Μπλόκαρα

nena

Πολύ δραστήριο μέλος

Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα.
Η κολλητή μου μετακομίζει και θέλουμε να ξεφορτωθούμε διάφορα. Μεταξύ αυτών και μισό μπουκάλι φωτιστικό πετρέλαιο . Ξέρει κανείς τι μπορούμε να το κάνουμε, γιατί στα σκουπίδια δεν πετιέται;:cool::hmm::mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εχω μια καλή ιδέα, αλλά αν την πω δημόσια μάλλον θα έχω πρόβλημα.... :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νερινα εγω το χρησιμοποιω πολυ για καθαρισμα και αποδιδει (αρκει να μη καπνιζει κανεις κοντα εκεινη την ωρα) Ντουλαπια, πορτες, γυαλινες επιφανεις... Σε χαρτι κουζινας, κατι σαν το αζαξ :hmm::hmm:

Προφανώς εννοείς............ ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ. Εκεί... προς Σύνταγμα μεριά...

Προφανώς εννοείς............ ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ. Εκεί... προς Σύνταγμα μεριά...
Από το στόμα μου το πήρατε!!!!:lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol:

Συνημμένα

• 2005-02-05_142648_devil_cat.jpg
    2005-02-05_142648_devil_cat.jpg
    31 KB · Εμφανίσεις: 8

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back