Chogath
Νεοφερμένο μέλος
Ο Chogath αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα.
20-05-12
00:16
Καλησπερα σε ολους σας και συγχαρητηρια στο forum που απλα υπαρχει γιατι το ζητημα της γατας δεν ειναι και τοσο απλη υποθεση!!
Εχω ενα πολυ σημαντικο ερωτημα και ελπιζω να μπορειτε να με βοηθησετε.
Πριν αρκετους μηνες βρηκα με την κοπελα μου τρια μικρα γατακια εβδομαδων μεσα στην βροχη,τα μαζεψαμε και τα φροντισαμε χαρης το forum αυτο γιατι αν δεν το εψαχνα δεν θα μαθαινα ποτε οτι πρεπει στα γατακια εβδομαδων να τριβεις την κοιλιτσα τους για να κανουν την αναγκη τους και να μην σκασουνε..Τα γατακια πια ειναι 8 μηνων υγειεστατα και ζωηρα.Εδω ερχετε και η κρισιμη ερωτηση που εχω.Εδω και καιρο εχω χωρισει με αυτην την κοπελα και εχει τα γατακια εκεινη αλλα θα ηθελα να παρω ενα και γω και για να την αλαφρινω απο μια τοσο μεγαλη ευθηνη συν το οτι θελω και γω να εχω ενα γατακι.Φοβαμε οτι δεν ειναι καλη ιδεα να τα χωρισω μιας και ακομα ολη μερα παιζουνε μαζι, φοβαμε πως αν χωρισω το ενα απο τα τρια δεν ειναι καλη ιδεα.Γνωριζει κατι κανεις, μπορει ενα γατακι να φυγει απο τα αδερφακια του υστερα απο τοσο καιρο?
ΥΓ: Συγνωμη αν σας κουρασα με τον μεγαλο προλογο
Ευχαριστω εκ των πρωτερων
Εχω ενα πολυ σημαντικο ερωτημα και ελπιζω να μπορειτε να με βοηθησετε.Πριν αρκετους μηνες βρηκα με την κοπελα μου τρια μικρα γατακια εβδομαδων μεσα στην βροχη,τα μαζεψαμε και τα φροντισαμε χαρης το forum αυτο γιατι αν δεν το εψαχνα δεν θα μαθαινα ποτε οτι πρεπει στα γατακια εβδομαδων να τριβεις την κοιλιτσα τους για να κανουν την αναγκη τους και να μην σκασουνε..Τα γατακια πια ειναι 8 μηνων υγειεστατα και ζωηρα.Εδω ερχετε και η κρισιμη ερωτηση που εχω.Εδω και καιρο εχω χωρισει με αυτην την κοπελα και εχει τα γατακια εκεινη αλλα θα ηθελα να παρω ενα και γω και για να την αλαφρινω απο μια τοσο μεγαλη ευθηνη συν το οτι θελω και γω να εχω ενα γατακι.Φοβαμε οτι δεν ειναι καλη ιδεα να τα χωρισω μιας και ακομα ολη μερα παιζουνε μαζι, φοβαμε πως αν χωρισω το ενα απο τα τρια δεν ειναι καλη ιδεα.Γνωριζει κατι κανεις, μπορει ενα γατακι να φυγει απο τα αδερφακια του υστερα απο τοσο καιρο?
ΥΓ: Συγνωμη αν σας κουρασα με τον μεγαλο προλογο
Ευχαριστω εκ των πρωτερων
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα.
20-05-12
00:36
Απάντηση: Διαχωρισμός σε γατάκια
Καλησπέρα Chogath, καλώς ήλθες στο MyCat!
Δεν θα υπάρχει πρόβλημα που θα πάρεις το ένα, απλώς για 2 - 3 μέρες θα πρέπει να του δώσεις τον χρόνο του.
Να μάθει δηλαδή το νέο του περιβάλλον, να ζει μαζί σου, να εξερευνήσει τους χώρους κ.λπ.
Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά!
Καλησπέρα Chogath, καλώς ήλθες στο MyCat!

Δεν θα υπάρχει πρόβλημα που θα πάρεις το ένα, απλώς για 2 - 3 μέρες θα πρέπει να του δώσεις τον χρόνο του.
Να μάθει δηλαδή το νέο του περιβάλλον, να ζει μαζί σου, να εξερευνήσει τους χώρους κ.λπ.
Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chogath
Νεοφερμένο μέλος
Ο Chogath αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα.
20-05-12
01:11
Σε ευχαριστω για την πληροφορια Γιωργο ελπιζω να ειναι μονο αυτο το προβλημα γιατι τα γατακια εχουν ερθει στο καινουριο μου σπιτι και εχουμε μεινει μαζι μια βδομαδα
Τωρα κατι αλλο πολυ βασικο που θελω επισης να ρωτησω μιας και ξεχασα να αναφερω πριν πως ειναι και η πρωτη φορα που εχω δικο μου κατοικιδιο.Θα στειρωσω το γατακι σιγουρα, αλλα φοβαμε να το αφησω να κυκλοφορισει εξω αν και μενω σε αδιεξοδο οποτε δεν θα παει και πολυ μακρια, απο την αλλη παλι μηπως δεν ειναι και οτι καλυτερο να κλεισω το γατακι σε 4 τοιχους.Τη λυση υπαρχει σε αυτη την περιπτωση?
Σε ευχαριστω για την πληροφορια Γιωργο ελπιζω να ειναι μονο αυτο το προβλημα γιατι τα γατακια εχουν ερθει στο καινουριο μου σπιτι και εχουμε μεινει μαζι μια βδομαδα
Τωρα κατι αλλο πολυ βασικο που θελω επισης να ρωτησω μιας και ξεχασα να αναφερω πριν πως ειναι και η πρωτη φορα που εχω δικο μου κατοικιδιο.Θα στειρωσω το γατακι σιγουρα, αλλα φοβαμε να το αφησω να κυκλοφορισει εξω αν και μενω σε αδιεξοδο οποτε δεν θα παει και πολυ μακρια, απο την αλλη παλι μηπως δεν ειναι και οτι καλυτερο να κλεισω το γατακι σε 4 τοιχους.Τη λυση υπαρχει σε αυτη την περιπτωση?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.217 μηνύματα.
20-05-12
02:05
Η λυση ειναι μια καλε μου φιλε.Αν θες να ζησει το γατακι σου,μονο μεσα.Δυστυχως...αλλα ετσι ειναι.Και ακομα καλυτερα που ειναι μικρουλι,και θα συνηηθισει μεσα.Να εισαι σιγουρος.Πολυ αγαπη θελουν,χαδια..και ολα θα πανε μια χαρα.
Ομως..οχι εξω..
Εγω φαντασου οτι μενω σε χωριο.Και ομως..τα εξω γατακια..πανω απο 3 χρονια δεν εχουν ζησει,οσα φροντιζα δηλαδη.
Αν εχεις μπαλκονι,μπορεις να το περιφραξεις..και θα ειναι ακομα καλυτερασ.Αν οχι..δεν πειραζει.Ζεστασια και αγαπη θελουν,πιστεψε με.
Η λυση ειναι μια καλε μου φιλε.Αν θες να ζησει το γατακι σου,μονο μεσα.Δυστυχως...αλλα ετσι ειναι.Και ακομα καλυτερα που ειναι μικρουλι,και θα συνηηθισει μεσα.Να εισαι σιγουρος.Πολυ αγαπη θελουν,χαδια..και ολα θα πανε μια χαρα.
Ομως..οχι εξω..
Εγω φαντασου οτι μενω σε χωριο.Και ομως..τα εξω γατακια..πανω απο 3 χρονια δεν εχουν ζησει,οσα φροντιζα δηλαδη.
Αν εχεις μπαλκονι,μπορεις να το περιφραξεις..και θα ειναι ακομα καλυτερασ.Αν οχι..δεν πειραζει.Ζεστασια και αγαπη θελουν,πιστεψε με.

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα.
20-05-12
10:07
Αγαπητέ Chogath, έγραψες κάτι πολύ σοφό στο πρώτο σου ποστ, ότι το ζήτημα "γάτα" δεν είναι και τόσο απλή υπόθεση. Για να φανταστείς, ήρθα σε επαφή με μια πολύ επιτυχημένη Αγγλίδα Cat Behaviour Counsellor, δηλαδή άτομο που ενώ αρχικά σπούδασε κτηνιατρική στη συνέχεια ασχολήθηκε επαγγελματικά με τα προβλήματα συμπεριφοράς που μπορεί να παρουσιάσει μια γάτα και πιθανούς τρόπους αντιμετώπισής τους. Ενώ γνωρίζει απίστευτα πράγματα για τις γάτες, μου είπε ότι ποτέ δεν θα τις μάθουμε 100%. Είναι μυστήρια πλάσματα. Μπορεί να ζεις με μια γάτα για χρόνια αλλά ποτέ δεν θα την καταλάβεις ολοκληρωτικά.
Εύχομαι λοιπόν να συνεχίσεις να γράφεις στο φόρουμ μας, γιατί είναι μια πλούσια πηγή προβληματισμών και μια συνεχής προσπάθεια εξεύρεσης λύσεων σε αυτούς.
Μια περιπέτεια ξεκινά για σένα τώρα που υιοθετείς ένα γατάκι. Μια συναρπαστική περιπέτεια. Για να απαντήσω κι εγώ στην ερώτησή σου, σίγουρα το γατάκι σου θα πρέπει να μείνει μέσα. Αν εκεί έξω κινδυνεύει από φόλες, αυτοκίνητα, σκύλους, αρρώστιες που μπορούν να του μεταδόσουν άλλες γάτες κτλ μέσα στο σπίτι κινδυνεύει μόνο από ανία..κι αυτό αν εσύ δεν φροντίσεις γι' αυτό. Κρίνοντας από αυτά που γράφεις, θα είσαι θαυμάσιος γατομπαμπάς, επομένως η γάτα σου θα είναι πανευτυχής!
Υπάρχουν τρόποι να μεταμορφώσεις το διαμέρισμά σου σε cat-friendly και παιγνίδια που θα παίζετε οι δυό σας, ενδυναμώνοντας το μεταξύ σας δέσιμο, παιγνίδια που θα κρατούν το γατάκι σου ενεργό.
Αφότου πάρεις το γατάκι, σε συμβουλεύω να ανοίξεις ένα θέμα εδώ:
Οι γάτες μου
για να μας το συστήσεις και επίσημα αλλά και για να έχεις όση στήριξη χρειάζεσαι σ' αυτό το ταξίδι που ξεκινά.
Εύχομαι λοιπόν να συνεχίσεις να γράφεις στο φόρουμ μας, γιατί είναι μια πλούσια πηγή προβληματισμών και μια συνεχής προσπάθεια εξεύρεσης λύσεων σε αυτούς.
Μια περιπέτεια ξεκινά για σένα τώρα που υιοθετείς ένα γατάκι. Μια συναρπαστική περιπέτεια. Για να απαντήσω κι εγώ στην ερώτησή σου, σίγουρα το γατάκι σου θα πρέπει να μείνει μέσα. Αν εκεί έξω κινδυνεύει από φόλες, αυτοκίνητα, σκύλους, αρρώστιες που μπορούν να του μεταδόσουν άλλες γάτες κτλ μέσα στο σπίτι κινδυνεύει μόνο από ανία..κι αυτό αν εσύ δεν φροντίσεις γι' αυτό. Κρίνοντας από αυτά που γράφεις, θα είσαι θαυμάσιος γατομπαμπάς, επομένως η γάτα σου θα είναι πανευτυχής!
Υπάρχουν τρόποι να μεταμορφώσεις το διαμέρισμά σου σε cat-friendly και παιγνίδια που θα παίζετε οι δυό σας, ενδυναμώνοντας το μεταξύ σας δέσιμο, παιγνίδια που θα κρατούν το γατάκι σου ενεργό.
Αφότου πάρεις το γατάκι, σε συμβουλεύω να ανοίξεις ένα θέμα εδώ:
Οι γάτες μου
για να μας το συστήσεις και επίσημα αλλά και για να έχεις όση στήριξη χρειάζεσαι σ' αυτό το ταξίδι που ξεκινά.

Chogath
Νεοφερμένο μέλος
20-05-12
18:08
Σας ευχαριστω ολους σας για την βοηθεια αν και τωρα διαρκως γεννιουνται αποριες μεσα στο μυαλο μου αλλα με λιγη βοηθεια ολα θα πανε καλα!εχω πολλα να ρωτησω ακομα αλλα θα σκαλισω λιγακι μεσα στο forum για να μην σας κουραζω! αν δεν βρω καποια απαντηση θα ξανα ρωτησω
και παλι ευχαριστω πολυ
και παλι ευχαριστω πολυΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα.
21-05-12
19:16
Μπα...δεν μας κουράζεις.. εδώ μέσα οι περισσότεροι από μας "αναπνεύουμε" γάτες!!!!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum