Μυρίζουν άσχημα

georgodioa

Νεοφερμένο μέλος

Η georgodioa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Εχω 2 γατάκια μάνα και γιό τα οποία τα είχα βρεί αδεσποτούλια 1-2 μέρες αφού η πρώτη γέννησε τον πολυαγαπημένο της! Απο τότε τα έχω στο απίτι μου μες τα καθαρά σεντόνια και κουβέρτες αφού κ τα 2 είναι πεντακάθαρα. Όμως τα συγκεκριμένα γατάκια ( να σας πω ότι έχω αλλά 3 γατιά και 2 σκυλιά τα οποία ποτέ δεν με έχει ενοχλήσει η μυρωδιά τους ) έχουν μια μυρωδιά πολύ παράξενα άσχημη και δεν ξέρω γιατί. Στην μαμά μυρίζει το κωλαράκι της παρόλο που καθαρίζεται επιμελώς στην περιοχή αυτή και στον μικρούλη μυρίζει η αναπνοή του. Ανησυχώ μήπως έχουν κάτι; Ξέρει κάποιος να μου πεί τι μπορεί να συμβαίνει;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεια!:)
Εσωτερική αποπαρασίτωση δεν τους έχεις κάνει φαντάζομαι ε;;;
Αν όχι, μάλλον είναι απ'αυτό...:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όντως, μάλλον θέλουν αποπαρασίτωση....
Επιπλέον, είναι πολύ πιθανόν ο μικρός να αλλάζει δόντια και για αυτό να παρατηρείται αυτή η κακοσμία στην αναπνοή του.

Και ο μικρούλης μου μύριζε άσχημα στην αρχή. Είναι από την ταλαιπωρία του δρόμου. Με φροντίδα (κτηνιατρική αλλά και δική σου) θα περάσει, μην ανησυχείς :)

Ισως φταιει που ηταν πριν στο δρομο. Λογικα οταν συνηθησει πληρως το στομαχακι τους και ειναι πλεον τελειως καλα σ'ολα θα σταματησει αυτο. Για την αναπνοη του μικρου τουλαχιστον μπορεις να βρεις μερικες λιχουδιες που ειναι γι'αυτη τη δουλεια μεχρι να μην μυριζει:)

αποπαρασίτωση, όπωσδήποτε και καλής ποιότητας τροφούλα! όχι κονσέρβες με υποπροϊόντα κρέατος!

Θα συμφωνήσω με τα κορίτσια για την αποπαρασίτωση as soon as possible.

Σας ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας! Ομως στον μικρούλη έχω κάνει αποπαρασίτωση όχι σε χαπι αλλά με μια αλοιφούλα που του την έδινα κάθε 15 μέρες στην αρχή, κ μετά κάθε μήνα.... Πιστεύω ότι τώρα θα περάσει στο χαπάκι αφού έχει φτάσει πλέον 6 μηνών. Η μανούλα του πράγματι όταν την βρήκα ήταν πολύ ταλαιπωρημένη. Την αποπαρασίτωσα 2 φορές μέσα σε 6 μήνες με χαπάκι. Παρόλα αυτά είχε διάροια κοντά 3 μήνες και της έκανα κ εξετάσεις αίματος μπάς κ εβρισκα τι έχει οι οποίες δεν έδειξαν τίποτα. Η διάροια όμως συνεχιζόταν κ δεν υποχωρούσε ούτε κ υπάκουε σε καμμία φαρμακευτική αγωγή και αλλαγή φαγητού που της έκανα κ πραγματικά είχα ανησυχήσει πολύ τότε. Ομως ξαφνικά σταμάτησε όσο κ αν σας φαίνεται απίστευτο με μια συγκεκριμένη φθηνή μη κτηνιατρική κιόλας τροφή που την αγόρασα κάποιο σ-κ που ξέμεινα από τις αλλές κ έπρεπε να πάρω κάτι για να φάνε. Μετά απο πολλές αλλαγές κατάλαβα αργότερα ότι αυτή η τροφή της κάνει κ της παίρνω αυτή, και πιστεύω ότι δεν πρέπει να της την ξανα-αλλάξω γιατί ακόμα κ με το κοτόπουλο μου παρουσιάζει κακά πολύ-πολύ μαλακά. Η μυρωδιά πάντως παραμένει...κ εγώ φοβάμαι για την υγεία τους!

Αν οι κροκέτες αυτές βοηθάνε συνέχισε να τις δίνεις.;):thumbup:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back