Πόσο δίκιο έχεις για τους γιατρούς..Κι εγώ καμμένη είμαι..τόσο καμμένη που λάθος διαγνώσεις χρόνων θα μου κόστιζαν τη ζωή. Κι εγώ μεγάλωσα με σκύλους. Γάτες δεν είχαμε ποτέ. Είναι η πρώτη μου εμπειρία σαν γατομάνα με τη Σούσι και ακόμη την μαθαίνω..Και η νοημοσύνη της με εκπλήσσει κάθε μέρα. Γιατί η εντύπωση που είχε ο περίγυρός μου για τα γατιά είναι ότι είναι βρώμικα γιατί τρώνε ποντίκια και πουλιά, επιθετικά, φορείς μικροβίων, δεν κάθονται σπίτι, θα σου βγάλουν τα μάτια, θα σου πνίξουν το μωρό στην κούνια και άλλες τέτοιες πίπες. Φίλες μου που τώρα δεν είναι πλέον, αρνούνταν να έρθουν σπίτι για καφέ με τη Σούσι..Και είναι υποτίθεται "μορφωμένες" και "μοντέρνες" γυναίκες. Όσο για κάποιους άλλους από τον περίγυρο του χωριού, τους έχουν πέσει τα δόντια από την απλυσιά και κάνουν μπάνιο κάθε Πάσχα και λένε εμένα βρωμιάρα που ζω με μια γάτα κι έναν σκύλο..Ναι μεν μαδάνε τρελά, ναι μεν η Λουλού μέχρι και πρόσφατα κατουρούσε τα πατάκια μέσα στο σπίτι αλλά όλα καθαρίζονταν τακτικότατα. Δεν μας λείπει ούτε η σκούπα, ούτε το σαπούνι, ούτε η οδοντόβουρτσα σπίτι μας. Και μας κρίνουν οι βρωμίλοι!!!

Όσο για κτηνίατρο έμπιστο και όχι γδάρτη στο Αγρίνιο δεν έχω βρει κανέναν.. Για στείρωση στη σκυλίτσα μου μου χρέωσε 300 ευρό και άλλα 30 κάποια φάρμακα..υποτίθεται μου χάρισε και 100 ευρό..γιατί κανονικά θα μου χρέωνε 400 λόγω πυομήτρας..Μετά διάβασα ότι η πυομήτρα είναι ορμόνη

Επομένως δεν έκανε κάτι περισσότερο..