30-08-07
17:58
Η κολλητή μου μετακομίζει και θέλουμε να ξεφορτωθούμε διάφορα. Μεταξύ αυτών και μισό μπουκάλι φωτιστικό πετρέλαιο . Ξέρει κανείς τι μπορούμε να το κάνουμε, γιατί στα σκουπίδια δεν πετιέται;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα.
30-08-07
21:22
Εχω μια καλή ιδέα, αλλά αν την πω δημόσια μάλλον θα έχω πρόβλημα.... 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος
Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα.
31-08-07
02:38
Νερινα εγω το χρησιμοποιω πολυ για καθαρισμα και αποδιδει (αρκει να μη καπνιζει κανεις κοντα εκεινη την ωρα) Ντουλαπια, πορτες, γυαλινες επιφανεις... Σε χαρτι κουζινας, κατι σαν το αζαξ 

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα.
31-08-07
10:10
Εχω μια καλή ιδέα, αλλά αν την πω δημόσια μάλλον θα έχω πρόβλημα....![]()
Προφανώς εννοείς............ ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ. Εκεί... προς Σύνταγμα μεριά...
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα.
31-08-07
10:12
Εχω μια καλή ιδέα, αλλά αν την πω δημόσια μάλλον θα έχω πρόβλημα....![]()
Από το στόμα μου το πήρατε!!!!Προφανώς εννοείς............ ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ. Εκεί... προς Σύνταγμα μεριά...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum