Μυρίζει η πληγή

τις ειδαα ειναι τελεια ολα!! να τα χαιρεσαι!! τι ηλικιας ειναι??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο Ουίσκι (ο γιος) είναι 1.5 και η μαμά η μαύρη (Μόζι) είναι 4!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

το αλλο το μπεμπακι το κρεμ δεν ειναι δικο σας? να τους ανοιξεις θεματακι να μαθαινουμε νεα τους! μονο αν μπορεις να γραφεις με ελληνικους χαρακτηρες ειναι κανονες του φορουμ:)

ειναι η κορηηη!! αλλα την χαρισα σε μια φιλη μου... μαζευτηκαμε πολλοι βλεπεις!

καλα θεα και η κορη!! μ αρεσουν πολυ τα κρεμ, αφου και η δικια μου ειναι:redface:

:):) Πολυ ομορφα γατουλια εχεις και το περσακι,σορι που δεν συγκρατησα ονομα,μοιαζει με την Μπριζιτ μου.:):)

Συνημμένα

• IMG_1103.JPG
    IMG_1103.JPG
    62,8 KB · Εμφανίσεις: 42
η βριζιτ εχει απιστευτη φατσα! ενω η bailey εχει ενα χρωμα αναμεσα στο γιο και τη κορη! επισης ειναι ομορφη οπως κ η ιδιοκτητης :P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back