Μπορείτε να με βοηθήσετε να επιλέξω όνομα;

vasileia

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η vasileia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 137 μηνύματα.
θα μπορούσατε να μου πείτε μερικά ονόματα για το νέο μου γατάκι?είναι αρσενικό και γκρίζο,ευχαρηστώ:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μερικα που βρηκα ειναι:
Aciano (Spanish, blue bottle flower)
Neko (Japanese, cat)

θα ψαξω και θα σου βρω κι αλλα!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Dante,
Riku,
Yume,
Nero,
Momo,
Cloud,
Sephiroth,
Vincent,
Rei,
Ryu,
Neko,
Pepito,
Zidan,
Vivi,
Shin,
Rufus....

Uuuhm, αυτα απο τα ξενικα και ιαπωνικα, αν μου'ρθει και τιποτα αλλο θα σου πω :happy:
Τα περισσοτερα εχουν και καποια σημασια :cool:

εβαλες κι εσυ το neko ε??? μ αρεσει πολυ το συγκεκριμενο!:)

εβαλες κι εσυ το neko ε??? μ αρεσει πολυ το συγκεκριμενο!:)

Παλιο、αγαπημενο και πολυφορεμενο το Νεκο :up: Να σας το γραψω και ιαπωνικα να δειτε τι ωραιο που ειναι? Το νε ειναι πολυ ομορφο συμβολο! ねこ

αχ τι μου κάνετε τώρα:Pπολλές επιλογές και μου άρεσαν όλες,ποιό να διαλέξω:hmm:μου αρέσει πολύ το Νέκο και το Ρούφους,αλλά δεν έχω διαλέξει ακόμα..!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back