Μυρίζει...

μελινάκι

Πολύ δραστήριο μέλος

Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα.
τελευταια το στομα του εντυ μυριζει πολυ ασχημα... αμα τον κραταω αγκαλια και χασμουρηθει κλεινω τη μυτη μου..:sick::sick::sick: επεισης προσφατα που τον κρατουσα μυρισα κατι σαν κλ#νια τι ηταν;:mpliaks::sick::mpliaks::sick::mpliaks: τι εγινε; τι επαθε; τι να τον κανω; δεν μπορω ουτε αγκαλια να τον παρω...
και η μαμα μου σιγα μην με αφησει να τον παω στον κτηνιατρο επειδη μυριζει το στομα του:( ενα ζωακι ειχα κι εγω που να μπορω να το παιρνω αγκαλια κι αυτο τωρα δεν μπορω,...:cry::cry::cry:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol: Ειπαμε τα μαυρα γατια βρωμάνε (μιλάει η παθούσα) εκτος Αρήθας:rolleyes:
Αχ μωρε, γελάω με τον πόνο σου... δεν ντρεπομαι. Πρεπει να μιλήσεις εστω και τηλεφωνικά με το γιατρο και κάτι θα σου πει. Μπορει να πρεπει να βγει χαλασμενο δοντι ας πούμε και να πρέπει να τον εξετάσει. Για να μυριζει τοσο οσο λες, κάτι εχει ο καημενος.Μάλλον η μαμά θα πρέπει να δεχτει να τον πάτε ανάλογα με το τι θα πει και ο κτηνίατρος. Ή και μονη σου στην ανάγκη:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μελινακι μου το πιο πιθανον ειναι να εχει ουλιτιδα η γατουλα σου και πετρα στα ντοντιο.. καλο ειναι να την πας στον κτηνιατρο να κανεις ενα καθαρισμο και μετα να αρχισεις να της βουρτσιζεις τα δοντακια ;)... δεν ειναι κατι ανησυχητικο πιστευω ....

Το πιθανότερο είναι να έχει μαζέψει πέτρα στα δόντια του... Αυτό είναι πιο σοβαρό από όσο ακούγεται, γιατί η πέτρα όταν συσσωρευτεί κάνει ουλίτιδα, με αποτέλεσμα πολλές φορές η γάτα να σταματήσει να τρώει εντελώς.:/: Πέρα απ' αυτό, μπορεί να είναι κάποια τοπική μόλυνση (είτε από ιό είτε από μικροτραυματισμό). Δες και εδώ.
Σε κάθε περίπτωση, χρειάζεται κτηνίατρο, εξήγησε στη μαμά σου πώς έχουν τα πράγματα και νομίζω ότι θα πειστεί.
Θα μπορούσες να του δώσεις και κάποιο τοπικό απολυμαντικό που ίσως βοηθήσει (αυτό που έδινα στην Αρήθα λεγόταν Dentisept, ήταν αλοιφή), αλλά καλύτερα θα ήταν να μιλήσεις τουλάχιστον τηλεφωνικά με το γιατρό πριν κάνεις οτιδήποτε.

:lol: Ειπαμε τα μαυρα γατια βρωμάνε (μιλάει η παθούσα) εκτος Αρήθας:rolleyes:
Ευχαριστούμε για την (απαραίτητη) διευκρίνιση!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :rolleyes:

Κροκέτες Royal Canin Oral Sensitive. Αν "αερίζεται" συχνά είναι απο τις κονσέρβες. ;)

μα δεν τρωει κοσνερβα...:hmm::hmm: κατα τα αλλα θα δω τι μπορω να κανω...καπως θα τους πεισω δεν μπορει..:hmm::hmm::hmm:

Ευχαριστούμε για την (απαραίτητη) διευκρίνιση!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :rolleyes:

Παρακαλώ, υποχρεωσή μου...:lol: Θα πάει για Γκίνες μου φαίνεται...

Το οτι μυρίζει το στόμα του και τα αέρια σημαίνουν κακή διατροφή ή πρόβλημα στον πεπτικό του σύστημα.

μμμ..η αληθεια ειναι οτι εχει χασει καποια κιλα:hmm::hmm: και προτιμα οντος τις μαλακες τροφες...εκτος αν λυσαει της πεινας.:hmm::hmm: λετε να συμβαινει κατι...:hmm::hmm::(

Πάρε αυτήν την τροφή που έγραψα. Αν συνεχίσει να μυρίζει η αναπνοή και μετά απο 1 εβδομάδα (που δεν νομίζω) πήγαινέ τον στον γιατρό. Φιλιά:cat:

Ολες οι γάτες κάνουν κρα για κονσερβα.:hmm: Μιλα με το γιατρο, κατι παραπάνω ξερει απο μας.:/:

ειναι πολυ ακριβη;:/::/::/:

26-28 ευρώ το 3κιλο

ουπς...αρκετα μου φαινονται..:(:( δεν νομιζω να μου επιτρεψουν να παρω τοσο ακριβη τροφη επειδη περδεται ο εντυ:redface::redface:

Οταν άρχισε να μυρίζει πολύ έντονα το στόμα της δικιάς μου κ έτυχε να τη δει ο γιατρός είχε τόση συσσωρευμένη πέτρα που δεν περιγράφεται. Αναγκαστήκαμε να της κάνουμε καθαρισμό με ολική νάρκωση για να μην πάθει τα χειρότερα περιδοντίτιδα δηλ. Δεν ξέρω αν έχεις κάποιο γιατρό, αλλά μένουμε κοντά, (Περαία), κ αν θέλεις να σου συστήσω το δικό μου. Ελπίζω να μη χρειαστεί να γίνει ότι κ στη δική μου. Πάντως από τότε μόνο ξηρά τροφή της έδινα που καθαρίζει τα δόντια γιατί οι κονσέρβες με τα πηχτά ζουμιά τους κάνουν στρώμα γλίτσας στα δόντια που αν δεν καθαριστεί, με οδοντόβουρτσα παιδική ας πούμε, μετατρέπεται με τον καιρό σε πέτρα.

Ναι, η Μπιάνκα μου έχει χάσει τον ένα κυνοδοντα. Της το αφαιρεσαμε χειρουγικά γιατι ήταν χαλασμενος και κουνιώταν :cry: Οχι οτι ετρωγε τοτε κονσερβες. Φαντασου να ετρωγε... Τώρα της δίνω απο περυσι και κα΄κη αρχή εγινε. :down:

Τώρα με ανησυχήσατε!:blink: Και εμένα μυρίζει το στοματάκι του Ρούντολφ μου:(.

Τα δοντια της γατας ειναι ιδιαιτερα ευπαθη,χαλανε αρκετα ευκολα,για αυτο οι γιατροι συστηνουν να τρωνε ξηρα τροφη,περα του οτι κανει καλο και στο πεπτικο-εντερικο τους συστημα.Ειναι αρκετα πιθανο να εχουν χαλασει καποι δοντακια.Οπως και να εχει απο τη στιγμη που λες οτι ειναι τοσο εντονη η μυρωδια πρεπει να τη δει συντομα ο κτηνιαρτος.Αν εξηγησεις στη μαμα σου τη σοβσροτητα της καταστασης θα το κατανοησει.

Ισως ο γιατρος και καλό θα ειναι συστήσει Oral Care, μεγάλες μπάλες ξηρας τροφής, για την πέτρα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back