Μυκητίαση, τι να κάνω ;

Mpixlas

Νεοφερμένο μέλος

Ο Mpixlas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Χρησιμοποιώ Kenacomp για 25 ημέρες, γνωρίζω ότι η θεραπεία για την μυκητίαση έχει μεγάλη διάρκεια αλλά απαγοητεύτηκα γιατί ενώ θεραπεύτηκε σε καλό βαθμό σε δύο σημεία πάνω από τα αυτιά της, εμφάνησε νεα κοκκινίλα στην πλάτη της. Μήπως χρειάζεται θεραπεία με χάπια; ή να χρησιμοποιήσω άλλη αλοιφή;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπερα και καλωσηρθες.
Ο γιατρος τι λεει;Μηπως να την ξαναπηγαινες για επανεκτιμηση της καταστασης;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρησιμοποιώ Kenacomp για 25 ημέρες, γνωρίζω ότι η θεραπεία για την μυκητίαση έχει μεγάλη διάρκεια αλλά απαγοητεύτηκα γιατί ενώ θεραπεύτηκε σε καλό βαθμό σε δύο σημεία πάνω από τα αυτιά της, εμφάνησε νεα κοκκινίλα στην πλάτη της. Μήπως χρειάζεται θεραπεία με χάπια; ή να χρησιμοποιήσω άλλη αλοιφή;

ο γατουλης μου ειχε μυκητα με σταφυλοκοκο..:/:αλοιφη fungoral και χαπια fungoral του εδινα και αλλη μια αλοιφη για εκει που υπηρε ο σταφυλοκοκος αλλα δεν την θυμαμαι..ευχομαι ολα να πανε καλα..και ευχομαι καλο κουραγιο..εμας κρατησε 2.5 μηνες..ισως μονο η κρεμα να μην κανει δουλεια..δεν ξερω..

Είναι πολύ σημαντικό να προλάβεις μια μυκιτίαση ή οποιαδήποτε δερματίτιδα, πρωτού εμπλακεί με καποιο μικρόβιο και καταλήξει σε σταφυλόκοκκο.

Στην περιπτωση του δερματικου που ειχε κανει η Γιούκι μου πανω απο το φρύδι της (κατι που μπορει να προήλθε ακομα και από τσίμπημα εντόμου) ο γιατρός μου ειχε δωσει κρεμα Celestroderm-V with Garamycin (κρεμα που χρησιμοποιείται για ανθρώπους σε διαφορες δερματοπάθειες ωστε να αποφευχθει η εμπλοκή μικροβίου) που την εβαζα αφου πρωτα ειχα βαλει στο σημειο λίγο Betadine.

Ζητα οπωσδήποτε τη συμβουλή του γιατρού πριν βαλεις οποιοδήποτε φαρμακο εχουμε εμεις χρησιμοποιήσει για δικες μας περιπτώσεις, γιατί μπορει να μην ειναι ιδιες οι παθήσεις. Και φρόντισε να το προλάβεις πριν χειροτερεψει λογω μικροβίων.

Η συγκεκριμενη αλοιφη μετα απο περιπου εικοσι μερες συνεχους θεραπειας χανει τη δραση της γιατι τη συνηθιζει ο οργανισμος.Χωρις να ειμαι γιατρος φυσικα σκεφτομαι οτι για να το βγαλει το εξανθημα και σ'αλλο σημειο μαλλον δεν ειναι κατι που εμφανιστηκε μια φορα σε ενα σημειο.Πηγαινε τον στον κτηνιατρο να σου δωσει μια σιγουρη θεραπεια να μην ταλαιπωρειται και το ζωντανο..κριμα ειναι..

Την Kenacomp την χρησιμοποιώ κατόπιν υπόδειξης του κτηνίατρου, μετά την δημοσίευση του προβληματισμού μου ακολούθως την πήγα πάλι στον κτηνίατρο και μου είπε να εξακολουθήσω να της βάζω την αλοιφή. Η διάγνωση του κτηνίατρου μετά την δεύτερη επίσκεψη ήταν ξηροδερμία, η kenacomp πράγματι είναι ευρείας χρήσης (μυκητίαση - μικρόβια - φλεγμονές κλπ) τα αρχικά σημάδια πάνω από τα αυτία της έχουν αρκετά βελτιωθεί και έχει αρχίσει να φυτρώνει και τρίχωμα. Το σημάδι στην πλάτη έχει εξαπλωθεί κάπως, είναι ελεγχόμενο βέβαια αλλά είναι εντελώς φαλακρό.

Ναι ειναι ευρειας χρησης αυτη η αλοιφη!Αφου ο κτηνιατρος τη συνεστησε θα εχει τους λογους του!Καλη αναρρωση!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back