Μπορούμε να αλληλοβοηθιόμαστε;

χριστινα

Διάσημο μέλος

Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα.
Παιδια, δεν ξερω αν γινεται, αλλά μιας και ειμαστε κάμποσοι εδω, δεν μπορουμε να οργανωσουμε μια κατασταση που να βοηθάμε τα μελη μας? Πολλές φορες εχω διαβάσει μηνυματα από μέλη που δεν μπορουν να βοηθησουν τα ζωάκια τους ή χρειαζεται να βοηθησουν αδέσποτα (και δεν εννοω τη συντηρηση τους αλλά ιατρική βοηθεια σε περιστατικά που το χρειαζονται) Αν ανοιγε κάποιος λογαριασμος και κατεθετε ο καθένας μας 5, 10 ευρω το μηνα αν εχει ή οποτε έχει, δεν θα μαζευόταν ένα ποσό για τετοια περιστατικά? Αν το αναλαμβανε κάποιο απο τα ιδρυτικα μέλη από εμενα δεν τιθεται θέμα εμπιστοσύνης για τα χρηματα (ας ειναι σε όνομα 2 ατόμων αν θελετε). μονο που θα επρεπε να ελεγχουμε κάπως τα περιστατικά (δεν θα γινουμε ντετέκτιβ αλλά εστω λίγο. Πχ τηλ στον κτηνιατρο....)
Τωρα εγω ετσι λεω.... Αν γινεται. Γιατί το νομικό καθεστως που διεπει τετοια πραγματα δεν το ξερω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλη ιδεα αλλα καποιοι πρεπει να το αναλαβουν δυστυχως εγω ειμαι πολυ μακρυα αλλα οτι μπορω οικονομικα για αδεσποτα που χρειαζονται βοηθεια μπορω
......:cool:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και εγω μπορω να βοηθησω σε οτι χρειαστει.:)
Κυριως οικονομικα...

καλη ιδεα μου ακουγετε αλλα ας δουμε τι λενε κ οι αλλοι γιατι ειναι πολυ σωστη η σκεψη αυτη αλλα πρεπει να συμφωνουν κ οι υπολοιποι

πολυ καλη ιδεα:) κι εγω μεσα;)

Και εγω μεσα:)

συμφωνω και εγω

Κι εγώ μέσα είμαι! Απλά, όπως, είπε και η Χριστίνα, να υπάρχει ένας στοιχειώδης έλεγχος.

Κατα βαση και ιδεα συμφωνω μου αρεσει Αλλα απο την αλλη σκεφτομαι οτι ειναι και μια σοβαρη ευθυνη για το Site και για οποιον αναλαβη Οπου μπαινουν οικονομικα στη μεση δημιουργουνται και προβληματα. Θα υπαρξουν καλοθελητες στο μελον απο ατομα που δεν θα εχουν τοση καλη διαθεση και θα δημιουργησουν προβληματα του στυλ πως, τι, που,και γιατι.

Κατα βαση και ιδεα συμφωνω μου αρεσει Αλλα απο την αλλη σκεφτομαι οτι ειναι και μια σοβαρη ευθυνη για το Site και για οποιον αναλαβη Οπου μπαινουν οικονομικα στη μεση δημιουργουνται και προβληματα. Θα υπαρξουν καλοθελητες στο μελον απο ατομα που δεν θα εχουν τοση καλη διαθεση και θα δημιουργησουν προβληματα του στυλ πως, τι, που,και γιατι.

σωστα....:/::/::/:

Κι εγώ συμφωνώ στο να δημιουργηθεί κάποιο είδος "ταμείου" και να βοηθάμε τα αδέσποτα. Αλλά αυτό θα μπορούσε να γίνει και μέσω κάποιου σωματείου π.χ. Stray. Φοβάμαι όπως λέει και η Γιώτα ότι θα βρεθούν κ'αποιοι "καλοθελητές" και θα κατηγορήσουν την Μισέλ ή οποίον αναλάβει τα χρήματα για κακοδιαχείρηση. Ποιος ήταν που είχε κατηγορήσει παλιότερα σε ανύποπτο χρόνο τη Μισέλ ότι "βγάζει χρήματα από το site"? Δε φτάνει που κάνει τόση δουλειά η κοπέλα, μην της φορτώσουμε ευθύνες και μπελάδες....:hmm: :hmm: :hmm: :( :( :(

Θα υπαρξουν καλοθελητες στο μελον απο ατομα που δεν θα εχουν τοση καλη διαθεση και θα δημιουργησουν προβληματα του στυλ πως, τι, που,και γιατι.
Καλοθελητές πάντα υπάρχουν. Αλλά δεν θα είναι υποχρεωτικό να συμμετέχει κάποιος. Όποιος αμφιβάλλει για τις καλές προθέσεις και για το τι γενικά γίνεται μπορεί να μη συμμετέχει.

Καλοθελητές πάντα υπάρχουν. Αλλά δεν θα είναι υποχρεωτικό να συμμετέχει κάποιος. Όποιος αμφιβάλλει για τις καλές προθέσεις και για το τι γενικά γίνεται μπορεί να μη συμμετέχει.

Συμφωνω.:/: Κι εγω θελω και μπορω να συμμετεχω:) ;)

Μετά χαράς !!! :up:

αν οργανωθει σωστα νομιζω οτι δεν θα υπαρχει προβλημα. και εγω οσο μπορω θα βοηθησω.:up:

Είμαι και εγώ μέσα!!! :)
Αν τελικά οργανωθεί κάποιο ταμείο!!!

Κι εγώ ΜΕΣΑ!

κι εγω μεσα ειμαι..αλλα δυστυχως μονο οικονομικα μπορω να βοηθησω μιας κ ειμαι αποκλεισμενη στην παλιομεγαλονησο!!:mad:

Oi καλοθελητες θα ειναι αυτοι που δεν θα συμετασχουν κιολας. Απλα θα το κανουν μονο και μονο γι αυτο να δημιουργησουν φασαρια

Απ' ότι έχω καταλάβει , δεν είναι οικονομικό το πρόβλημα μας , αλλά το να βρεθούν καλά σπίτια για τους αδέσποτους φίλους μας.Τώρα αν υπάρχει κάποια περίπτωση που χρήζει ακριβή θεραπεία ή εγχείρηση , τότε κατόπιν συννενόησης μαζεύονται τα χρήματα πιστεύω.
Αν από την άλλη, υπάρχει κάποιος λογ/σμός με χρήματα μέσα, ποιος είναι αυτός που θα κρίνει το "ποιος" έχει ανάγκη να τα πάρει?Με τι κριτήρια?
Φοβάμαι ότι θα σφαχτούμε:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back