεται σε επαφη με τετοιες βιοτεχνιες...;)

αχ παρα πολυ ωραια

ωραια, δεν ξέρω βέβαια αν συμφωνούν όλοι αλλα μιμικάκι καλό θα ήταν να πάρουμε έστω ενδεικτικά κάποιες τιμές..και για τα δύο είδη ε??:hmm:

κανενα προβλημα! θα μαθω το συντομοτερο:up: :up:

παιδιά για τις πετσέτες βγαίνει ακριβά.
Τα μπλουζάκια πάλι εξαρτάται απο το ύφασμα και το τύπωμα, δηλάδη αν είναι ελαστικό το ύφασμα και αν χρειάζεται ένα ,δύο ή παραπάνω χρώματα για το τύπωμα.Το φθηνότερο πάει στα 2 ευρω περίπου το κομμάτι. Επείσης πρέπει να ξέρουμε τα κομμάτια που θα φτιαχτούν...
ο μπαμπάς μου προσφέρθηκε να έρθει σε επαφή ο ίδιος με αυτόν για καλύτερη τιμή, αλλά και πάλι εξαρτάται από την ποσότητα.
τι να κάνω?:hmm:

Ωραία, είναι φτηνότερα απ' ό,τι φανταζόμουν!
Λοιπόν, το θέμα είναι λίγο πολύπλοκο. Το έχω ψάξει, και για να πουλήσουμε μπλουζάκια, χρειάζεται να κόβουμε αποδείξεις. Έχω μιλήσει με το stray και προσφέρονται να κόψουν αποδείξεις για λογαριασμό μας, αν συμφωνείτε κι εσείς. Οπότε μπορεί να γίνει!:up:

Τώρα, για τα μπλουζάκια προτείνω να βρούμε ένα καλό υλικό (πείτε εσείς που τα ξέρετε καλύτερα), να μην είναι τσίτι. Επίσης ένα χρώμα εκτός του άσπρου πχ χακί - ό,τι είναι στη μόδα. Μπορούμε να επιλέξουμε ένα απλό σχέδιο με πχ 3 χρώματα (μαύρο για περίγραμμα και άλλα δύο), ώστε να μη βγει πολύ ακριβό.

Αλλά, βρε παιδιά, καλό είναι να βρεθούμε να το συζητήσουμε από κοντά το θέμα, γιατί μέσω ίντερνετ θα γίνει χαμός στο ίσιωμα.
Πείτε τη γνώμη σας προς το παρόν και βλέπουμε.:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back