mimikaki
Διάσημο μέλος
Είναι περίπλοκο πάντως, πρέπει να έχουμε επείσης και νούμερα. Ολα αυτά πρέπει πρώτα να αποφασιστούν από εμάς και μετά να δούμε που είμαστε.
η τιμή που έδωσα είναι ενδυκτική για 2 χρώματα και ποιότητα απλή, δηλαδή όχι ελαστικό ύφασμα.Βασικά δεν ήξερα και εγώ τι να απαντήσω γιατί με ρωτούσε για τα χρώματα κλπ και κατάλαβα ότι δεν ξέρουμε τίποτα ακόμη!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
Σκέφτηκα επίσης το πράσινο λαδί, γιατί συνδυάζεται με όλα τα χρώματα/ντυσίματα. Δεν ξέρω όμως τι άλλο είναι στη μόδα φέτος.
Τώρα από νούμερα έχω μαύρα μεσάνυχτα, όλα τα ρούχα μου τα βρίσκω με trial and error.
Βασικά, θέλετε να συναντηθούμε το άλλο ΣΚ να πούμε και γι' αυτό;
Είναι πολλά τα θέματα, όπως το πού θα διατεθούν τα χρήματα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Σας λέω τα έχασα! έχει γίνει ολόκληρη τέχνη!!!

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος
εγω δεν μιλαω γιατι αμα μιλησω θα μου πει οτι δεν εχω γουστο κλπ κ βαριεμαι να του εξηγω
πές του Κυριάκου, αφου του αρέσει κιόλας
να μας κάνει καμιά 10αριά διαφορετικά σχεδιάκια να διαλέξουμε και να δουλέψουμε τις αλλαγές πάνω σε αυτά.. τι λέτε??εμένα από αυτά μου αρέσει αυτό που η γατούλα εχει το λογότυπο στο στόμα .. το πρώτο δηλαδή αυτο:
Συνημμένα
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Evelia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ωραία ιδέα Jasmin. Συμφωνώ. Μπορεί να είναι αρχικά το πιο απλό design και μετά να γίνουν κι άλλες εναλλακτικές, όπως κάνουν κι άλλοι φορείς. Πως ακριβώς σκέφτεσαι να γίνει?Ειχα μια ιδεα Μισελ, τι θα λεγες να φτιαχναμε μπλουζακια με το σημα του "my cat ας μιλησουμε για γατες" τωρα που ερχεται καλοκαιρι που να μπορουν να αγοραζονται απο το σαιτ οπως πχ αυτα του αρκτουρου η για τις φωκιες?
Ενα μερος χρηματων θα μπορουσε να πηγαινει στα αδεσποτα και εξισου αν τα φοραμε ισως καποιος μας ρωτησει για τις γατες= ενημερωση.
![]()
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
θα καταληξουμε...αα εφτιαξα τι θα φορουσα εγω, μπροστα κα πισω
Συνημμένα
χριστινα
Διάσημο μέλος

χριστινα
Διάσημο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος
Α, ναι μονο να σκεφτουμε πως μπορει να τη βαλουν και αγορακια....
σωστή!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος

χριστινα
Διάσημο μέλος
Εγω δεν σας κανω γιατι θα ειναι αφηρημενη τεχνη
mimikaki
Διάσημο μέλος
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εγω δεν σας κανω γιατι θα ειναι αφηρημενη τεχνη

Evelia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Για όσους είναι πιο πρακτικοί:α ναι, επείσης παίζει ρόλο αν το λογότυπο είναι μεγάλο ή μικρό... και το σχέδιο αν τα θέλουμε δηλαδή ¨μεσάτα" ή απλά, κοντά ή μακριά, κοντομάνικα ή αμάνικα???![]()
Σας λέω τα έχασα! έχει γίνει ολόκληρη τέχνη!!!![]()
Καλά τα χρώματα και το σχεδιασμό τα βρίσκουμε έχετε όλοι τόσες ιδέες! Και μια πετσέτα δεν θάτα κακή ιδέα αλλά για να ξεκινήσει όλο αυτό πιστεύω πως πρέπει να αρχίζει με κάτι απλό π.χ. σε χρώματα άσπρο, ανοιχτό γκρί και απαλό λαδί το λογο του site όπως το δείχνει η yasmin ώστε να τυπώνετε εύκολα και γρήγορα. Δεύτερο το ύφασμα πρέπει να είναι καλό για να δείχνει αξιοπιστία. Τρίτο ο μπαμπας κάποιας κοπέλας που μπορεί να το ψάξει με βιοτεχνίες θα προσφέρει μεγάλη υπηρεσία γιατί η παραγωγή του προϊόντος θέλει γνώση. Τέταρτο η διάδοση, δηλαδή με τι τρόπο και από που θα το προμηθεύεται κανείς. Δεδομένου ότι το πράγμα γίνεται περίπλοκο με αποδείξεις, ΦΠΑ, εφορία, πληρωμή με πιστωτική κάρτα στο site κτλ., κτλ., το καλύτερο είναι να το αναλάβει μια βιοτεχνία να το βγάλει και να το διαθέτει στη λιανική και να συμφωνηθεί με συμφωνητικό ότι το site (ποιος είναι ο νόμιμος εκπρόσωπος? υπάρχουν ζητήματα κατοχύρωσης πνευματικής ιδιοκτησίας -το design και η ιδέα) θα λαμβάνει το 50% επί των καθαρών κερδών. Μπορεί ακόμη να το αναλάβει μια μεγάλη αλυσίδα, για παράδειγμα ο Φωκάς που έχει σε πολλά μέρη καταστήματα, να το παράγει και να το διαθέτει και να δίνει στο 50% επί των καθαρών κερδών στο site. Έτσι ο παραγωγός και θα βοηθά τον σκοπό μας, δεν θάχουμε όλη τη διοικητικο-οικονομική δουλειά της διάδοσης και θα εμφανίζεται σαν χορηγός. Αυτό μπορεί να αξιοποιηθεί και με άλλες προεκτάσεις. π.χ. προβολή σε τηλεόραση και ραδιόφωνο και πολλά άλλα.
Αυτές είναι προς το παρόν οι σκέψεις μου
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool