royf
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
royf
Νεοφερμένο μέλος
μαλον ετσι θα γινει!Απ' ότι έχω καταλάβει , δεν είναι οικονομικό το πρόβλημα μας , αλλά το να βρεθούν καλά σπίτια για τους αδέσποτους φίλους μας.Τώρα αν υπάρχει κάποια περίπτωση που χρήζει ακριβή θεραπεία ή εγχείρηση , τότε κατόπιν συννενόησης μαζεύονται τα χρήματα πιστεύω.
Αν από την άλλη, υπάρχει κάποιος λογ/σμός με χρήματα μέσα, ποιος είναι αυτός που θα κρίνει το "ποιος" έχει ανάγκη να τα πάρει?Με τι κριτήρια?
Φοβάμαι ότι θα σφαχτούμε![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
georgia-odysseas
Εκκολαπτόμενο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος
Από την αλλη, σημερα μονο διαβασα για 2 επεμβάσεις στα θεματα υγειας. Αν ηθελα να βοηθησω και τα 2 ατομα ετσι ξαφνικα θα ειχα μια δυσκολία.....
Πάντως και η ιδεα να επεμβενουμε σε περιστατικά που χριζουν βοηθειας (αδεσποτα κλπ) μελων μας εκεινη τη στιγμή που το χρειαζονται δεν ειναι κακή. Αυτο που φερω εγω ειναι πως όπου κι αν ειμαστε με μια τηπεφωνική επιταγη ταχυδρομίου ο παραληπτης θα λαβει αμεσα χρηματα.
Ισως να ειναι πιο απλό ετσι.
Ας δουμε αν θα λειτουργησει. ΜΑκαρι γιατι ειναι ατομα που βοηθουν αδεσποτα (η και δικα τους με σοβαρα προβληματα) που δεν το αντεχουν οικονομικά! Κι οταν ηδη επενδυεις χρόνο, φροντιδα και παρεχεις φιλοξενεια..... Μαλλον αξιζεις την βοηθεια.....

Subject to change
e-steki.gr Founder
Άλλες είναι πιο "οικονομικές" αλλά και πάλι, αυτό το αρχικό ποσό πως θα μαζευτεί;Επίσης εγώ φέτος, μέχρι τέλη Ιουνίου δίνω πανελλήνιες (ναι, παρά την ηλικία, έχω μιλήσει γιαυτό σε άλλα θέματα) και όπως ξέρετε, ο χρόνος μου είναι πολύ περιορισμένος.
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Με τα 300 ευρω το μηνα σαν φοιτητρια, και το 10λεπτο το μαζευω... Αμα εχει και αλλους τροπους να βοηθησω ευχαριστωςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος
Ειναι το μόνο που με απασχολει. Γι' αυτο σκεφτηκα μετα τις τηλεφωνικες επιταγες ανα περιστατικό. Προσωπικά και να μου ετρωγε κανεις τα λεφτα δεν με νοιαζει (το κριμα δικό του!!!) αλλά μηπως μπλεξουμε ετσι.....
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Να μαζεψουμε ενα ποσο που θα μοιραστει στα δυο σωματεια θεσνικης και αθηνας στο στραυ και τον Αργο και θα ειναι για μελη του mycat ου δεν εχουν χρηματα να πληρωσουν για ενα αδεσποτο προτεινω να δημιουργηθει μια μικρη καρτουλα που θα παιρνει οποιος θελέι απο τους διαχειριστες και δειχνοντας την στα δυο σωματεια τουλαχιστον στις δυο πολεις τα επειγοντα θα αντιμετωπιζονται ετσι και εμεις θα εξυπηρετηθουμε και τα σωματεια θα ενισχυονται και ισως θελησει κανεις να γινει και εθελοντης μεσα απο αυτη τη διαδικασια αν θελετε γραφιστικα τη φτιαχνω τη καρτουλα.
Ετσι απλα θα ανακοιμωσουμε το ποσο και τα σωματεια θα πουν σε ποσα ζωα αντιστοιχει να ξερουμε
χριστινα
Διάσημο μέλος

Μπορει καποιος τυχαιος να μπει, να δει αυτα που γραφουμε και να πει οτι θελει βοηθεια ενω πραγματικα δεν την εχει αναγκη και θελει να "κλεψει" τα χρηματα.
χριστινα
Διάσημο μέλος

ladycat
Διάσημο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος
).Πάντως είναι πολυ καλή ιδεα γιατί εδω, εγω τουλαχιστον αισθανομαι πιο ανετα να εκθεσω το προβλημά μου, καθότι έχουμε "πει" και κάποια πραγματα παραπάνω, ενω στο Στρεϊ και σε άλλα φιλοζωϊκά σωματεία δεν τα ξέρω τα παιδιά (που πιστεύω ότι κανουν παρολαυτα πολυ καλά τη δουλεια τους) και παιρνω δύσκολα το θαρρος να επικοινωνήσω...δεν ξέρω εσεις πως νιωθετε σχετικά
ladycat
Διάσημο μέλος
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν και οι περισσότεροι είναι ελευθεροι επαγγελματίες όπως είπε και η Φρόσω, αν είναι μισθωτοί ίσχύει αυτό...Γνωρίζει κανείς που κυμαίνεται ο μισθός κτηνιάτρου?Εννοείται με κάποια χρόνια προυπηρεσία και όχι ανειδίκευτος.
https://www.taxheaven.gr/sse/article.php?id=292
https://www.taxheaven.gr/sse/article.php?id=204
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool