vasileia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η vasileia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 137 μηνύματα.
04-11-09
23:57
θα μπορούσατε να μου πείτε μερικά ονόματα για το νέο μου γατάκι?είναι αρσενικό και γκρίζο,ευχαρηστώ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα.
05-11-09
00:32
μερικα που βρηκα ειναι:
Aciano (Spanish, blue bottle flower)
Neko (Japanese, cat)
θα ψαξω και θα σου βρω κι αλλα!
Aciano (Spanish, blue bottle flower)
Neko (Japanese, cat)
θα ψαξω και θα σου βρω κι αλλα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα.
05-11-09
00:32
Dante,
Riku,
Yume,
Nero,
Momo,
Cloud,
Sephiroth,
Vincent,
Rei,
Ryu,
Neko,
Pepito,
Zidan,
Vivi,
Shin,
Rufus....
Uuuhm, αυτα απο τα ξενικα και ιαπωνικα, αν μου'ρθει και τιποτα αλλο θα σου πω
Τα περισσοτερα εχουν και καποια σημασια
Riku,
Yume,
Nero,
Momo,
Cloud,
Sephiroth,
Vincent,
Rei,
Ryu,
Neko,
Pepito,
Zidan,
Vivi,
Shin,
Rufus....
Uuuhm, αυτα απο τα ξενικα και ιαπωνικα, αν μου'ρθει και τιποτα αλλο θα σου πω

Τα περισσοτερα εχουν και καποια σημασια

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα.
05-11-09
00:37
εβαλες κι εσυ το neko ε??? μ αρεσει πολυ το συγκεκριμενο!

みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα.
05-11-09
00:42
εβαλες κι εσυ το neko ε??? μ αρεσει πολυ το συγκεκριμενο!![]()
Παλιο、αγαπημενο και πολυφορεμενο το Νεκο
Να σας το γραψω και ιαπωνικα να δειτε τι ωραιο που ειναι? Το νε ειναι πολυ ομορφο συμβολο! ねこΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
05-11-09
11:19
vasileia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η vasileia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 137 μηνύματα.
07-11-09
15:56
αχ τι μου κάνετε τώρα
πολλές επιλογές και μου άρεσαν όλες,ποιό να διαλέξω
μου αρέσει πολύ το Νέκο και το Ρούφους,αλλά δεν έχω διαλέξει ακόμα..!
πολλές επιλογές και μου άρεσαν όλες,ποιό να διαλέξω
μου αρέσει πολύ το Νέκο και το Ρούφους,αλλά δεν έχω διαλέξει ακόμα..!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum