Μπορώ να του δώσω κονσέρβες για ανθρώπους;

Για μεζε παντως εγω το ανεφερα,οχι σαν βασικο γευμα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Υπαρχει παντως η sheba τονου που εχει ολοκληρα κομματια τονου και μυριζει σαν κανονικη κονσερβα τονου. η δικη μου τρελλενεται για αυτη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τετοια εχω δωσει κι εγω,ελεγα να γλιτωσω τις σαλτσες που εχει μεσα και να δωσω καθαρο κρεας,γι'αυτο σκεφτηκα την κονσερβα,και παλι τονιζω για μια φορα την εβδομαδα.

Βασικα οχι. Οι κονσερβες για ανθρωπους δεν εχουν τις καταληλες βιταμινες. Γιατι δεν δοκιμαζει Γουισκας. Λενε οτι ειναι καλη μαρκα.

Διάφοροι γνωστοι μου που τις εχουν δοκιμασει...

Χαχαχαχα οχι καλε οι ιδιοι. Οταν λεω οτι τις εχουν δοκιμασει εννοω στα ψιψινια τους!

Απο ξηρη τροφη σου προτεινω την purina one kitten.Εμενα το δικο μου γατι ειναι πολυ ιδιοτροπο.Δεν ετρωγε καμια ξηρη τροφη,μεχρι που δοκιμασε αυτη και του αρεσει.Απο κονσερβες μπορεις να του δινεις 2-3 φορες το μηνα(επειδη δεν ειναι πολυ καλες για τα δοντια του.)καποιες που να εχουν καλα συστατικα.Εγω του εδινα τις γκουρμετ κιττεν η' τις hills.Τωρα ομως που τρωει ισορροπημενη ξηρη τροφη,του παιρνω και κονσερβες του εμποριου.

Οσο για κονσερβα προς ανθρωπινη καταναλωση,καλυτερα να την αποφευγεις,γιατι μπορει να προκαλεσει διαρροια η' εμετους.Μπορεις ομως να του δινεις σε μικρη ποσοτητα ψαρι βραστο η' ψητο χωρις ομως μπαχαρικα.Φυσικα,οχι πολυ συχνα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back