MORTIS1
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Να κανουμε καρτουλες για τα μελη μας και να συνδραμουμε καποια σωματεια σε καθε μερος ( εχω βρει στη Χιο και τη κυπρο εξισου) η γιατρους και με αυτη τη καρτουλα να πηγαινει οποιος ειναι γνωστο μελος μας να φροντιζει ενα επειγον που δεν μπορει σκεφτειτε το για τον αργο μπορω να βοηθησω προσωπικα για τα αλλα μπορει ισως να συμφωνησει η μαρινα και να βρουμε κι αλλους . Ακουστε που σας λεω θα βοηθηθουν πολλοι αν φτιαξουμε τη λιστα και κανοουμε τετοια συμφωνια κα τα σωματεια θα ενισχυθουν και επειγοντα περιστατικα θα φροντιστουν χωρις οικονομικα μπερδεματα.
Αν συμφωνησετε θα ειναι ευκαιρια να κανουμε κατι προτοτυπο στην ελλαδα και πολυ αποτελεσματικο ταυτοχρονα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Το θεμα ειναι, γιασμιν, οτι σωματεια δεν υπαρχουν παντου...Αν καποιο μελος απο συρο, πχ εχει προβλημα εκει δεν υπαρχει σωματειο. Ενω μπορουμε καλλιστα να ζητησουμε συνεργασια απο ενα κτηνιατρι εκει.

chrisidor
Δραστήριο μέλος
Να βρουμε κτηνιατρους οι οποιοι να συνεργαζονται με το mycat και οχι καποιο σωματιο. Μπορουνε τα μελη μας να πηγαινουν εκ μερος του mycat στους συγκεκριμενους για καλυτερες τιμες κτλ.
Συμφωνώ και εγώ με αυτό!
χριστινα
Διάσημο μέλος
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος
kelly
Εκκολαπτόμενο μέλος

purina
Πολύ δραστήριο μέλος

ladycat
Διάσημο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος
Δεν ξερω τι προυποθεσεις χρειαζονται ωστε να μη βρει το μπελα του κανεις.... (πρεπει να ιδρυθει μη κερδοσκοπικό σωματείο, με συγκεκριμενους όρους κλπ κλπ που εξυπηρετει τα μελη του)? Δεν εχω ιδεα!!!! Και μετα δεν φερω ποιος θα αναλαβει την ευθυνη (στη θεωρια ειναι ευκολο) των χρηματων
Αν δεν γινει ταμειο, πάλι παίζει να συνεργαστουμε με γιατρους και να πληρωνονται ανα περιστατικο αφου όμως συννενοηθουν μαζι μας.
Πχ, στελνω τη χριστινα στον ψ γιατρο, αναλαμβανει αυτος το περιστατικο και μετα οι υπολοιποι μοιραζομαστε το κοστος. Πρωτα θα συζηταμε για το αν συμφωνούμε όμως, μη μεινει απληρωτος ο γιατρος ή κρεμαστει αυτος που εκανε τη συννενόηση μαζί του
RedCat
Διάσημο μέλος
για να μην μπερδευόμαστε, με δικηγόρους καταστατικά μκο, σωματεία κλπ, οπου μπορεί να βρούμε κανένα μπελά,Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
δευτερον τα δυο συγκεκριμενα σωματεια ςεχουν διασυνδεσεις και με κτηνιατρους σε αλλα μερη και εχουν ηδη ερευνησει ποιοι ειναι καλοι υπευθυνοι και φτηνοι και το θεωρω βλακεια να μην χρησιμοποιησουμε γιατρους απο αυτα
τριτον, παρατηρω οτι εχετε μια δυσπιστια στα σωματεια χωρις ομως να εχετε εμπλακει συγκεκριμενα σε καποιο για να δειτε τι γινεται .. μαλλον ενας φλου φοβος μπλεξιματος μου φαινεται .. η καρτα του mycat που προτεινα διασφαλιζει οτι θα βοηθιουνται μονο τα μελη που εμεις διαλεγουμε .
Τελος παντων οτι θελει η πλειοψηφια θα γινει απλα μου φαινεται αδικο χωρις να καλοεξεταστει πρακτικα και σοβαρα να αποριπτεται μια προταση που βρισκω πρακτικη.
Αυτο το να μη μπλεκομαστε και το να μη βρουμε κανενα μπελα προσωπικα μου δινει στα νευρα γιατι οταν το λεει κανεις δεν μπαινει στον κοπο να ψαξει δυνατοτητες φοβουμενος τις πιθανες ευθυνες και στην πραγματικοτητα πολλες φορες τα πραγματα δεν ειναι τοσο τραγιοκα οσο τα φανταζονμαστε.. τελος παντων δεν θα σας αλλαξω τα μυαλα απλα εμενα αυτη ειναι η αποψη μου..
Εξισου σκεφτειτε το ενδεχομενο να δρασουμε ως mycat δηλαδη να δημιουργησουμε ενα ειδος δικης μας οργανωσης εδω μεσα και μεσω του σαιτ ...
ladycat
Διάσημο μέλος
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Νομίζω ότι θα είναι αρκετά δύσκολο και χρονοβόρο το αν ιδρύσουμε κάποιας μορφής σωματείο και σίγουρα αυτό θα απαιτεί και κάποια χρήματα (δικηγόροι-λογιστές κλπ). Βέβαια όσον αφορά σε αυτό ίσως κάποια μέλη μπορούν να το αναλάβουν. πχ θα μπορούσα να αναλάβω κάποιες από τις λογιστικές διαδικασίες. Αλλά και πάλι θα τεθεί ίσως θέμα εμπιστοσύνης κλπ. Όσον αφορά τη 2η πρόταση, πάει το περιστατικό στον κτηνίατρο που προτείνουμε και καλύπτουμε μετά το κόστος, με μεταξύ μας συννενόηση...πάλι μου φαίνεται ότι θα υπάρξουν προβλήματα. Πόσο γρήγορα μπορούμε να δράσουμε ώστε να μην "μείνει κρεμασμένος" ούτε ο γιατρός ούτε το μέλος του mycat?Δεν ξερω τι προυποθεσεις χρειαζονται ωστε να μη βρει το μπελα του κανεις.... (πρεπει να ιδρυθει μη κερδοσκοπικό σωματείο, με συγκεκριμενους όρους κλπ κλπ που εξυπηρετει τα μελη του)? Δεν εχω ιδεα!!!! Και μετα δεν φερω ποιος θα αναλαβει την ευθυνη (στη θεωρια ειναι ευκολο) των χρηματων
Αν δεν γινει ταμειο, πάλι παίζει να συνεργαστουμε με γιατρους και να πληρωνονται ανα περιστατικο αφου όμως συννενοηθουν μαζι μας.
Πχ, στελνω τη χριστινα στον ψ γιατρο, αναλαμβανει αυτος το περιστατικο και μετα οι υπολοιποι μοιραζομαστε το κοστος. Πρωτα θα συζηταμε για το αν συμφωνούμε όμως, μη μεινει απληρωτος ο γιατρος ή κρεμαστει αυτος που εκανε τη συννενόηση μαζί του
Δεν ξέρω...ας πουν όλοι τις γνώμες τους και ότι κι αν αποφασιστεί τελικά μεσα είμαι. yasmin προσωπικά απορρίπτω την προτασή σου γιατί μίλησες και για ενίσχυση των σωματείων, που στο δικό μου μυαλό μεταφράζεται ως ότι δίνουμε χρήματα στο χ σωματείο και εκτός από την κάλυψη των δικών μας περιστατικών χρησιμοποιεί ένα ποσό και για άλλα, άσχετα περιστατικά. Και με αυτό διαφωνώ γιατί οπως προείπα αν θέλω να βοηθησω κάποιο σωματείο θα το κάνω, αλλά σκοπός αυτή τη στιγμή είναι άλλος.Καταρχας δεν διαβασατε αυτο που ειπα γιατι μιλησα και για κτηνιατρους,
δευτερον τα δυο συγκεκριμενα σωματεια ςεχουν διασυνδεσεις και με κτηνιατρους σε αλλα μερη και εχουν ηδη ερευνησει ποιοι ειναι καλοι υπευθυνοι και φτηνοι και το θεωρω βλακεια να μην χρησιμοποιησουμε γιατρους απο αυτα...
Όσον αφορά το να μας συστήσουν απλά κάποιους κτηνιάτρους που μπορούν να μας κάνουν καλύτερες τιμές προφανώς και δεν διαφωνώ, κάθε άλλο.
Βρε yasmin δεν γίνεται να συμφωνούμε όλοι με τα ίδια πράγματα. Την προτασή σου που τη θεωρείς εσύ πρακτική, εγώ μπορεί να μην τη θεωρώ. Αυτό σημαίνει ότι δεν τη σκέφτηκα και την απέρριψα έτσι...Σου εξηγησα παραπάνω γιατί την απέρριψα, προσωπικά.Τελος παντων οτι θελει η πλειοψηφια θα γινει απλα μου φαινεται αδικο χωρις να καλοεξεταστει πρακτικα και σοβαρα να αποριπτεται μια προταση που βρισκω πρακτικη....
Ο δικός μου φόβος όσον αφορά το μπλέξιμο έγκειται στο εξής: με τα άτομα που μιλάω εδώ μέσα και κάποια τα έχω γνωρίσει και από κοντά και τα συμπαθώ και μου αρέσει που μιλάω κλπκλπ και ίσως με κάποια έχω ή αναπτύξω στο μέλλον μια παραπάνω σχέση δεν θέλω με τίποτα να παρεξηγηθώ για θέματα χρημάτων κλπ.Προσωπικά προτιμώ να μην κάνουμε τίποτα παρά να κάνουμε βεβιασμένες κινήσεις που αργότερα ίσως μας βγουν σε μεγαλύτερο κακό και σε παρεξηγήσεις και οτιδήποτε άλλο.Αυτο το να μη μπλεκομαστε και το να μη βρουμε κανενα μπελα προσωπικα μου δινει στα νευρα γιατι οταν το λεει κανεις δεν μπαινει στον κοπο να ψαξει δυνατοτητες φοβουμενος τις πιθανες ευθυνες και στην πραγματικοτητα πολλες φορες τα πραγματα δεν ειναι τοσο τραγιοκα οσο τα φανταζονμαστε.. τελος παντων δεν θα σας αλλαξω τα μυαλα απλα εμενα αυτη ειναι η αποψη μου......
χριστινα
Διάσημο μέλος
ΤΑ σωματεια καθε άλλο παρα τα απορριπτω. Αντιθετα θεωρω πως το εργο τους ειναι μεγαλο σε μια χωρα που αδιαφορει. Και το θαυμάζω αυτο το εργο. Στη κορινθο που ειμαι εγω δεν μπορουν να μου προσφερουν πολλά αλλά αυτο δεν αναιρει τη δράση τους. Για ενα λογο δεν εχω γραφτει σε καποιο. Δεν μπορω να εγγυηθω καθε μηνα πως θα εχω τα χρηματα της συνδρομης. Αλλες φορες μου περισσευουν 10 άλλες 30 άλλες 100 κι άλλες τίποτα!!!
Και δεν μπορω να κανω πολλά από εδω κι εγω, μου ειναι αγνωστοι.... Αλλά το εργο τους παραμένει και το εκτιμω. Ενω εσας σας "ξερω" ειναι άλλη η σχεση...
Το σεναριο με τις καρτες εμενα μου αρεσε. Και πραγματι αναφερθηκαν οι κτηνιατροι. Θα μπορουσε να γινει ετσι αν κανεις δεν εχει τον χρονο να τρεξει για κατι παραπανω. Τα μελη μας να πανε σε κτηνιατρους με τις κάρτες...
Θα ηθελα να βοηθησω τα "μέλη" - "φιλαρακια" του φορουμ και μακαρι να στηθει κάτι με ότι μπορει ο καθενας.

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Τα χρηματα που θα δωσουμε εκ των προτερων για επειγοντα περιστατικα θα μοπορουν να υπολογιστουν πρακτικα ετσι πχ δεκα εξετασεις σε κτηνιατρο τρια εμβολια δυο ενχειρησεις ετσι θα ξερουμε σε τι αντιστοιχουν το σωματειο θα μπορει να τα χρησιμοποιησει πχ και πιο πριν αλλα θα εχει δεσμευσει τους γιατρους για τις συγκεκριμενες ιατρικες πραξεις σε μελη που εχουν τη καρτα και θα μπορουν οποτε τα χρειαστουν να πανε.
Αν τωρα καποιος μεινει ικανοποιημενος η θελησει να βοηθησει κα πιο ενεργα , ε θα ξερει που και ποιον να βοηθησει μεσα απο αυτη τη διαδικασια .. αυτο εννοουσα
Για την επαρχια υπαρχει σε καθε σχεδον πολη γιατρος που ξερει πχ η Ηοοκ που ειναι η προεδρος του Αργος και θα μπορουσαν να προταθοουν κι αλλοι που συμφωνουν οπως πχ ο αιλουρος απλα αυτοι θα πρεπει να δεχτουν να κανουν καλυτερες τιμες κατι που ισως δεν τους συμφερει ενω οι γιατροι των δυο σωματειων και οι αλλοι κανουν ουτως η αλλως πιο φτηνες και ξερουν καλα απο επειγοντα περιστατικα απο οσο διαπιστωσα η ιδια.
Τριτον τα μελη του σαιτ Ηοοκ , dragonflykishar kai kostassig ομιζω ειναι ηδη γνωστα σας και μπορουμε να τους εμπιστευτουμε μιας κι εχουν ηδη βοηθησει κοσμο οποτε δεν μιλαμε για φλου σωματεια αλλα για τα δυο συγκεκριμενα συν ενα δικτυο επιπλεον γιατρων που κρινουμε καλους σε αλλα μερη και θα ηθελαν.
Φυσικα και η μισελ θα πρεπει να το εγκρινει αυτο , αυτο εννοειται.
Απλα ειναι πιο ευκολο να χρησιμοποιεις το ηδη υπαρχον δικτυο παρα να φτιαξεις νεο.. φυσικα μπορουν να γινουν επιλογες και να υπαρχει ελενχος.
Είναι λίγο εως πολύ δύσκολο , και η πιο κατάλληλη λύση κατά την γνώμη μου είναι κάτι ενδιάμεσο.Θα πρέπει να βρούμε έναν κτηνίατρο που θέλει να συνεργαστεί και δεν είναι απλά επαγγελματίας , και θα του δίνουμε ένα στάνταρ ποσό το μήνα(γι'αυτό ρώτησα Κατερίνα που κυμαίνονται οι μισθοί)προκειμένου να μας δέχεται π.χ.10 ημέρες το μήνα ή τις μονές μέρες του μήνα, με τα υλικά έξοδα δικά μας.
Είναι πιστεύω καλύτερο κίνητρο να ξέρει ότι έχει στάνταρ έσοδα, από το να μπαίνουμε σε δεύτερη μοίρα όταν πηγαίνουμε εκτάκτως ένα περιστατικό.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool