mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι εν μέσω οικονομικής κρίσης τρελάθηκα και αποφάσισα (??) να υιοθετήσω 3 από τα γατάκια τα οποία προωθώ έχοντας ήδη την Αλέκα βέβαια. Τα έχω ερωτευτεί και αυτά εμένα και δεν μπορώ να τα δώσω σε όποιον και όποιον!
Το θέμα είναι ότι δε θα ήθελα να λείψει τίποτα ούτε στην πριγκίπισσα Αλέκα ούτε και στα μικρά βέβαια όσο αφορά στο θέμα της ποιότητας της τροφής, οπότε θα ήθελα να προσπαθήσω να περικόψω από άλλα έξοδα.
Διάβαζα ότι τα εμβόλια μπορεί κάποιος να τα κάνει και μόνος του. Προσωπικά γνωρίζω πώς να κάνω υποδόριες ενέσεις σε γάτες και το θεωρώ αρκετά απλό σε ότι αφορά το πρακτικό του θέματος. Φυσικά θα ρωτήσω για περαιτέρω πληροφορίες πριν από οποιαδήποτε ενέργεια(πχ σε ποιο σημείο του σώματος γίνονται, κάθε πότε κτλ).
Οπότε η ερώτηση μου είναι, εάν επισκεπτόμαστε τον κτηνίατρο 1 φορά το χρόνο για check-up όλοι μαζί ώστε η χρέωση του ραντεβού να είναι 1, πιστεύετε ότι θα μου κοστίσει λιγότερο τελικά?
Ψάχνω να βρω το κόστος του εμβολίου μεμονομένα εαν αγοραστεί από φαρμακείο αλλά δε βρίσκω πουθενά.
Η όποια πληροφορία ή συμβουλή είναι καλοδεχούμενη!!
Μια άλλη λύση είναι ένας πολύ οικονομικός κτηνίατρος με κατανόηση και πολυυυυύ φιλοζωικές τάσεις
πράγμα γενικά δύσκολο σε περίοδο οικονομικής κρίσης
Πάντως εάν έχετε κάποιον κατά νου, μένω Αθήνα (παγκράτι) αλλά έχω και αυτοκίνητο.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Σίγουρα αν επισκεπτόσαστε όλοι μαζί τον κτηνίατρο..η επίσκεψη θα κοστίζει λιγότερο..μια θα είναι βέβαια.Πάντως εδω..δεν κρατάνε λεφτά για την επίσκεψη...σε 3 κτηνιάτρους που έχω πάει,κανένας δεν μου χρέωσε ποτέ επίσκεψη..μόνο ότι έπαιρνα...δηλαδή τα εμβόλια κλπ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση (συνονόματή μου
) . Η δική μου μου χρεώνει και επίσκεψη νομίζω γύρω στο 25άρι. Ουκ ολίγα...Όσο για τον εμβολιασμό στο σπίτι?? Είναι καλή ιδέα ή μήπως παρακινδυνευμένο?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Αν είσαι σίγουρη οτι τα γατιά βρίσκονται σε άριστη κατάσταση, γιατί όχι;
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτό ακριβώς σκέφτομαι και εγώ..Γιατί όχι??
Αλλά από την άλλη δε γνωρίζω καθόλου τις τιμές για τα εμβόλια. Θεωρητικά, θα πρέπει να συμφέρει οικονομικά..
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Σίγουρα συμφέρει. Αν τα γατάκια δεν είναι άρρωστα κάνε εσύ τα εμβόλια. Απλά θα πρέπει να είσαι εντελώς σίγουρη οτι τα γατάκια δεν είναι άρρωστα!
goth
Δραστήριο μέλος
Μήπως όμως καθώς προσπαθείς να τους κάνεις τα εμβόλια αγριέψουν;;Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να βλέπω το γατάκι να χτυπιέται...αλλά όταν το πάω στον κτηνίατρο ξέρω πως δεν θα πάθει κάτι(η δίκη μου άποψη
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
! Πάντως η αλήθεια είναι ότι εάν είμαστε 2 άτομα(εγώ και ο φίλος μου), δεν υπάρχει πρόβλημα σε αυτό το θέμα!Θα κάνω ότι μπορώ!! Δε θέλω να βρεθούν στο δρόμο αυτά τα γατάκια.....

goth
Δραστήριο μέλος
Εκτός το ότι μου άνοιξες την όρεξη κατάλαβα τι εννοούσε μία φίλη μου.(σουβλάκι

)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Spiderwoman
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΝΑ επικοινωνήσεις με τη φιλοζωική της περιοχής σου! Θα ξέρουν να σου πουν για φτηνά εμβόλια.... Νομίζω ότι κοστίζουν γύρω στα 6 ευρώ το ένα και εδώ στο Χαλάνδρι αρκετές κυρίες από τη Φιλοζωική ξέρουν να τα κάνουν..
Nausika1989
Νεοφερμένο μέλος
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Εύχομαι κάτι καλύτερο για σένα.......Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Spiderwoman
Εκκολαπτόμενο μέλος
ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
starblood
Νεοφερμένο μέλος
Φυσικά εχούν πολύ μεγαλύτερη εμπειρία από εμας στο αν ένα γατάκι είναι υγειές..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool