μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

επεισης προσφατα που τον κρατουσα μυρισα κατι σαν κλ#νια τι ηταν;

τι εγινε; τι επαθε; τι να τον κανω; δεν μπορω ουτε αγκαλια να τον παρω...και η μαμα μου σιγα μην με αφησει να τον παω στον κτηνιατρο επειδη μυριζει το στομα του
ενα ζωακι ειχα κι εγω που να μπορω να το παιρνω αγκαλια κι αυτο τωρα δεν μπορω,...:cry::cry::cry:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Ειπαμε τα μαυρα γατια βρωμάνε (μιλάει η παθούσα) εκτος Αρήθας
Αχ μωρε, γελάω με τον πόνο σου... δεν ντρεπομαι. Πρεπει να μιλήσεις εστω και τηλεφωνικά με το γιατρο και κάτι θα σου πει. Μπορει να πρεπει να βγει χαλασμενο δοντι ας πούμε και να πρέπει να τον εξετάσει. Για να μυριζει τοσο οσο λες, κάτι εχει ο καημενος.Μάλλον η μαμά θα πρέπει να δεχτει να τον πάτε ανάλογα με το τι θα πει και ο κτηνίατρος. Ή και μονη σου στην ανάγκη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jiovi
Νεοφερμένο μέλος
... δεν ειναι κατι ανησυχητικο πιστευω ....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Πέρα απ' αυτό, μπορεί να είναι κάποια τοπική μόλυνση (είτε από ιό είτε από μικροτραυματισμό). Δες και εδώ.Σε κάθε περίπτωση, χρειάζεται κτηνίατρο, εξήγησε στη μαμά σου πώς έχουν τα πράγματα και νομίζω ότι θα πειστεί.
Θα μπορούσες να του δώσεις και κάποιο τοπικό απολυμαντικό που ίσως βοηθήσει (αυτό που έδινα στην Αρήθα λεγόταν Dentisept, ήταν αλοιφή), αλλά καλύτερα θα ήταν να μιλήσεις τουλάχιστον τηλεφωνικά με το γιατρό πριν κάνεις οτιδήποτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Ευχαριστούμε για την (απαραίτητη) διευκρίνιση!!Ειπαμε τα μαυρα γατια βρωμάνε (μιλάει η παθούσα) εκτος Αρήθας
![]()

sublime
Εκκολαπτόμενο μέλος

μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

κατα τα αλλα θα δω τι μπορω να κανω...καπως θα τους πεισω δεν μπορει..

Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Ευχαριστούμε για την (απαραίτητη) διευκρίνιση!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Παρακαλώ, υποχρεωσή μου...
Θα πάει για Γκίνες μου φαίνεται...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sublime
Εκκολαπτόμενο μέλος
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

και προτιμα οντος τις μαλακες τροφες...εκτος αν λυσαει της πεινας.
λετε να συμβαινει κατι...

sublime
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Μιλα με το γιατρο, κατι παραπάνω ξερει απο μας.
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

sublime
Εκκολαπτόμενο μέλος
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

δεν νομιζω να μου επιτρεψουν να παρω τοσο ακριβη τροφη επειδη περδεται ο εντυ

jasmine
Δραστήριο μέλος
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
Και εμένα μυρίζει το στοματάκι του Ρούντολφ μου
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
σιεννα
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool