Μυρίζει...

το καλοκαιρι που τον ειδε ομως του ειπα για αυτο το θεμα και ειπε οτι ο εντυ δεν εχει κατι...:hmm: λετε απο τοτε να εγινε καμια ζημια;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είχα κι εγώ γράψει πρόσφατα για πρόβλημα δυσοσμίας και στη δική μου γατούλα.
Είναι 5 μηνών και το στοματάκι της μυρίζει άσχημα συνεχώς. Εδώ και 2 μήνες τρώει μόνο ξηρά τροφή Royal Canin για γατάκι μέχρι 1 έτους. Να την αλλάξω; Η αλήθεια είναι ότι μυρίζει κάπως έντονα για ξηρή τροφή, σα γαριδάκι. Απλώς, ξέρω ότι είναι από τις top.
Ποια είναι η ηλικία που αλλάζουν δόντια; Γιατί πρόσφατα άρχισε να δαγκώνει τα μπαμπού από το καλαθάκι της και σε κάποια βρήκα αίμα πάνω. Μήπως έχει σχέση με τα δόντια της; Έχει κάποιος ανάλογη εμπειρία να ησυχάσω μέχρι να πάω μέσα στη βδομάδα στον κτηνίατρο;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κατι κουλό... Η Καρμελα βρώμαγε και εκεινη πριν τη στειρωση, αρκετά. Και τα ουλα ηταν κόκκινα. Ολο νομιζα οτι χτυπισε και ειχε αίμα. Με τη στειρωση εξαφανιστηκε μαχαίρι το πρόβλημα. Ειχε πυομήτρα η καημενη, δεν ξερω αν σχετίζεται:/:

ειναι και στειρομενος:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back